Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

5.ÉVAD
Kép Cím -  kattints a címre,ha többet szeretnél tudni Amerikai megjelenés ideje Rész
5x01-Phoebe-Mermiad.jpg  A tenger hívó szava 1. 2002. Szeptember 22. 89 5.01
Piper és Leo hatalmas készülődésben vannak, várják születendo gyermekük érkezését. A Bűbájosok legújabb ellensége egy gonosz boszorkány, aki a sellok életenergiájából táplálkozik. Mylie-nek, a szőke szépségnek a párjával, Craig-gel van találkozója. El szeretne neki mondani valamit, ami már régóta nyomja a lelkét, de ekkor elkezd szakadni az eso, Mylie pedig elrohan menedéket keresni.
5x02-Patty.jpg A tenger hívó szava 2. 2002. Szeptember 22. 90 5.02
Ekkor meglátja Phoebe-t egy plakáton, és onnantól kezdve tudja, hogy mit is kell tennie. Megkeresi őt, de éppen, amikor elmondaná, amit szeretne, egy kocsi miatt a lány lába csurom víz lesz, és átváltozik sellové. Phoebe szerencsére meg tudja őt menteni, ám a lányt üldöző gonosz boszorkány a nyomukban van. Phoebe, Piper és Paige elmondanak egy varázsigét, ami reményeik szerint segít Mylie-n, de ehelyett Phoebe is sellové változik.
5x03-Piper-Fairy.jpg Tündérmese 2002. Szeptember 29. 91 5.03
Egy titkos kastélyban egy gonosz boszorkány megöli a mesék őrzőjét, és átveszi az irányítást a mesevilág felett. Egyetlen célja van: ő akar lenni a legerősebb boszorkány a világon, és célja eléréséért meg kell ölnie a Bűbájosokat. Ehhez a mesék szereplőit hívja segítségül. Piper szerint mind neki, mind Paige-nek szüksége lenne a Nagyi segítségére. Phoebe pedig arra ösztönzi a testvéreit, hogy készítsék el a pusztító bájitalt Cole ellen.
5x04-Piper-Paige-Leo.jpg Szirén ének 2002. Október 6. 92 5.04
Cole hiába próbálja bebizonyítani, hogy már nem gonosz, a lány nem hisz neki. Szerinte amíg Cole használja a démoni erőket, függetlenül attól hogy jóra vagy rosszra, addig gonosznak számít. Eközben Cole meglát a tévében egy tűzesetről szóló tudósítást, és azonnal teleportál. Nem sokkal később Phoebe meglátja őt a tévében, ahogy kihozza a bent ragadt nőt az égő házból. Leo is látja a tudósítást, ezért a helyszínre siet, hogy kiderítse milyen démon támadhatott rá a nőre.
5x05-Sisters.jpg Szuperhős boszorkák 2002. Október 13. 93 5.05
Piper szeretné kideríteni, hogy a konkurens klubnak mitől nagyobb a népszerűsége, s az ügy érdekében Leo-val együtt felkeresik a helyet. Piper legnagyobb meglepetésére összefutnak Paige-el, akiről így kiderül, hogy nem a P3-ba jár szórakozni. Paige mellett ráadásul még Phoebe is ott van. A klub előtt egy fiú rajzolgat, amikor megjelenik Arnon, a démon. Démoni biztatásra a fiú, Kevin az általa rajzolt tigrisből valódit idéz meg. Hazafelé - ekkor már Arnon nélkül - egy kisebb csoportba botlik, akik elveszik tőle a táskáját.
5x06-EvilEye.jpg A szem 2002. Október 20. 94 5.06
Phoebe munkát kap egy rádiónál, mint műsorvezető. Egy olyan műsort vezet, amelyben különböző tanácsokkal látja el a hallgatókat, ezért egyre kevesebb ideje jut a boszorkányságra. Phoebe jósnőhöz fordul, aki jó tanácsokkal látja el őt, egészen addig, míg Phoebe látomását véletlenül ő látja meg. Nem sokkal később Paige rájön, hogy a jósnő halott és figyelmezteti a nővérét, hogy újabb démonnal van dolguk.
5x07-Phoebe-Barbas.jpg Mentsük meg a démont 2002. November 3. 95 5.07
Phoebe kezd Miles-ba beleszeretni, Piper pedig a harmadik trimeszterben van. Minden nyugodtnak és boldognak tűnik, míg Cole hatalmát az alvilág egyik legveszélyesebb alakja, Barbas meg nem kaparintja. A lányok nem akarnak Cole-on segíteni, de Paige végül megfosztja őt a hatalmától. Ezzel a démoni erő átszáll Barbasra, aki a legmélyebb félelmeiket kihasználva szorítja sarokba a lányokat.
5x08-PiperTime.jpg Időutazás 2002. November 10. 96 5.08
Phoebe-nek látomásai vannak, melyekben a szerelmét, Miles-t akarják megölni. Többször is sikerül megmentenie az életét, de sajnos a Halál Angyala akarja Miles-t, és ez ellen nem szabad semmit tenni. Cole a jövőből egy warlockot küld, hogy Phoebe-t megvédje, aki egyébként belehalna Miles megmentésébe.
5x09-Sam.jpg Nevem Sam 2002. November 17. 97 5.09
A P3-ban szokás szerint zajlik az élet: Paige éppen egy újabb fiúval szakít, Phoebe kedvenc zenekarát hallgatja, Piper viszont indul haza, ugyanis fel akar készülni a másnapi beszélgetésekre, mivel bébisittert keres a születendő lányának. Cole ezalatt egy bárban iszogat, egészen addig, míg két sötét ruhás alak rá nem támad.
5x10-Sisters.jpg A múmia 2003. Január 5. 98 5.10
Egy ókori egyiptomi múmia feltámad, és szerelme lelkének keres megfelelő testet. Jeric démon elsőként Phoebe-t szemeli ki áldozataként, s megpróbálja a boszorkát mumifikálni. Később aztán Paige-re veti ki a hálóját, miközben Piper, Cole és Leo segítségével azon fáradozik, hogy megmentse a testvéreit.
5x11-Paige-Piper.jpg  Phoebe az elérhetetlen 2003. Január 12. 99 5.11
Cole hatalmas hibát követ el, amikor megöl két rablót. Később azonban rájön, hogy mit tett, ezért úgy dönt, hogy véget vet az életének. Ehhez remek tervet eszel ki: egy Árny Őre segítségével rátámad a Bűbájosokra, akik így önként készítik el az elpusztító varázsitalt. Paige megismerkedik az édesapjával. Phoebe rájön, hogy Cole mire készül, ám ekkor már késő: a démon felrobban. Mindenki legnagyobb meglepetésére azonban Cole túléli a támadást.
5x12-Paige-Tombstone.jpg Centenáriumi varázslat 2003. Januárt 19. 100 5.12
Cole a születésnapját magányosan tölti, ezért a Mágia Arcainak segítségét kéri, és egy másik dimenzióba lép át. Ebben a dimenzióban a lányok soha nem ismerik meg Paige-t, Cole pedig még mindig Belthazor-ként tevékenykedik. Véletlenül azonban Paige is átkerül ebbe a világba, ahol Piper és Leo már elvált, Phoebe pedig démonok a között él.
5x13-PhoebeHex.jpg House Háziszellemek 2003. Február 2. 101 5.13
A boszorkák egy ördögűző segítségére szorulnak ahhoz, hogy kizavarják az otthonukból a gonosz szellemeket, akik egyre több kalamajkát okoznak. Az ördögűző azonban nincs meggyőződve a boszorkák jósága felől, ezért jellembéli hibájukat saját maguk ellen fordítja.
5x14-Sisters.jpg Az álomhozó ember 2003. Február 9. 102 5.14
Phoebe az egyik este álmában egy jelzést kap. Az álomhozó ember jelenik meg az ágyánál, és a segítségét kéri. Leo utánakérdez az Égieknél, és kiderül, hogy Phoebe-nek valóban meg kell mentenie az álomhozót. A rémálmok egyre gyakoribbak lesznek, és az emberek is egyre idegesebbé válnak.
5x15-BirthWyatt A nap, amikor a mágia odaveszett 2003. Február 16. 103 5.15
A Bűbájosok mágikus ajándékot, egy aranytojást kapnak, amiről úgy gondolják, hogy akár családi átok is kialakulhat miatta. Piper váratlanul rosszul lesz, de Leo-nak nem sikerül őt meggyógyítani. Egy erdőben Cronyn, a varázsló tanoncával, Stanley-vel beszélget. Cronyn elmondja, hogy annak idején mestere említett egy ősi jóslatot, mely beteljesedni látszik, ugyanis a jósolt előjelek megjelentek.
5x16-Wyatt.jpg A kicsi első démona 2003. Március 30. 104 5.16
A legkisebb Halliwell már háromhetesen bajba kerül, amikor démonok akarják elrabolni, hogy később a vezetőjük lehessen. Ehhez a gonosz tervhez pedig Paige-t akarják felhasználni. Piper, Phoebe és Leo felkerekednek, hogy elintézzék a démonokat.
5x17-Paige-Gold.jpg Bűbájos szerencse 2003. Április 6. 105 5.17
A koboldok hozzák a szerencsét az egész világon. Egy démon azonban azon fáradozik, hogy akármilyen eszközzel, de elpusztítsa őket. Egyikük a Bűbájosoktól kér segítséget, cserébe pedig szerencsét ígér nekik. A lányok a kis lények megmentésére sietnek.
5x18-PiperLeo.jpg A macska háza 2003. Április 13. 106 5.18
Piper és Leo sokat veszekednek, ami Phoebe-t és Paige-t is egyre jobban zavarja. Elküldik ezért őket egy házassági tanácsadóhoz, ahol Piper egy varázslat segítségével lehetővé teszi, hogy újra átéljék az emlékeiket.
5x19-Paige-Nmphs.jpg Cserfes nimfák 2003. Április 20. 107 5.19
A Vének Tanácsa új feladattal bízza meg a Bűbájosokat. Meg kell menteniük a természet lányait, a nimfákat egy warlock testvérpártól. A warlockok a zene erejével csalják magukhoz a nimfákat és az ifjúság forrását keresik. Aki pedig ivott a Forrásból, a természet részévé vált, és csak a természet pusztíthatja el.
Sense and Sense Ability Érzéktelenség 2003. Április 27. 108 5.20
Elátkozzák a Bűbájosokat: Piper vak, Paige süket, Phoebe pedig néma lesz. Az átkot egy gonosz boszorkány szórta rájuk, hogy megszerezze Wyatt erejét. A lányoknak ezért hatodik érzéküket kell használniuk, hogy megvédjék a családjukat. Ezalatt Piper és Leo meglepetten veszik észre, hogy Wyatt tudatosan irányítja képességeit.
5x21-Sisters.jpg Nekromantika 2003. Május 4. 109 5.21
Amikor a Halliwell ősök megidéztetnek a kis Wyatt keresztelőjére, váratlan vendég is érkezik. Megjelenik egy démon, aki a Bűbájosok elpusztítását tűzte ki célul. Phoebe nem tudja, hogy elfogadja-e Jason meghívását, mert attól fél, hogy ezzel a lépéssel veszélyeztetné a családját. Paige használja az igazság varázslatát, hogy megtudja, vajon barátja hogyan kezelné a tényt, hogy ő egy boszorkány.
5x22-Goddesses.jpg Isteni színjáték 1. 2003. Május 11. 110 5.22
Felébrednek évezredes álmukból az ősi görög Titánok, hogy elpusztítsák foglyul ejtőiket: a Véneket. Leo úgy dönt, hogy határtalan képességekkel ruházza fel a Bűbájosokat, hogy elpusztíthassák a Titánokat, ezért görög istennőkké változtatja őket, mit sem törődve azzal, hogy esetleg elcsábítja őket a hatalom. Phoebe a szerelem istennője, Piper a Föld istennője, Paige pedig a háborúké lesz.
Oh My Goddess! Part 2  Isteni színjáték 2. 2003. Május 11. 111 5.23
Felébrednek évezredes álmukból az ősi görög Titánok, hogy elpusztítsák foglyul ejtőiket: a Véneket. Leo úgy dönt, hogy határtalan képességekkel ruházza fel a Bűbájosokat, hogy elpusztíthassák a Titánokat, ezért görög istennőkké változtatja őket, mit sem törődve azzal, hogy esetleg elcsábítja őket a hatalom. Phoebe a szerelem istennője, Piper a Föld istennője, Paige pedig a háborúké lesz.

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!