Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Szereplők

FŐSZEREPLŐK
Piper Halliwell
Születési időpont: 1973. Augusztus 7.
Képességek: Fagyasztás, Robbantás
Rövid leírás: Piper volt a középső testvér egészen Prue haláláig. Ezután át kellett vennie a nagytestvér szerepét. Piper képes megfagyasztani az időt később pedig megkapja a robbantás képességét is.

Bővebben>>
Phoebe Halliwell
Születési időpont: 1975. November 2.
Képességek: Jövőbe látás, Levitáció, Megérzés
Rövid leírás: Phoebe sokáig a legkisebb testvér volt, később viszont neki kellett átvennie a középső testvér szerepét. Phoebe képes a jövőbe látni, levitálni és övé a megérzés ereje is.

Bővebben>>
Paige Matthews
Születési időpont: 1977. Augusztus 2.
Képességek: Teleinézis, teleportálás, gyógyítás
Rövid leírás: Paige a lányok megtalált testvére. A Bűbájosok sokáig nem is tudtak a létezéséről. Prue halála után ismerte meg a Halliwell lányokat és csatlakozott a Hármak erejéhez.

Bővebben>>
Prue Halliwell
Születési időpont: 1970. Október 28.
Képességek: Telekinézis, asztrális kivetítés
Rövid leírás: Prue volt a lányok legidősebb testvére. Amikor a Halliwell testvérek felvették a harcot a Forással, Prue-t megölte egy démon Shax.

Bővebben>>
Leo Wyatt
Születési időpont: 1924. Május 6.
Képességek: Teleportálás, Gógyítás, Egyéb Fényőr képességek
Rövid leírás: Leo a lányok Fényőreként kerül a házba, mindeközben azonban beleszeret Piperbe és feleségül veszi őt. Két csodálatos gyermekük születik.

Bővebben>>
MELLÉKSZEREPLŐK
ColeTurner
Születési időpont: 1885. Január 19.
Képességek: Telekinézis, alakváltás, tűzgolyó és egyéb démoni erők.
Rövid leírás: Cole egy démon, aki ártani szeretne a Bűbájosoknak.Később azonban beleszeret Phoebebe és ezáltal teljesen megváltozik az élete.

Bővebben>>
Chris Halliwell
Születési időpont: 2004. Október
Képességek: Teleportálás, telekinézis, igézetek, gyógyítás
Rövid leírás: Chris Piper második fia, a jövőből érkezett azért, hogy megakadályozza testvére Wyatt gonosszá válását.

Bővebben>>
Billie Jenkins
Születési időpont: 1985. Szeptember
Képességek: Telekinézis, kivetítés, igézetek, bájitalok
Rövid leírás: Billie egy fiatal boszorkány tanonc, akit a Bűbájosok befogadnak, és elkezdik tanítani, azonban később a lányok ellen fordul...

Bővebben>>
Andy Trudeau
Születési időpont: 1970.
Képességek: Andynek nincsenek képességei, ő ember.
Rövid leírás: Andy nem más mint Prue régi barátja a középiskolából. Később azonban ismét fellángol köztük a szerelem, azonban ez sajnos nem tart sokáig...

Bővebben>>
Penny Halliwell
Születési időpont: 1937. Június 23.
Képességek: Telekinézis, igézetek, bájitalok, szellem idézés.
Rövid leírás: Penny a lányok nagymamája, aki meghalt, viszont a lányok rendszeresen felveszik vele a kapcsolatot és sok mindenben segít nekik.

Bővebben>>
Patty Halliwell
Születési időpont: 1950. Április 5.
Képességek: Fagyasztás, igézetek, bájitalok.
Rövid leírás: A lányok édesanyja, aki életét vesztette egy démon támadás során. A lányok őt is megidézik néha, így ő is tud nekik segíteni.

Bővebben>>

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!