Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Prue Halliwell

PRUE HALLIWELL

Patty Halliwell és Victor Benett elsőszülött lánya, Prue 1970 október 28-án született. Nagymamája ragaszkodott hozzá, hogy a Halliwelll családnevet viselje, holott apja után Benettnek kellett volna nevezni.De a démonok féltek ettől a névtől. A Halliwell boszik ugyanis hoszzú évek óta keserítették meg életüket. Miután testvérei megszülettek és ő is picivel nagyobb lett, az apjuk elhagyta a családot. Ezt Prue soha nem tudta megbocsátani. 5 éves volt, amikor édesanyját elvesztette. Innentől kezdve a Nagyi nevelte őket, de legidősebbként Prue is sokat segített a húgai körül.

Tinédzserként kitűnő tanuló volt, tagja volt a pomponlány csapatnak is, majd történelem szakos diplomát szerzett Kaliforniában. Egy múzeumban kapott állást, ahol szerelmes lett főnökébe, Rogerbe. Roger később megkérte a kezét, de Phoebe felbontotta vele az eljegyzését, mert nem tudta neki megbocsátani, hogy korábban kikezdett húgával, Phoebe-vel. Mivel ezután nehezen maradhatott meg egykori munkahelyén, a Buckland's aukciósházban helyezkedett el becsüsként.

 Prue bűbája abban állt, hogy tárgyakat vagy személyeket mozgatott a gondolatai erejével. A bűbájosok körül az ő varázsereje volt a leghatalmasabb. Második képessége, az asztrálprojekció segítségével egyszerre több helyen is jelen lehet.

A fiatal lány újra összefutott régi iskolai szerelmével Andy Trudeau-val, akivel ismét egymásra találtak. Szerelmük mégsem lehetett boldog, mert Andy nem lenne képes elfogadni, hogy párja boszorkány. A kapcsolat amúgy is rövid életűnek bizonyult: a fiút már az 1. évad végén megölte egy démon. Prue nagyon nehezen dolgozta fel a halálát, és soha nem tudta magának megbocsátani. Hátralévő két évében csupán futó kapcsolatai voltak.

Andy halála után Prue-ban feléledt az érdeklődés régi szenvedélye, a fotózás iránt. Felmondott régi cégénél, és egy magazin fotósaként dolgozott, egészen haláláig. A 3. évad végén a Shax nevű démon (valójában a forgatókönyvíró) tette el láb alól.

FORRÁS: HOLLYWOODI VARÁZSLAT CÍMŰ KÖNYV

Saját írás!

 A teljes méretű képhez kattints ide 

ÉRDEKESSÉGEK
 • Prue és Paige a képregényben találkoztak először.
 • Az előző életében P. Bowennek hívták.
 • Prue osztályelső és szurkoló lány volt a középiskolában.
 • Prue akkor halt meg amikor ellökte Dr. Griffths-t a támadás elől. Azonban ha használta volna az erejét, akkor sokkal több esélye lett volna rá, hogy túlélje a támadást.
 • Prue meghalt ugyan, mégis minden évadban említik a nevét.
 • Horoszkója Skorpió.
 • Prue és Chris nagyon sok mindenben hasonlítanak. Mindkettőnek sötét haja van, zöld szeme és a telekinézis erejét birtokolják. Mindketten Októberben születtek és hasonló a személyiségük is.
 • Prue aranyláncát Piper örökölte. 
 • Prue 1970 Október 28-án született, azonban a családfa szerint P. Bowen 1971 Májusában halt meg, ami lehetetlen lenne, hiszen P. Bowen volt Prue. 
 • Miután Shannen úgy döntött, hogy kilép a sorozatból, az eredeti ötlet az volt, hogy Prue karakterére egy másik színésznőt keresnek. A szerepet felajánlották Jennifer Love Hewitnak és Tiffani Thiessennek is, azonban mindketten visszautasították. Ezért döntöttek a sorozat készítői inkább egy új karakter mellett.
 • Aaron Spelling eredetileg másnak adta volna Prue szerepét, és azt szerette volna, ha Shannen Pipert alakítja.
 • Brad Kern elárulta, hogy Shannen ötlete volt, hogy fejlesszék Prue harci képességeit.
 • Shannen nem szeretett volna szerepelni a képregényben, ezért visszautasította a felkérést. Ugyanez történt 2001-ben is, csak akkor a Prue babák kiadásába nem egyezett bele.
SMINK ÉS RUHÁK

Prue  a három évad során rengeteg féle ruhát visel. Az első évadban inkább az elegánsabb kosztümöket részesíti előnyben, később pedig már láthatjuk hétköznapi öltözetben is. A 2. évadban már láthatjuk, hogy kedveli a hétköznapi pólókat, kivágott felsőket.

Prue nem szereti az erőss sminket. Mindig egyszerű és elegáns sminket láthatunk rajta. 

EGYÉB ADATOK - MUNKAHELYEK, SZERELMEK, ALAKVÁLTÁSOK

Képességei: Telekinézis, asztrális kivetítés.

Munkahelyek: Prue a legelső epizódban még a Természettörténeti Múzeumban dolgozott. Állását azonban ott kellett hagynia volt vőlegénye Roger miatt. Prue ezek után a Buckland aukciós házhoz jelentkezett, ahol meg is kapta az állást. A főnökségben azonban két démon is szerepet kapott, így Pruenak nem volt könnyű dolga eleinte, azonban később testvéreivel elpusztították Hannah-t és Rexet. Prue ezek után itt dolgozott még egy ideig, majd feladta ezt az állását is, mivel fotós szeretett volna lenni és a 415 magazinnál kapott álláslehetőséget. 

Szerelemek: Andy Trudeau volt Prue igazi nagy szerelme. Már a középiskolában is randiztak, azonban gyermekkoruk óta ismerték egymást. Miután kiderült, hogy Prue boszorkány szerette volna, ha a férfi is tudja ezt, azonban nem volt olyan egyszerű elmondania... Andy elfogadta volna, hogy a lánynak varázsereje van, azonban egy démontámadás során életét vesztette. Tom Peterse: Prue a főiskolán találkozott Tommal, és egy ideig együtt voltak. A nő később felfedezi, hogy Tom éppen démonná szeretne alakulni, azonban ő ezt nem engedi és megmenti a férfit. Roger: Prue és Roger jegyesek voltak, amikor a férfi kikezdett Phoebevel, majd amikor a lány ezt elmondta Pruenak a férfi saját magát védte. Prue hitt neki ugyan az eljegyzést azonban mégis felbontotta. Jack Sheridan: Prue egy televízziós aukción találkozott először a férfival. Először nem volt neki szimpatikus Jack, később azonban kialakult valami közöttük, a lány viszont véget vetett a kapcsolatuknak, amikor kilépett a Bucklandből.