Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

6.ÉVAD
Kép Cím Amerikai megjelenés ideje Rész
6x01-Sisters.jpg Valkűrök 1. 2003. Szeptember 28. 112 6.01
A Halliwell-lányok története éppen ott folytatódik, ahol abbamaradt: Leo továbbra sincs meg és Chris elárulja a lányoknak, hogy biztosan eltűnt, mert az Égiek sem hallottak felőle, mióta elköszönt Piper-től. Piper igen furcsán viselkedik, mintha semmi gond nem nyomasztaná és a húgai ezt nagyon furcsállják. Időközben kiderítik, hogy Leo a Valhalla-ban van, ahol a valkűrök fogságban tartják.
6x02-Leo-Wyatt.jpg Valkűrök 2. 2003. Szeptember 28. 113 6.02
...Ahhoz, hogy kiszabadítsák egy harcos lelkét magukkal viszik és álruhában beférkőznek a valkűrök közé. Csakhogy meneküléskor a Leo látványától ledermedt Piper véletlenül ott marad a Valhalla-ban.Phoebe új képessége, hogy érzi mások érzelmeit, egyre jobban bosszantja. Közben a kutyasétáltató Paige-nek a nyakán marad az egyik bulldog.
6x03-Sisters.jpg  Ne felejcs 2003. Október 5. 114 6.03
Wyatt megidéz egy sárkányt a tévéből, ezért a Takarítók eltörölve a nyomokat kitörlik a lányok, Leo és Chris emlékeit, velük együtt pedig Wyatt-et is az életükből, nehogy több galibát okozzon. Nehéz dolga van Piper-éknek, mert másnap csupa olyan dolgokra emlékeztetik őket, amikről elfeledkeztek, de visszapörgetve az időt igyekeznek megakadályozni, hogy megismétlődjenek a történtek.
6x04-StillmanSisters.jpg A Három szöszi ereje 2003. Október 12. 115 6.04
A Stillman nővérek, három közönséges boszorkány átveszi a Bűbájosok szerepét, míg ők gyakorlatilag nem léteznek. Ezért kétségbe esve próbálják visszaszerezni a személyiségüket. Közben az események újra megnehezítik Phoebe és Jason kapcsolatának alakulását.
Love's a Witch  Szellemes bosszú 2003. Október 19. 116 6.05
Paige-et a munkaközvetítő ismét egy fura helyre küldi dolgozni, ahol két varázsló család generációk óta tartó harcába csöppen. A lányok rájönnek, hogy valaki kívülálló szítja a viszályt, ezért megpróbálnak segíteni a családoknak. Közben Chris nagyon aggódik, hogy az átérző Phoebe megsejti, mi nyomja a lelkét, így olyan varázsszert keres, ami blokkolja mások érzéseit. Leo egyre jobban gyanakszik Chris-re és megállás nélkül a nyomában van.
6x06-Piper-Wyatt.jpg  Vágyak ereje 2003. Október 26. 117 6.06
Phoebe-t és Paige-et úgy leköti saját magánéletük, hogy Piper-re marad a démonűzés feladata. Chris, hogy megleckéztesse őket, rájuk küld egy veszélyes démont, aki álmaik világába repíti a lányokat. Phoebe-t az egész világ ünnepli, Paige nyíltan használhatja varázserejét, Piper pedig varázslatok nélkül élhet.
6x07-Leo-Chris.jpg  A szerződés 2003. November 2. 118 6.07
Paige egy ügyvéd mellett kap állást, akiért egyszer csak eljön egy démon. A lányt nem hagyják nyugton a történtek, ezért nyomozni kezd és kideríti, hogy egy démon a halandók lelkéért cserébe bizonyos ideig gazdagságot és szerencsét hoz nekik.
6x08-Sword.jpg Arthut királynő 2003. November 9. 119 6.08
Egy titokzatos nő kéri Piper segítségét, akiről kiderül, hogy nem más, mint a Tó Asszonya, aki Piper-t teszi meg Arthur király híres kardjának, az Excalibur-nak őrzőjéül.
6x09-Sisters.jpg Démoni mosoly 2003. November 16. 120 6.09
A Bűbájosok egy elhagyatott sikátorban egy embernek tűnő, de démoni tulajdonságokkal rendelkező csecsemőre lelnek. A lányok, bár életüket a démonok elleni harcnak szentelték, nem tudják eldönteni, hogy mihez kezdjenek a kisbabával, aki után valamilyen okból más démonok is komoly érdeklődést mutatnak.
6x10-Chris-Bianca.jpg Fenyegetés a jövőből 2003. November 23. 121 6.10
Chris-t egy jövőből jött bérgyilkos, Bianca próbálja megölni, akiről kiderül, hogy Chris jövőbeni menyasszonya, akivel együtt tervezték el az időutazást. A Bűbájosok erről mit sem sejtve elkezdenek nyomozni a titokzatos támadó után, miközben megpróbálnak valamennyire a magánéletükre is odafigyelni.
6x11-Book.jpg Szeress boszi,ne háborúzz 2004. Január 11. 122 6.11
Paige, miközben a házban maradt holmija között keresgél, rábukkan Penny nagyi hetvenes évekbeli menő csizmájára, ami rögtön visszaröpíti az időben, a nagyi életének egyik fontos napjához. Phoebe és Piper utána mennek, hogy visszahozzák és közben csaknem megváltoztatják a jövőt.
6x12-PiperLeo.jpg A tökéletes pasi 2004. Január 18. 123 6.12
Mivel Wyatt-re újra rátámad egy démon, Piper úgy dönt, hogy az életét ezentúl fia védelmének fogja szentelni. Phoebe és Paige, hogy meggyőzzék őt a szerelem fontosságáról, megidézik álmai pasiját. Közben kiderül, hogy Wyatt-et egy gonosz démon szekta azért akarja megszerezni, mert úgy vélik, hogy ő egykori vezetőjük reinkarnációja.
Used Karma  Használt karma 2004. Január 25. 124 6.13
Phoebe, mivel képtelen volt bevallani Jason-nak az igazat boszorkány létéről, pórul jár, mert, amikor lebukik, szerelme faképnél hagyja döbbenetében. Richard meg van győződve arról, hogy családi öröksége, a rossz karma az oka minden bajnak, ami körülötte történik, így megpróbálja azt megtisztítani, de véletlenül Phoebe-t találja meg egy bevégezetlen küldetésű, kóbor szellem karmája.
6x14-Sisters.jpg A fej nélküli Halliwell-ek legendája 2004. Február 8. 125 6.14
A Halliwell ház lépcsőfeljáróján egyszer csak megjelenik egy ajtó, amin egy kétségbeesett varázs-iskolabeli tanár próbál átjönni, de egy szellem lovag levágja a fejét. Sigmund-tól, a tanártól a lányok megtudják, hogy valaki szabadjára engedte a kísértetet, hogy ezzel elérje az iskola bezárását.
I Dream of Phoebe Phoebe a háziszellem 2004. Február 15. 126 6.15
Phoebe kétségbeesett segélykérő levelet kap Keletről, egy Jeannie nevű lánytól. Rögtön a segítségére is siet és kiderül, hogy egy bajban lévő dzsinni hívta őt oda. Elviszi a házba a dzsinn palackját, de ezzel problémák folyamát indítja el. Paige-et közben egyre jobban bosszantja, hogy Richard újra varázsolni kezd.
6x16-Piper-Leo.jpg Wyatt apja 2004. Február 22. 127 6.16
Paige és Phoebe elszántan próbálják összehozni Leo-t és Piper-t Chris érdekében, de eljön a fiú fogantatásának napja. Csakhogy egy démon a szellemvilágba viszi Leo-t és Piper-t, és Phoebe-ék hiába próbálják felvenni velük a kapcsolatot.
0x02-Phoebe.jpg Az osztálytalálkozó 2004. Március 14. 128 6.17
Phoebe osztálytalálkozóra készül, Paige elkíséri, de egy régi vers felidézése és egy undok megjegyzés hatására Phoebe visszaváltozik tini önmagává, aki nem volt túl kedves jelenség. Közben Piper szeretné megtudni, hogy Chris miért viselkedik vele olyan hűvösen, és mivel Leo nincs a közelben, Victor-t hívja segítségül.
6x18-Phoebe-Paige-Leo.jpg Kerge város 2004. Április 18. 129 6.18
A pókdémon, ami 100 évente előbújik vackából, hogy elfogja és felfalja az általa leghatalmasabbnak vélt mágikus teremtést, most Piper-t szúrja ki következő étkének. Úgy ejti csapdába a lányokat, hogy Piper leendő fiát, aki a jövőből 22 évesen él most velük megfertőzi, és ezáltal saját szolgálatába állítja.
6x19-Sisters.jpg Felelőtlen boszorkányság 2004. Április 25. 130 6.19
Phoebe mesterségesen erőlteti a látomásait a randevúival kapcsolatosan, aminek eredményeképpen démonokról is több látomást észlel. Darryl, Phoebe, és Paige, Phoebe egyik látomására hagyatkozva elmennek egy elhagyatott külvárosi részre, hogy ott egy rablógyilkossal, és egy beleszállt fantazmával végezzenek.
A Wrong Day's Journey Into Right Mr Igazi és Mrs Hyde 2004. Május 2. 131 6.20
Phoebe még mindig elveszett erején kesereg, Paige pedig a sok munka után Mr. Igazival vigasztalódik, akit magának teremtett. Közben egy démon más démonokat gyilkol és a lányok attól tartanak, hogy erőt gyűjt, hogy azzal ellenük forduljon, így a nyomába erednek. Hamarosan kiderül, hogy a démon nem más, mint Paige Igazijának ördögi ikertestvére.
6x21-BoS.jpg Boszorkányháborúk 2004. Május 9. 132 6.21
A démon világban nagy szenzációt kelt a Boszorkány háborúk című valóság-show. Gideon ezt akarja kihasználni tervének megvalósításához. Úgy gondolja, hogy miközben a harcok elterelik a Bűbájosok figyelmét, ő szabadon hozzáférkőzhet Wyatt-hez.
6x22-Sisters-Bad.jpg Ez egy rossz,rossz világ 1. 2004. Május 16. 133 6.22
Gideon, hogy Leo-t félreállítsa az útból, a jövő helyett Chris-szel együtt egy párhuzamos világba küldi, ahol gonoszság uralkodik, míg az ottani gonosz Leo és Chris a jók világába kerülnek. Phoebe és Paige utánuk mennek, de így a világban felborul az egyensúly és visszatérve egy különös bolygóra csöppennek, ahol a legapróbb szabályszegésért is főbenjáró büntetés jár.
6x23-Leo-Chris.jpg Ez egy rossz,rossz világ 2. 2004. Május 16. 134 6.23
...Piper-nek megkezdődnek a fájásai, Gideon, hogy a többi Bűbájost is félreállítsa az útból, bűbájt bocsáttat rájuk, melytől boldogok és felhőtlenek, akár a világ, amiben élnek. Leo és Chris megpróbálják megakadályozni, hogy Wyatt Gideon-hoz kerüljön, de Chris halálos sebet kap és Leo karjai között semmivé lesz. Wyatt megmenekül, de hogy helyre álljon a világ rendje, valami nagy gonoszságot kell elkövetnie.

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!