Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Részek tartalma és kiegészítő infók

Válassz évadot, és olvasd el a részek részletes leírását, olvasd el a minden részhez hozzá tartozó érdekességeket, lesd meg az Árnyak könyve összes igézetét, és nézd meg, hogy kik voltak a vendégszereplők az adott epizódban, csak Kattints az adott évadra számára >>

1. ÉVAD
A 3 tertvér, Phoebe, Piper és Prue egy hatalmas házban élenek, amelyet nagyanyjuktól örököltek. Phoebe nemrég költözött vissza New Yorkból. Phoebe-nek köszönhetően megkapják varázs erejüket és felfedezik, hogy boszorkányok. Phoebe találja meg az Árnyak könyvét, amelyben varázsigéket talál. A lányoknak ezentúl nem lesz nyugtuk. Folyamatosan démonokkal és warlockokkal kell megküzdeniük. Prue a telekinézis erejét kapja, Piper fagyasztani tud, és végül Phoebe pedig képes lesz a jövőbe látni. A lányok egy fényőrt kapnak segítségül a gonosz elleni küzdelemben. Ő nem más, mint Leo Wyatt. Leo Pipernek és Phoebenek is tetszik, végül azonban Leo Pipert választja. Prue egykori barátja Andy Trudeau a nyomozó megtudja, hogy a lányok boszorkányok. Ezt elfogadja, azonban egy démontámadás miatt sajnos meghal. 
 
2. ÉVAD
 A bosziknak folyamatosan démonokkal kell megküzdeniük. Mindeközben részletesen megismerik családjuk múltját. Megtudják, hogy valójában édesanyjukat is egy démon ölte meg. Rájönnek arra is, hogy Pattynak viszonya volt fényőrével Sammel. Pipernek választania kell Leo és az új szomszéd Dan Gordon között. Leo még szárnyaitól is hajlandó megvárni csak azért, hogy Piperrel lehessen. Prue egy új erőt kap, ami nem más,mint az asztrális kivetítés, ami azt jelenti, hogy ezek után képes két helyen is egyszerre megjelenni.
 
A lányoknak ebben az évadban egy hatalmas ellenséggel kell szembenézniük, aki nem más, mint Phoebe ügyvéd pasija, Cole Turner. A lányok eleinte nem tudják, hogy ő nem más, mint Belthazor démon, akit a Triád bérelt fel a lányok megölésére. A terv azonban nem sikerül, hiszen Belthazor emberi fele beleszeret Phoebe-be. Amikor a lányok rájönnek Belthazor kilétére, meg akarják ölni a démont. Phoebe azonban nem képes elpusztítani szerelmét. Cole ezek után visszatér, és közli Phoebe-vel, hogy feladja démoni lényét. Piper mindeközben új erőre tesz szert. Ezentúl fel is tudja gyorsítani a molekulákat, nemcsak lelassítani, tehát robbantásra is képes. Minden gonosz Forrása azonban továbbra is a lányok nyomában van,és küldi rájuk a démonokat. Shaxot,egy hatalmas démont küld a lányok után. Shax miatt a lányok lelepleződnek,és ezáltal veszélybe kerülnek. A Forrás azonban Tempus segítségével visszafordítja az időt,ennek következményeként viszont meghal az egyik nővér, Prue.
 
4. ÉVAD
Phoebe és Piper nagyon rosszul érzik magukat nővérük halála után. Minden varázserejükkel igyekeznek visszahozni őt,azonban így már a hármak ereje sem létezik többé. A temetésen azonban találkoznak egy lánnyal, aki nem más mint Paige. Paige az újságban olvasott Prue haláláról, és ő is úgy érezte ott kell lennie a temetésen. Phoebe látomást kap, arról, hogy Paige-t megtámadja Shax. Paige-ről azonban kiderül, hogy ő nem más mint a lányok féltstvére. Édesanyjuk, Patty kénytelen volt örökbe adni őt, amikor még kicsi volt, hiszen Paige apja nem más, mint Sam, és akkor még tiltott volt a fényőr-boszorkány kapcsolat. Paige először nehezen fogadja el, hogy boszorkány, de később megbékél a dologgal. A lányok nem kapnak sok pihenési időt, hiszen a Forrás szinte folyamatosan próbálja megölni őket. A lányokak sikerül legyőzniük a Forrást, legalábbis egy ideig úgy tűnik, azonban kiderül, hogy a Forrás Cole-ba költözött. Erre azonban későn jönek rá, hiszen ekkor már Phoebe-t is sikerül gonosszá változtatnia. A testvéri szeretet azonban erősebbnek bizonyul, a lány nővéreit választja. Phoebe terhes volt, azonban gyermekét a Látó elveszi tőle. Cole azonban visszatér, bár már nem tud ártani Phoebenek. Kiderül, hogy Piper gyermeket vár.
 
5. ÉVAD
Piper egyfolytában aggódik kisbabája miatt. Paige úgy dönt, hogy kilép állásából, és csak a boszorkánykodásnak szeretne élni. Phoebe mindeközben állást kap a The Bay Mirror nevű újságnál, ahol sikeres tanácsadó lesz. Mindeközben Cole mindent megtesz, hogy visszahódítsa a lányt, azonban ez nem sikerül neki. Pipernek és Leonak megszületik első közös gyermekük,Wyatt. A démonok folyamatosan támadják a boszikat, a lányoknak azonban mindig sikerül megvédeniük magukat és a kis Wyattet. Leo azonban égi lesz, ami azt jelenti, hogy ott kell hagynia családját. Egy tiokzatos látogató érkezik a jövőből, aki nem más, mint Chris.
 
6. ÉVAD

Chris lesz a lányok új fényőre. Leo azonban folyamatosan ellenőrzés alatt atratja, hiszen nem bízik a fiúban. Phoebe egy látomásának köszönhetően megtudja, hogy Chris nem más, mint Piper és Leo második fia. Chris elmondja, azért tért vissza a jövőből, mert meg kell akadályoznia, hogy Wyatt gonosszá váljon. Phoebe főnökével Jason Deannel kezd találkozgatni. Megjelenik Gideon,aki még annak idején támogadta Leo és Piper házasságkötését. Gideon irányítja  a várázssulit. Később azonban kideül róla, hogy nem is olyan jószándékú. Minden áron meg akarja öli Wyattet. Piper és Leo ismét összejönnek, és ekkor fogan meg Chris, második fiuk. Chris világra jön. Phoebe-t azonban megfosztják erejétől. Leo megöli Gideont.

 
Barbas visszatér. Paige átveszi a varázssuli vezetését. Phoebe beleszeret Lesliebe. Leslie helyettesíti egy ideig Phoebet, amíg a lány szabadságon van. Leo megismerkedik az avatárokkal. Az avatárok egy jó, békés, gonoszoktól mentes világot ajánlanak neki. Leot sikerül meggyőzniük, és Leo pedig meggyőzi a lányokat is, hogy mennyivel jobb lesz majd az új világban élniük. Utópia megvalósul,l egalábbis úgy tűnik, Leoban azonban kétségek ébrednek az új világot illetően. Az avatárok elveszik az emberek akaratát, és aki egy kis konfliktust okoz,azt eltüntetik. A lányoknak végül sikerül visszaállítaniuk a régi világrendet. A bűbájosoknak azonban meg kell küzdeniük Zankou-val is, aki nem más, mint egy hatalmas démon. Zankou-nak sikerül megszereznie az Árnyak könyvét, és Piper és Phoebe varázserejét is. Meg akarja szerezni a Nexust. A lányok azonban még időben elpusztítják, és mgsemmisítik a Nexust. Mindenki azt hiszi, hogy a Halliwell lányok meghaltak. A boszik azonban életben vannak.
 
8. ÉVAD
A lányok életben vannak, csak új személyazonosságot varázsoltak maguknak. Saját maguk unokatesójának adják ki magukat. Jenny, Jo és Julie ezentúl a nevük, Leo neve pedig Louis lesz. Ekkor jelenik meg Billie, ő nem más,mint Paige új védence. A boszik megígérik, hogy kitanítjk a lányt, cserébe azonban neki kell küzdenie a démonokkal. A lányok azonban nem tudnak sokáig varázslat mentes életet élni, ezért visszaváltoznak, és visszakapják személyiségüket is. Billie megtalálja 15 éve eltűnt nővérét Christyt, azonban a lány már a Triád oldalán áll. Ezt a lányok egy ideig nem tudják. Billie azonban testvére mellé áll, és így a gonosz oldalára. A bűbájosoknak szembe kell nézniük a két lánnyal. A végső harc azonban rosszul ér véget, Phoebe és Paige meghal. Csak Billie és Piper marad életben. Piper visszakapja Leot, de tudja, hogy meg kell mentenie testvéreti. Piper visszamegy az időben. Sok időutázás után sikerül megmenteniaó Phoebet és Paige-t. A lányok legyőzik a Triádot és Christy-t. Billie-vel pedig ismét jó barátságba kerülnek. Pipernek megszületik kislánya, Melinda. Paige-nek is három gyermeke születik. Phoebe és Coop összeházasodnak, és három kislányuk lesz. Piper az utolsó jelenetben az unokájának olvas fel az Árnyak könyvéből. Leo és Piper felmennek a lépcsőn és eközben képeket láthatunk a falon. A Halliwell-házba berohan egy csomó unoka, és Piper unokája pedig becsukja az ajtót, ugyanazzal a varázserővel, mint ami Prue-nak volt.
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!