Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Könyvek

A MENYASSZONY LELKE

Egy alkalom, ami csak egyszer jön el az életben! A magazin szerkesztője azzal a nem mindennapi lehetőséggel lepi meg Prue-t, hogy a lány készítheti el az új szám címlapfotóját. Persze csak akkor, ha sikerül egy egészen különleges képet alkotnia. És ezzel váratlan fordulatok, életveszélyes kalandok sora zúdul a három Bűbájosra. Ami pedig még ennél is rosszabb, a lányok miatt ártatlanok kerülnek nagy veszélybe. Mert a háttérben ott lapul az ősi gonosz. Sötét, mohó erő manipulálja az eseményeket. Olyan valaki, aki egyaránt otthon van az Olümposz hófehér oszlopcsarnokaiban és az Alvilág kétségbeejtő bugyraiban is. Mi történt azokkal a gyönyörű fotómodellekkel, akik összeestek, amikor Prue lefényképezte őket egy különleges, ősrégi fényképezőgéppel? Mit akar valójában a megnyerő modorú, nagyon jóképű új barát? Milyen varázslatra van szükség ahhoz, hogy az ember lánya farkasszemet nézhessen az ókori Görögország isteneivel? A lányok választ találnak ezekre a kérdésekre, vagy egyiküknek örökre az Alvilágban kell maradnia.

 - Bűbájos boszorkák - Cigány bűbájok

CIGÁNY BŰBÁJOK

Prue nagyon be van indulva. A 415 magazin egy fotósorozat elkészítésével bízta meg a Karnevál Cirkuszról, ám ő gyűlöli a cirkuszokat. Phoebe és Piper viszont izgatottan várja, hogy találkozhasson a tetovált kígyóbűvölővel, a bohócokkal és elsősorban Ivannal, a jóképű cigány állatidomárral. Csakhogy úgy tűnik, sötét árny lebeg a férfi felett. Phoebenek pedig van egy látomása, melyben Pipert egy jóképű idegen fojtogatja! Vajon Ivan egy álruhás démon? Egy rejtélyes tűzvész és egy tragikus haláleset arra készteti a Bűbájos boszorkákat, hogy bevessék varázserejüket. A Hármak Ereje összecsap az ősi cigány mágia hatalmával!

A SÖTÉTSÉG CSÓKJA

Prue Halliwell teljesen megváltozott, amikor szilveszterkor élete legszenvedélyesebb csókját kapta egy vadidegentől. A lány ettől kezdve megmagyarázhatatlan késztetést érez, hogy minden férfit megcsókoljon, akivel találkozik. Piper és Phoebe számára az új Prue először viccesnek tűnik, ám amikor Prue minden csókkal gyengébb lesz, a Bűbájosok már tudják, hogy a gonosz munkálkodik a háttérben. Piper és Phoebe feladata tehát, hogy megmentség nővérüket. De vajon elég lesz-e kettejük ereje?

 - Bűbájos boszorkák - Karmazsin varázslat

KARMAZSIN VARÁZSLAT

Prue, Piper és Phoebe megannyi harc után végre a megérdemelt, démon-mentes időszakot élvezik. Nem tudják azonban, hogy egy warlockcsoport vadászik rájuk. Azt sem tudják, hogy az egyik warlock már be is épült az életükbe, barátnak álcázva magát... És nem ismerik a csoport tervét sem: meg akarják fosztani őket a varázserejüktől, akár életük árán is!

SUTTOG A MÚLT

Phoebe Halliwellnek meglehetősen rosszul indul a napja: egy rejtélyes démon magával rántja az 1600-as évekbeli Salemba. Nincs lehetősége életjelet adni magáról nővéreinek, visszajutni a saját korába pedig még kevésbé. A fiatal boszorkány segítséget remél saját őseitől.

ÜLDÖZ A VÁGY

Düh, irigység, harag, méreg, Ne hagyj békét torz lelkének, Marják keserű könnyek arcát, Bosszúm elhozza végső harcát.
Phoebe Halliwell úgy érzi,hogy szüksége van egy kis intellektuális kalandra, ezért beiratkozik egy főiskolára. Az egyik kurzuson találkozik a szívtipró Brett-tel, aki már a kezdetektől meglehetősen egyértelművé teszi a Phoebevel kapcsolatos terveit. Brett mellett Phoebenek a fiú vérmes természetű és féltékeny exbarátnőjével. Wendyvel is zöld ágra kell vergődni valamiképp.

VUDU HOLD

Ha megszállja a gonosz szeretetedet,Vissza tudod hívni, ha ezt megteszed:Sót a baljára, aranyat a jobbjára, A gonosz kiűzetik, s ő visszatér hamarjába'.
A Halliwell lányok nyaralni indulnak. New Orleans-ba mennek, hogy nagyot bulizzanak. Első éjszakájukon Phoebe álmot lát,és benne egy furcsa, erőszakos szertartást,teliholdkor. Nem sokkal ezután Prue egyik új ismerőse eltűnik - telihold éjszakáján! A bűbájos boszorkák a lány keresésére indulnak, és a vudu mágia sötét világába merülnek...olyan erős varázslatok közé, amilyenekkel eddig sosem találkoztak.

MERLIN ÖRÖKSÉGE

Prue útra kel Angliába, hogy középkori könyveket vásároljon egy gyűjtő számára. Phoebe és Piper is vele tart Hay-on Wye érdekes falucskájába. Artúr király legendás birodalmának szívébe. Miközben Piper arról olvasgat, hogyan fonhat virágokból szerelmi amulettet, Phoebe találkozik a jóképű, sötét idegennel, Niall-lel. Ám mélyen megrázza az a látomás, amelyben a férfi egy kietlen, szélfútta pusztaságban áll egyedül, karjaiban egy újszülött csecsemővel. Lehetséges, hogy Niall egy warlock? Nem sokkal később Piper egy titkos druida szertartás résztvevőire bukkan...

A HÁRMAK EREJE

Prue, Piper és Phoebe Halliwell sohasem gondolta volna, hogy egy varázsige elolvasásának bármi következménye lehet, mégis lett. Prue tárgyakat tud mozgatni a gondolataival. Piper meg tudja fagyasztani az időt, Phoebe pedig a jövőbe lát. Ők a Bűbájosok, a világ leghatalmasabb boszorkányai. Ám a mágikus képességeknek ára van. A lányokra egy warlock leselkedik, aki az erejükre pályázik, és bármit képes volna megtenni, hogy megszerezze amit akar, ha kell, akár végez is a Bűbájosokkal! A nővérek helyzetét nehezíti, hogy szinte semmit sem tudnak még a varázslásról, ráadásul az egymáshoz fűződő kapcsolatukat is rendbe kell hozniuk, hisz csak a hármak ereje képes a legsötétebb gonosz legyőzésére.

VIGYÁZZ, MIT KÍVÁNSZ

Vigyázz, mit kívánsz: A három Bűbájos Boszorkánynak egészen különös, ősi gonosszal kell megküzdenie. Prue nem is sejti, hogy mibe csöppen, amikor elmegy, hogy lefényképezze Stephen Tremaine-t, a gazdag üzletembert, aki szeretne betörni a politikai életbe. A boszorkány nála pillant meg egy különös, ősi, dél-amerikai szobrot. Másnap reggel aztán minden átmenet nélkül elszabadul a lányok körül a pokol. Az egyik tragikus balesetet a másik szörnyűség követi. Phoebe meggondolatlanul azt kívánja, hogy bárcsak lenne ereje a jövőbe látva megakadályozni a szörnyűségeket. A testvéreknek nemsokára rá kell jönniük arra, hogy életveszélyes dolog meggondolatlanul kívánni valamit.

Angolul megjelent könyvek! Ezek a könyvek nem jelentek meg nálunk,viszont letöltheted őket innen az oldalról,valamint meg is rendelheted őket e-bay-ről. Ezeket a könyveket letölthetitek az oldalról is,természetesen angolul.Hamarosan lefordítom nektek a tartalmukat.

CHARMED AGAIN

Amíg Phoebe és Piper testvérüket,Prue-t gyászolják,a lányok tudomására jut, hogy van még egy testvérük,aki nem más,mint Paige. Vajon megváltoztat ez bármit is? Lehet ismételten teljes a Hármak ereje? Paige nemsokára csatlakozik testvéreihez és elfoglalja helyét a családban.

963287

SPIRIT OF THE WOLF

Egy erős Sámán tudására van szükségük a nővéreknek egy rejtélyes ügy megoldásához. Phoebe és Paige segítségül hívja Pipert, Leot és Cole-t, hogy  vessék be valamennyi hatáskörüket,hogy szembe tudjanak nézni a démonnal.

963285

GARDEN OF EVIL

Bár Paige új barátja tapasztalta,amikor Paige legyőzött egy démont, hiszen épp a randijukon próbálta megölni a fiút, Piper és Phoebe rájönnek,hogy Paige barátja nem más,mint Vandalus démon emberi alakja, aki csapdába csalja Paige-t a kertjében, azzal, hogy elcsábítja őt, hogy a lány az ereje segítségével megtörje az átkot. Vandalus felépít egy védőpajzsot, amin a jó nem juthat keresztül. Azonban nem számol Cole-al,aki át tud surranni a pajzson, hiszen még mindig démon, és ezzel a lányok is kiskaput találnak,mellyel megmentketik Paige életét.

Date With Death

DATE WITH DEATH

Piper és Leo lassan szülőként szeretné megállni a helyét,Phoebe és Cole pedig élvezi az eljegyzés minden pillanatát, Paige úgy érzi,hogy neki is tennie kell valamit annak érdekében,hogy megtalálja a társát. Beíratkozik egy online tárkereső céghez, és hamarosan elárasztják a lelkes hódolók. Paige szinte minden este randira megy,amelyek azonban sehová sem vezetnek,annak ellenére,hogy Paige remekül érzi magát. Vajon tényleg úgy van?  A lány testvérei haarosan rájönnek,hogy Paige valójában nem is volt randin, a lány valójában katatón állapotban volt, és az udvarlóinak segít véghez vinni gonosz cselekedeteket. Vajon testvérei meg tudják menteni a Hármak ereje nélkül?

Dark Vengeance

DARK VENGEANCE

A Bűbájosok érzik, hogy kimerültek. Phoebe-nek hiányzik Cole, aki egy hétig nem lehet vele. Pipernek pedig nehéz összeegyeztetni a háztastást a klubbot és  a Bűbájos életet.  Paige-nek pedig még mindig szoknia kell, hogy az ártatlanok védője lett. Piper egy zenekart hallgat meg a klubban, Phoebe új barátságokat köt egy Web design tanfolyamon, és Paige is igyekszik új barátságokat kötni a hajléktalan szállón, ahol önkéntesként dolgozik. Azonban hamar észreveszik,hogy valami nem stimmel körülöttük.  Phoebe rövid távú memóriája romlik, Piper ne tudja kontrollálni az érzelmeit, Paige pedig teljesen kimerül,mindemellett pedig erejük is megszűnik. Lehet,hogy új ismerőseik állnak a dolgok hátterében,ezért is fontos a lányoknak,hogy visszaszerezzék erejüket és ezzel megvédjék magukat.

Shadow of the sphinx

SHADOW OF THE SPHINX

Paige egy kisebb identitási válságon megy keresztül. Lassan,de biztosan elfogadja azt,hogy elveszett testvére helyett kell vállalnia a boszorkányságot,de nem akarja átlépni a határokat. Végülis soha nem akart Prue helyébe lépni- még akkor sem,ha képes lenne rá. Paige egy nap macskává változtatja magát. Csak egy probléma van,fogalma sincs,hogyan változhatna vissza. Nővérei sem ismerik fel és elviszik egy menhelyre. A lány hirtelen egy Egyiptomi kultusz kellős közepébe csöppen. Piper és Phoebe rájönnek,hogy a macska valójában Paige,de vajon lesz-e elég idejük,hogy megmentsék testvérüket?

Book 17 - Something Wiccan This Way Comes

SOMETHING WICCA THIS WAY COMES

Darryl kideríti, hogy egy csoport Wicca-gyakorló eltűnt. Az eltűnt személyes a kovenek kiemelkedő tagjai voltak. Paige rábeszéli testvéreit, hogy menjenek el egy Las Vegas-i Wicca-konferenciára. A lányok még nem is sejtik,hogy  a konferencián kénytelenek lesznek felvenni a harcot a démoni erőkkel.

Mist and stone

MIST AND STONE

Paige már hozzászokott munkája követelményeihez, vagyis szociális munkásként hajlandó elviselni az alacsony fizetést, a hosszú munkaidőt, és az érzeli megviseltséget. De még ő sincs felkészülve arra a hargra és dühre,ami Tod Corman-ből árad. Ő egy fiatal fiú,aki már rengeteg nevelőnél megfordult, éppen ezért már nem bízik senkiben. Paige szimpatikus a fiúnak, és a lány elhatározza, hogy segít neki. Phoebe beugrik beköszönni Paige-nek,ám ekkor látomása támad a fiúról. A látomás azonban különös módon köddel borított. Leo magyarázatot talál erre, és arra a következtetésre jut,hogy talán a fiú végzete nincs kőbe vésve. A lányoknak meg kell védeni a fiút.

Mirror image

MIRROR IMAGE

Phoebe megdöbben, amikor új látomásában testvére, Paige szerepel. A látomás felfedi neki, hogy Paige egy szélhámos és célja a Hármak Erejének szétrombolása. Amikor Phoebe megosztja Piper-el aggodalmait, a lány butaságnak tartja a dolgot. Paige érzi, hogy valami nincs rendben, hiszen a testvérei furcsán viselkednek. Épp ezért,amikor megismerikedik Timothy McBride-el, a lány úgy dönt, hogy nem mondja el testvéreinek. A titkolózás azonban nem tesz jót, főleg most. Nőket gyilkolnak a városban és úgy néz ki, hogy a természet feletti erőknek köze van hozzá. A dolognak köze lehet a lányok múltjához is, viszont ha nem tudnak együtt működni, akkor nem is tudják megállítani.

N59230

BETWEEN WORLDS

A lányok már hozzászoktak a különös Halloween-i ünnepekhez,azonban az idei mindenen túltesz. Egy hatalmas pusztító hullám söpör végig, és a lányok feladata,hogy ezt megállítsák. Azonban kiderül,hogy a démoni erők mögött egy férfi áll,aki boszorkánysággal akarta visszahozni halott szerelmét.

T&C

TRUTH AND CONSEQUENCES

Cole sokáig dolgozik, a lányok pedig csajos estét tartanak és kimozdulnak egy kicsit.  Phoebe enged egy picit a csábításnak, és úgy dönt elfogadja egy idegen férfi meghívását. Cole eközben hamarabb ér haza,szeretné meglepni szerelmét,ám nagyon mérges lesz,amikor látja,h. Phoebe egy idegen férfival vacsorázik. Cole haragszik Phoebe-re,mert azt hiszi,h. a lány elárulta, Phoebe pedig nem érti,h. Cole miért hiszi ezt. A pár hirtelen az alvilágban találja magát. Ha Cole és Phoebe nem tudják megoldani a dolgot,akkor nem csak kapcsolatuk,de a Hármak Ereje is veszélybe kerülhet.

Luck Be a Lady

LUCK BE A LADY

Phoebe már készen áll arra, hogy egyedülálló nő legyen, azonban a volt férje Cole nem akarja ezt engedni. A lányoknak a szokásos természetfeletti erőkkel kell harcba szállni, Cole azonban folyamatosan figyeli Phoebe-t, és beleavatkozik egy csatába, ezzel beleavatkozik az idő dolgaiba és eltűnik a II. Világháborban magával rántva a nővéreket is. A Bűbájosok nem ijednek meg a szélsőséges körülményektől sem, Piper próbálja megtalálni Leo-t ebben az időben, vagyis még az ember Leo-t, Paige-ből fiatal sztár lesz, Phoebe pedig tanácstalan Cole-al kapcsolatban.

High Spirits (novel cover).jpg

HIGH SPIRITS

A Bűbájosok Hollywood-ba utaznak egy rendezvényre,melynek házigazdája Kevin Peterson, Paige régi szerelme. Kevin egy nem rég vásárolt ingatlanban rendezi a bulit. A pletykák szerint a házban kísérteties dolgok vannak,amelyek hátterében a legtöbb ember szerint Kevin áll...

AS PUCK WOULD HAVE IT

Manapság nagyon nehéz jó szolgáltatót találni,főleg,ha az ember bűbájos. Pipernek volt egy különös veszekedése a házvezetőnővel,Phoebenek pedig fura tanácsot ad egy informatikus, és Paigenek is gondjai vannak. A lányok hmar rájönnek,hogy a mágia állhat a dolgok hátterében. Hamarosan rájönnek arra is,hogy a mitológiában is jól ismert bajkeverő Puck látogatta meg őket...

LEO RISING

Leo elmond egy varázsigét az Árnyak könyvéből annak érdekében, hogy megidézze a jövőbeli Wyatt-t és Christ, annak érdekében hogy visszaszerezze feleségét és annak testvéreit, egy gonosz tudóstól, aki Zankou-nak dolgozik.

THE WARREN WITCHES

Ez a könyv nem a szokásos Charmed könyvekhez tartozik. Ebben a könyvben ismerhetjük meg igazán a Warren - Halliwell boszorkányokat rövid történetek segítségével.

A TALE OF TWO PIPERS

Néha két Piper nem jobb mint egy. Túl sok a munka, és Piper elég stresszes mostanában. Amikor egy ártatlan kívánság valóra válik úgy tűnik, hogy a problémák megoldódnak. Két Piper sokkal több munkát tud elvégezni, míg annak az egy Piper-nek jut ideje pihenni és bulizni egy kicsit. Amíg az egyik otthon süt a másik interjút ad. 2 Piper? Túl tökéletes. Vagy mégsem? Amikor Árnyőrök elrabolják Leo-t és csak a Bűbájosok erejét követelve akarják visszaadni, az egyik Piper-t úgy tűnik, hogy nem is érdekli a dolog. Phoebe és Paige mindent elkövetnek, hogy visszafordítsák az igézetet, de vajon Leo segítsége és a Hármak Ereje nélkül menni fog a dolog?

TRICKERY TREAT

Halloween van, és Piper épp a ház dekorálásával van elfoglalva. Mindeközben Paige varázslásra készül,elmond egy igézetet,amivel megnyit egy portált, és ezzel kiszabadít néhány lelket... indeközben Phoebe már visszanyerte megérző erejét.

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!