Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

1.ÉVAD

Kép

Cím Mikor jelent meg Amerikában? Rész
Átok rátok lányok  1998. Október 7. 1 1.01
Rejtélyes gyilkosságok történnek a városban. Az áldozatok nők. A felügyelő boszorkányságot sejt a háttérben. Eközben két lánytestvér éli megszokott életét, mígnem egy napon betoppan a legkisebb húguk, és ezzel halandó életüknek vége. Rájuk száll az ősi erő, és ettől fogva célponttá válnak.
Javna szeme  1998. Október 14. 2 1.02
A három bűbájos boszorkány testvér, Prue, Piper és Phoebe már nincs biztonságban, amióta átvették az ősi erőket. Néha nyűgös, néha meg elég muris ez a boszorkány-sors, de egy biztos, már semmi sem lesz olyan, mint régen. Meg kell tanulniuk bánni az erőkkel, mert játékszerként kezelve nagy bajt hozhat rájuk. Prue összejön Andy-vel, a felügyelővel, aki még gimnáziumi udvarlója volt, s közben egy akciósházban kezd el dolgozni. Piper egy éttermet irányít, Phoebe pedig besegít neki. 
 Apából egy is elég  1998. Október 21. 3 1.03
Házavató buli van az új szomszédoknál. Phoebe és Piper örömmel tesznek eleget a meghívásnak, de Prue-nak semmi kedve bulizni. Pedig még Trudeau felügyelőt is odarendelték a lányok. Furcsa egybeesés, hogy pont amikor előkerül a régen látott apa, valaki többször is megkíséreli elvinni a varázskönyvet. Prue egyértelműen az apjára gyanakszik, míg a húgai csak örülni akarnak az együttlétnek, és azon imádkoznak, hogy ne az apjuk legyen a gonosz.
 Halálos szerelem 1998. Október 28. 4 1.04
Mark születésnapja a szellemek hónapjában van, és hiába minden erőfeszítés az anyja részéről, ő nem hajlandó magához venni a védelmező amulettet. A kínai negyedben meggyilkolják, és testét elégetik. A kínai mítosz szerint, ha egy holttestet nem temetnek el időben, a szelleme a pokolban köt ki. Most Mark szellemének a túlvilági sorsa, 3 titokzatos testvér és egy felügyelő kezében van...
 Álomlovag 1998. November 4. 5 1.05
Prue és Phoebe valami huncutságban mesterkednek. Miután már belefáradtak az igazira való várakozásba, úgy döntenek, hogy a szerelmi kötéssel próbálkoznak. Prue nem száll be a játékba, hisz neki így is elég baja van. Ennek ellenére egy különös álomlovag őt szemeli ki magának. A városban furcsa dolgok történnek. Fiatal lányok, álmukban halnak meg. Trudeau felügyelő már megint jó nyomon jár, bármennyire is kikészíti ezzel Morris kollegáját…
Pokoli mennyegző 1998. November 11. 6 1.06
Mesebeli esküvőre készülnek a Spencer birtokon.Ha minden a terv szerint alakul, az ifjú Spencer oltár elé vezeti a bájos Allison-t. A party-szervizről, Séf Moore személyében, a Quaqe vendéglő gondoskodik. De hamarosan kiderül, hogy minden a feje tetejére áll… Betoppan az örömanya régi ismerőse, akinek 2o évvel ezelőtt odaígérte a fiát, és elszabadul a pokol…
A varázstükör 1998. November 18. 7 1.07
Piper és Phoebe harcot vívnak egymással Leo szerelméért. Mindketten komolyan veszik a küzdelmet és a csábítást, de most varázslat nélkül. Közben Prue is szeretne végre Andyvel randizni, de ez valahogy nem akar sikerülni. Betoppan az életükbe egy titokzatos lány, Aviva, aki szintén boszorkánynak mondja magát. De kitől kapta az erejét? Prue veszélyt sejt és nyomoz utána. Már tudja, hogy egy gonosz Démon irányítja, Kali.
Az igazság fáj 1998. November 25. 8 1.08
Különös gyilkosságok történnek a városban, az áldozatok szeme színtelen és a homlokukon egy égési jel van. Phoebe-nek a látomásában egy fiatal nő esik áldozatul ennek a furcsa gyilkosságnak. Prue nagyon boldogtalan, mert attól retteg, hogy, ha Andy megtudja a titkát, az a kapcsolatuk végét jelentené. Phoebe unszolására, az Árnyékok Könyvéhez fordul segítségért. A válasz: „Az igazság varázslata”. Amint elszórja az igazság magját, furcsa mód, mindenki az igazat és csakis az igazat kénytelen mondani. Ha tetszik, ha nem…
Ük-ük üknagyanyánk 1998. Dcember 16. 9 1.09
Prue, Piper és Phoebe mindhárman Melinda Warren leszármazottjai, aki az 1600-as évek végén élt Massachusetts-ben, s akit boszorkánysággal máglyán égették el. Szerelme, Matthew árulta el, amikor felfedte neki boszorkányságát. Matthew Tate ugyanis warlock volt és csak az erejét akarta. Melinda azonban túljárt az eszén, átkot szórt rá és bezárta őt egy medálba mielőtt megégették volna. 
Aki másnak vermet ás 1999. Január 13. 10 1.10
Rex és Hannah még kap egy lehetőséget, hogy megszerezzék a három lány erejét. Rex az új erővel, amit kapott gondolatban ki tudja vetíteni magát és akaratát másokra. Prue-t elbűvöli, aki tudta ellenére hozza el az aukciós házból a legértékesebb ékszert, a páncélteremben őrzött Romanov diadémot. Az ügyből természetesen rendőrségi ügy lett, amit Andy vezet. Minden Prue ellen szól és le is tartóztatja.
Az átkozott urna 1999. Január 20. 11 1.11
Phoebe nagy izgalomban van, mert a régi New York-i szerelme átutazóban van San Francisco-n, és fel szeretné keresni. Hamarosan azonban kiderül, hogy azért jött Phoebe-hez, hogy szívességet kérjen tőle. Elmondása szerint, egyiptomi utazása során egy bazárban vásárolt egy urnát és el szeretné mielőbb adni, Prue segítségével. Egyedül Prue-nak gyanús ez a hirtelen látogatás, de minden tőle telhetőt megtesz Phoebe kedvéért.
A Wendigo 1999. Február 3. 12 1.12
Piper dúrdefektet kapott egy parkban és nem boldogul egyedül. A telefonja is lemerült, mielőtt segítséget tudott volna kérni. Furcsa hangokat hall és hirtelen a fák mögül megtámadja egy szörnyeteg...Vesztére egy telefonfülkébe menekül, viszont onnan nem tudja használni az erejét, és a támadója megsebesíti.
Péntek 13. 1999. Február 10. 13 1.13
A legenda szerint minden 1300 évben egyszer, péntek 13-án megjelenik a Rettegés Ura, és halálra ijeszti azokat a boszorkányokat, akik félnek valamitől. Egy okkult könyvesboltban csütörtök éjfélkor már csak 13-at ütött az óra. És elkezdődött a különös gyilkosságok sorozata...
Tiltott szerelem 1999. Február 17. 14 1.14
Halliwell-ék padlásán boszi módra nagytakarítanak a lányok. Közben azon folyik a vita, hogy kiselejtezzék-e a régi játékokat, vagy eltegyék a kis porontyoknak. A döntés nem születik meg, mert a szellemtáblán üzenet érkezik Prue részére, mely így szól: Segítség, Max! Sejtik, hogy valaki bajban van, de itt véget is ér az üzenet.
A mumus 1999. Február 24. 15 1.15
Földrengés söpör végig San Francisco városán, és ezt követően a Halliwell házban irdatlan bűzre ébrednek a lányok. Miközben a gázszerelőt a pincébe irányítják, az idősebb lányok felelevenítik azt az éjszakát, amikor Phoebe 5 évesen átviharzott a szobán és azt kiabálta, hogy "mumus van a pincében". Azon az éjszakán a nagyanyjuk mondott egy mesét a mumusról, de csak Phoebe vette komolyan, olyannyira, hogy az óta se tette be a lábát a pincébe.
Az igazi Prue 1999. Március 3. 16 1.16
A hadak urainak szimbóluma egy kristálykard. A klán természetfölötti harcosokból áll, akik az idő kezdete óta léteznek, céljuk háborút szítani. Húsból és vérből vannak, és míg náluk a kard sebezhetetlenek. Ám aki a klánból kegyvesztett lesz, vissza kell lopnia a képességeit. Gabriel, a kegyvesztett hadúr is vissza akarja szerezni a hatalmát.
Vissza a múltba 1999. Április 7. 17 1.17
Egy warlock meg akarja ölni a három testvért, hogy megszerezze a Hármak Erejét. Ebben egy gyuru segíti őt. Legyőzéséhez a testvéreknek vissza kell térniük a múltba, hogy anyjuk és nagyanyjuk segítségét kérjék…
A kísértés 1999. Április 28. 18 1.18
Brendan az apja után warlock, s az anyja után ember. Egész életében azért küzdött, hogy legyőzze a gonosz énjét és ellenálljon a két warlock testvérének. Megszökik otthonról, és a templomba menekül, hogy pappá avattassa magát. Csak így szabadulhat meg örökre az apai örökségtől.
Nincs több titok 1999. Május 5. 19 1.19
Grimlock nevű démon rabolta el David-et egy parkban. De nem ez az első gyerekrablás ott, mert már 20 éve is történt hasonló. Az akkori áldozat túlélte, de örökre vak maradt. Phoebe tőle próbál most többet megtudni, és sikerül is.
Szellemek harca 1999. Május 12. 20 1.20
Andy már mindent tud, de nehezen emészti meg. Egy új ügyben viszont nagyon is kell a lányok segítsége. Az Alcatras nevű börtönben leszúrnak egy őrt. Az ujjlenyomatok egy 36 évvel ezelőtt kivégzett sorozatgyilkostól, Jackson Ward-tól származnak. Most együtt nyomoznak, hogy megállítsák a bosszúra éhes gyilkos szellemét.
A szerelem fáj 1999. Május 19. 21 1.21
Leo, a fény őre visszatér, hogy megmentse Desy-t az árny őrétől, Alec-től. Ő azonban egy mérgezett nyíllal megsebzi. Leo a halálán van, és a három testvérnél talál menedéket, de Piper csak most tudja meg, hogy szerelme ki is valójában. Andy segít megkeresni Desy-t, de ezzel egyre jobban rászállnak a belügyesek, s végül kénytelen leadni a fegyverét.
Deja Vu 1999. Május 26. 22 1.22

A belügyes Rodrigez nevű férfi egy démon. Így nemcsak Andy, de a Halliwell lányok is nagy bajban vannak. Ugyanis hármójuk erejét akarja, és ráadásul Tempus is segít neki. Visszaforgatja az időt úgy, hogy folyton ismétli a szerdát, amíg Rodrigez meg nem öli a három boszorkát…

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!