Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

2.ÉVAD
Kép Cím - Katt a címre,ha többet szeretnél tudni Amerikában ekkor jelent meg Rész
  Veszélyben a Hármak ereje 1999.Szeptember 30. 23 2.01
Prue szemmel láthatóan nehezen viseli Andy elvesztését. Piper el van foglalva a hitelintézéssel. Phoebe emlékezteti a lányokat, hogy pontosan egy éve váltak boszorkákká, és hogy illene megünnepelni az egy éves évfordulót. De az ünneplésre nem marad idő, mert reggel egy félelmetes démon ébreszti őket.
 Utazás a jövőbe 1999. Október 7. 24 2.02
Egy férfi folyton a lányok háza előtt végezteti el a kutyájával a dolgát, és Phoebe úgy érzi, hogy a kutya gazdáját móresre kell tanítani. Piper és Prue emlékeztetik Phoebe-t, hogy az erők nem arra vannak, hogy bárkit is megleckéztessenek vele, de Phoebe úgy érzi, hogy ez a kis megtorlás nem nagy ügy…Sőt, még a szomszédok is hálásak lesznek érte.
  A festmény fogságában 1999. Október 14. 25 2.03
Egy gótikus kastélyt ábrázoló festményt visznek be az aukciósházba, és arra kérik Prue-t, hogy mindenáron adja el a képet. Prue már egyedül van az irodájában, amikor ijedten tapasztalja, hogy egy fényes pont van rajta. Nagyítóval közelebbről is szemügyre veszi a képet, és rémülten konstatálja, hogy a fény a kastély egyik ablakából jön. Benéz az ablakon, és azt látja, hogy egy férfi valami fénycsóva elől menekül.
 A Sátán zenéje 1999. Október 21. 26 2.04
Nem tolonganak a P3 klubban a vendégek, és Piper kétségbeesetten figyeli a növekvő költségeket. Aztán valami csoda folytán egy híres együttesnek a managere kibéreli a klubot egy koncertre és Piper úgy érzi, hogy megfogta az Isten lábát. Leo hamar kiábrándítja, mert elmondja, hogy az ő beavatkozására választotta a klubot a manager, ugyanis démon van a dologban.
 A bestia 1999. November 4. 27 2.05
Phoebe-t gonosz álmok gyötrik: szeretkezés közben megöli a férfiakat. És valóban, a rendőrség talál négy férfi áldozatot. Az azonban hamar kiderül, hogy nem ő a Bestia, de érzi őt és szinte testi kapcsolatban áll vele, így éli meg ő is a forró éjszakákat. Most Prue-n a sor, hogy Phoebe látomásait kihasználva, férfi alakban magára vonja a Bestia figyelmét, és végre megállítsa őt.
A Varázspálca 1999. November 11. 28 2.06
Egy gonosz boszorkát 200 évvel ezelőtt betemettek a sziklák közé, de két fiatal fiú véletlenül kiszabadította. Tuatha nyomban útnak indítja a kígyókat, hogy megkeressék a varázspálcáját. A jóslat szerint egyetlen fiú tudja őt legyőzni, aki nem más, mint a kiválasztott, és arra hívatott, hogy a pálcát a boszorka ellen fordítsa.
 Gondolatolvasás igézete 1999. November 18. 29 2.07
Prue és Piper az Árnyékok könyvében warlockot leleplező igézetet keres. Közben Phoebe egy szanatóriumban segít a betegeken. Ott találkozik Eric-el, aki nagyon aggódik, apja ugyanis nagyon beteg, alig mutat életjeleket. Ezért Eric-nek egyedül kell folytatnia édesapja kutatását, s hamarosan meg is fejti az Akasi könyvhöz vezető térképtáblát.
A múlt ismétli önmagát 1999. December 9. 30 2.08
Prue gyakran elmegy ahhoz a tóhoz, ahol vízbefulladt a mamája, de erről nem beszél a húgainak. Az egyik ilyen alkalommal szemtanúja lesz annak, hogy egy halászt valami vagy valaki a víz alá húz, és a víz azonnal elnyeli. Prue segíteni akart, de egy idősebb férfi megállította... A lányok házkutatást tartanak a férfinál, ám megdöbbenésükre szerelmes leveleket és fényképeket találnak a mamájukról...
Ms. Hellfire 2000. Január 13. 31 2.09
Piper alig van otthon, amióta összejött a szomszéd Dan-nel. Boldog és az sem zavarja, hogy péntek 13-a van. De ez a boldogság nem tart sokáig, mert valaki korán reggel elkezd rájuk lövöldözni. Nem is értik, hogy mióta kell a démonoknak fegyver, ám hamarosan kiderül, hogy most az egyszer egy hús-vér ember, egy bérgyilkos nő akar az életükre törni.
Veszélyben Ámor 2000. Január 20. 32 2.10
Ámornak olyan varázsgyűrűje van, amely segítségével besétál a szívekbe és szerelmes gondolatokat ültet el. A különleges beavatkozás után a félelmek és a kételyek szétoszlanak, és egymásra találnak a szerelmes párok. Hádész, aki a gyűlölet hírnöke, megkaparintja a varázsgyűrűt és arra használja, hogy a szerelem csíráját kioltsa a szívekből, s helyére beköltözhessen a gyűlölet. A gyűrű nélkül Ámor tehetetlen és a Bűbájosok segítségét kéri.
Gyereksírás 2000. Január 27. 33 2.11
Phoebe a rendőrségen próbál munkát szerezni, de munka helyett egy kisbabával tér haza. A látomásában a kisbabát egy férfi karjaiban látja, amint az egy szellem elől menekül. Prue-nak sajnos le kell mondania a New York-i kiruccanásról, helyette marad a pelenkavásárlás, a pesztrálás és nem utolsó sorban a szellemvadászat.
 A halál küszöbén 2000. Február 3. 34 2.12
Phoebe büszkén újságolja Piper-nek, hogy beiratkozott a főiskolára, de nem sokáig tart az öröm, mert Piper összeesik a klubban. Az orvosok szerint elkapta az Oroya lázat, amit egy dél-amerikai homoki légy terjeszt. Miután az orvosok lemondtak Piper életéről, Prue és Phoebe az Árnyékok könyvéhez fordulnak segítségért annak árán is, hogy számolniuk kell az önérdekben elszórt varázslat következményeivel.
 Állati ösztönök 2000. Február 10. 35 2.13
Valentin napon Phoebe három évfolyamtársa vásárol egy varázskönyvet, és azzal szórakoznak, hogy viccből megpróbálnak partnert varázsolni maguknak. Phoebe kicsit javít a varázsigén, de fogalma sincs arról, hogy ezzel akaratlanul is hozzájárul a varázsláshoz. Amiről a három lány azt hitte, hogy csak játék, megdöbbentő valóság lett.
Kísért a múlt 2000. Február 17. 36 2.14
A házibulinak vége, de Phoebe még mindig hangokat hall a nappaliban. Le akarja szidni a nővéreit, mert nem tud tőlük tanulni, amikor hirtelen valami láthatatlan dolog megtámadja. Leo szerint Phoebe múltja próbálja őt figyelmeztetni valamiért, amit elkövetett az előző életében. Nem marad más hátra, mint visszamenni az időben és kideríteni, hogy miért kísérti a múlt.
 Küldj egy jelet 2000. Február 24. 37 2.15
Piper nem tud dönteni Dan és Leo között, ezért Phoebe titokban segíteni akar neki. A varázsigében arra kéri az ódon erejét, hogy küldjön egy jelet Piper-nek, hogy megismerje az igaz szerelmét. Eközben Prue-t elrabolja egy régi ismerőse, Bain Jessup, akit egy nagyon veszélyes démon akar eltenni láb alól. Ezt a démont csak a hármak ereje tudja legyőzni, de Prue nem akarja veszélybe sodorni a húgait.
Murphy törvénye 2000. Március 30. 38 2.16
Prue jelentkezik egy fotós állásra, ahol próbamunkának fotót kell készítenie Maggie Murphy-ről, aki állítólag San Francisco legpechesebb nője. Amikor Maggie lakására ér, a lányt a háztetőn találja, ugrásra készen. Nem tudja megállítani, de az erejével lelassítja a zuhanást és megmenti az életét. A lányról kiderül, hogy egész életét annak szentelte, hogy az embereken segítsen, de egyik napról a másikra megváltozott és csak bajt és fájdalmat okoz a körülötte lévőknek.
A hiúság démona 2000. Április 6. 39 2.17
Gail, a Halliwell nővérek nagymamáját ismerő idős néni és két barátnője megidéznek egy démont, hogy visszakapják a fiatalságukat. A démon nem hajlandó segíteni, ezért Gail néni felajánlja neki a Hármak erejét. Felkeresi a lányokat és arra hivatkozik, hogy a városában megnyúzott tetemekről számolt be a barátnője és attól fél, hogy egy bizonyos Cryto nevű démont akar valaki feltámasztani, aki az emberek lelkéért cserébe örök fiatalságot ígér.
 Csak illúzió 2000. Április 20. 40 2.18
A Halliwell lányok soron következő ellensége egy illúziódémon, aki azzal terrorizálja a környéket, hogy horrorfilmek rémeit varázsolja a valóságba. Az egyik alkalommal Phoebe örömére, kedvenc filmhősét, a fekete-fehér Billy-t hozza le a filmszalagról, akinek az a furcsa, hogy míg az ő világában minden a szövegkönyv szerint zajlik, a való világban az emberek eldönthetik, hogy mikor, mit csináljanak. 
Ex Libris 2000. Április 27 41 2.19
Piper, Leo "előélete" után kutat, mert Dan információja szerint Leo nős. Phoebe egy Charlene nevű szellemlánynak próbál segíteni, akit egy Libris nevű démon ölt meg, azért mert a lány szakdolgozata bebizonyította volna a démonok létezését.
Asztrál majom 2000. Május 4. 42 2.20
A Piper-t súlyos betegsége alatt ápoló orvos, Dr. Williamson az eset óta kutatja, hogyan tudott Piper ilyen rendkívüli módon meggyógyulni egy halálos betegségből. A Halliwell nővérek vérét három majomba fecskendezi, így azok megszerzik a telekinézis, a jövőbelátás, a fagyasztás erejét, és Prue újabb képességét, a bilokációt is.
 Az Apokalipszis lovasai 2000. Május 11. 43 2.21
A világban viszály, háború, éhínség és halál pusztít, és szinte észre sem vehető, hogy egyre nagyobb mértékben. Egy alkalommal a három Halliwell novér négy különös, ámde gonosz férfival találkozik. Harcuk közben egyszerre mondanak el egy-egy varázslatot egymás ellen, s ekkor a férfiak egyike és Prue egyaránt felszívódnak egy furcsa örvényben.
Vigyázz mit kívánsz 2000. Május 18. 44 2.22
Egy dzsintn kiszabadít a három lány a palackból, ezért az cserében teljesíteni szeretné három kívánságukat, azonban a dzsinnek trükkös lények, ezért a lányoknak most nagyon óvatosnak kell lenniük és vigyázni kell, hogy mit kívánnak... Kiderül a dzsinn valójában gonosz és démonoknak dolgozik, azért, hogy sikerüljön tönkre tennia Bűbájosokat.

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!