Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

4.ÉVAD
Képek Cím Amerikai megjelenés ideje Rész
4x01-PowerOfThreeReborn.jpg Újra Hárman 2001. Október 4. 67 4.01
Piper gyakorlatilag összeroppan Pru halála miatt. Minden erejével megpróbálja visszahozni Prue-t, de még megidéznie sem sikerül. A temetésen megjelenik egy ismerősnek tűnő, ámde ismeretlen lány, akit Phoebe látomásában ugyanaz a démon öl meg, aki Pru-et. Kiderül, hogy a lány, Paige Matthew nem más, mint a lányok féltestvére, akinek szintén természetfölötti képességei vannak.
Charmed4x02.jpg Újra Hárman 2. 2001. Október 4. 68 4.02
Piper gyakorlatilag összeroppan Pru halála miatt. Minden erejével megpróbálja visszahozni Prue-t, de még megidéznie sem sikerül. A temetésen megjelenik egy ismerősnek tűnő, ámde ismeretlen lány, akit Phoebe látomásában ugyanaz a démon öl meg, aki Pru-et. Kiderül, hogy a lány, Paige Matthew nem más, mint a lányok féltestvére, akinek szintén természetfölötti képességei vannak.
4x03-Prue.jpg A fúria 2001. Október 11. 69 4.03
Paige úgy érzi, számtalan jót tehet varázsképessége és az Árnyak könyve segítségével. El is tünteti nyomban a pattanásokat kollégája arcáról, ám egy másik varázslás során saját keblei többszörös méretűre nőnek. Piper még mindig nem tudja túltenni magát Prue halálán. Eszeveszett haragjában egymás után öli a démonokat, mígnem összetalálkozik a három fúriával, akik kihasználva Piper olthatatlan dühét, őt magát is fúriává változtatják.
Charmed404 808.jpg Testcsere 2001. Október 18. 70 4.04
Paige Phoebe-t irigyli, amiért ő gyakorolhatja a küzdelmet, míg neki egyelőre csak bájital kotyvasztást kell tanulnia. Egy véletlen baleset folytán olyan főzetet készít, mely valóra váltja a kívánságát és testet cserél Phoebe-vel. Ilyen körülmények között kell egy zen mester és a lánya segítségére sietniük, akiket egy gonosz tanítványuk üldöz.
4x05-Sisters.jpg A méret a lényeg 2001. Október 25. 71 4.05

Paige-re különös benyomást gyakorol egy romos ház, megérzi benne a gonosz jelenlétét, így nővéreihez fordul segítségért. Phoebe be is jut a házba, ahol a gonosz Gammill, más néven a gyűjtő apróra zsugorítja és agyagba öntve készül kiégetni, ugyanis ezzel a módszerrel tett szert egyedi mini baba gyűjteményére. Közben egy megszállott klubvezető, akit Piper vett fel át akarja alakítatni a P3-at egy szerinte menőbb hellyé.

4x06-Sisters.jpg  Álmaim lovagja 2001. November 1. 72 4.06
Paige csupán egy mesére emlékszik gyerekkorából, de az is különösen végződik, nem a jó, hanem a gonosz győzelmével. Amikor rábukkan a történetre az Árnyak Könyvében és felolvassa a mesében szereplő gonosz Varázslónő varázsigéjét, a Királyfi a sztoriból egyenesen belecsöppen a valóságba. Közben a házban a lányoknak épp egy sokkoló démonnal gyűlik meg a bajuk, így Piper felveti a javaslatot, hogy mi lenne, ha Paige is hozzájuk költözne, ugyanis úgy könnyebb lenne megküzdeniük a rájuk leselkedő veszélyekkel.
4x07-Spell.jpg Agymosás 2001. November 8. 73 4.07
A Forrás elrabolja Piper-t, hogy az elméjébe férkőzve megkeresse az erőről lemondó bűbájt és azt kimondatva a lánnyal, megfossza őket hatalmuktól. Dolgát megkönnyíti, hogy Piper mostanában normális életre, gyerekekre, nyugalomra vágyik. Csakhogy a többiek ezt nem engedik...
4x08-Belthazor.jpg Fekete,mint Cole 2001. November 15. 74 4.08
A Forrás elrabolja Piper-t, hogy az elméjébe férkőzve megkeresse az erőről lemondó bűbájt és azt kimondatva a lánnyal, megfossza őke t hatalmuktól. Dolgát megkönnyíti, hogy Piper mostanában normális életre, gyerekekre, nyugalomra vágyik. Csakhogy a többiek ezt nem engedik...
4x09-Sisters.jpg A múzsa csókja 2001. December 13. 75 4.09
Mivel Cole legyengítette a Forrást, a többi démon és warlock próbál a hatalomra törni és végezni a Bűbájosokkal. Az egyik warlock, Devlin különleges varázsgyűrű birtokába kerül, mely magába gyűjti a föld múzsáit és ezzel veszélybe kerül az ihlet. Közben Cole megbántva érzi magát, amiért Phoebe visszautasította a házassági ajánlatát és közben megpróbál alkalmazkodni az emberi élethez.
4x10-Paige-Leo.jpg  Nagy szellemek találkozása 2002. Január 17. 76 4.10
Amikor Piper-ék tanúi lesznek egy autóbalesetnek, kiderül, hogy Paige szörnyű terhet cipel. Szülei egy balesetben haltak meg és úgy érzi, az ő hibája volt. Ezért Leo múltbéli utazásra viszi, hogy megtudja, nem az ő hibája volt és hogy kiderüljön, ő hogyan maradhatott életben. Közben az időkapun át kicsusszan egy szellem páros, akik hogy bevégezzék egy befejezetlen dolgukat, megszállják Phoebe és Cole testét.
4x11-PaigeGlenn.jpg Varázslatos tárgyalás 2002. Január 24. 77 4.11
Phoebe esküdtként vesz részt egy tárgyaláson, ahol minden a vádlott bűnösségére utal, de a lánynak látomása támad, melyben egyértelműen mást lát gyilkosnak. Szorít az idő, ki kell deríteniük az igazat, közben Phoebe megpróbálja meggyőzni a többi esküdtet, hogy vegyék számításba a vádlott ártatlanságát.
Lost and Bound Elveszve

2002. Január 31.

78 4.12
Paige rátalál egy Tűzgyújtó kisfiúra, aki gondolataival tárgyakat képes felgyújtani. A Forrás el akarja venni tőle az erejét, a lányok pedig úgy döntenek, hogy segítenek. Ez a helyzet elgondolkodtatja Piper-t és Leo-t, akik összevesztek leendő gyermekük mágikus képességeivel kapcsolatban. Közben Phoebe egy gyűrű hatására átalakul tűzről pattant háziasszonnyá.
4x13-Sisters.jpg Bűbájos és veszélyes 2002. Február 7. 79 4.13
A Forrás kiengedi ládájából a Sivárt, mely minden varázserőt magába szív, ezért a Jók és a Gonoszok egyaránt őrzik. A Sivár segítségével sorra elveszi a lányok erejét, akiknek azonban sikerül leszámolniuk minden gonoszság Forrásával. A végső összecsapásban Cole a segítségükre siet és akkor eggyé válik a Forrással.
4x14-Young-Present-Phoebe.jpg Phoebe három arca 2002. Február 14. 80 4.14
Phoebe érzi, hogy Cole-lal nem stimmel valami, de nem ismeri az okát, így egy igézettel kér segítséget, mely a jelenbe röpíti múltbéli és jövőbeli önmagát. Az ő feladatuk, hogy megsúgják, hogyan döntsön, hozzá menjen-e Cole-hoz vagy nem. Közben a Forrás trónjáért megindul a küzdelem, így a lányoknak nem marad idejük pihenni.
4x15-WeddingCard.jpg  Esküvői bonyodalmak 2002. Március 14. 81 4.15
Cole és Phoebe esküvőre készülődnek. A Látó azonban nem örül a házasságnak. Ráveszi Cole-t, hogy egy veszélyes démon segítségével akadályozza meg az esküvő megtartását. Ugyanakkor Cole, a Forrás és a Látó megszervezik, hogy a házasságkötés mégis megtörténjen, ám a fekete mágia szabályai szerint a temetőben.
4x16-Cole-Evil.jpg Az ötödik Halliwell 2002. Március 21. 82 4.16
A Látó szerint Phoebe és Cole, a Forrás fia lesz a mágikus világ legnagyobb hatalommal bíró gyermeke, de csak akkor, ha egy bizonyos nap éjszakáján, holdtöltekor esik teherbe Phoebe. Ráadásul egy főzetet kell elfogyasztani ahhoz, hogy biztosan megfoganjon.
4x17-RickNathanLeo.jpg Leo közlegény megmentése 2002. Március 28. 83 4.17
Phoebe próbál dolgozni, de a nővérei nem hagyják, ráadásul Cole titokban trükkökkel próbálja még kényelmetlenebbé tenni számára a házat. Azt akarja, hogy elköltözzön onnan, és a végén el is éri célját. Leo katonaorvosként részt vett a második világháborúban, és a veteránok a Guadalcanal-i csata évfordulója alkalmából találkozót szerveznek, de Leo nem akar elmenni, nem is tartja magát érdemesnek a hősi halála után kapott Becsületérdemrendre.
4x18-Piper-Leo-Phoebe.jpg Meg ne harapj 2002.Április 18. 84 4.18
A lányok továbbra is folyamatos támadásoknak vannak kitéve, melyek ellen egyre nehezebb védekezni, miután Phoebe és Cole elköltöztek, ráadásul Paige-nek Cole megtiltja, hogy teleportáljon hozzájuk a lakásba. Megvan rá az oka, mivel Phoebe-vel közös lakásukban tartja a legjelentősebb démoni vezetőkkel az alvilági gyűléseket. Új stratégiája szerint minden démon-klánnak össze kell fognia a túlélésért, ahelyett, hogy egymással harcolnának, de erre a démonfajok többsége nem mutatkozik hajlandónak.
4x19-Phoebe-Cole.jpg Cole,a nagy varázsló 2002. Április 25. 85 4.19
Cole az alvilági koronázására készül, amire ötszáz éve nem volt példa a démoni világban. Paige el akarja mondani Phoebe-nek, hogy Cole újra démon, ám amikor ezt Piper-rel épp megtennék, Phoebe bejelenti, hogy terhes és ezt Cole-nak is elmondja. Paige és Piper összevesznek, mert Paige biztos benne, hogy Cole egy démon, Piper azonban nem akarja elmondani Phoebe-nek a dolgot a hallottak után.
Long Live the Queen  Éljen soká a királyné! 2002. Május 2. 86 4.20
Phoebe a Látó által főzött sziruptól lobbanékonnyá és könyörtelenné válik. Hirtelen haragjában több démont megöl, amit természetesen a démonok, köztük Cole, a Forrás sem vesz jó néven. Piper, Paige és Leo pedig nem értik, hogy Phoebe most melyik oldalon is áll. Phoebe ingadozik, Cole-t szereti, de a testvérei hiányoznak, úgy véli, hogy két kulacsos politikát folytathat.
4x21-Seer-Baby.jpg Méhrabló 2002. Május 9. 87 4.21
Az új Forrást koronázzák az Alvilágban, amikor a Látó megzavarja a ceremóniát, egy látomásról beszélve, amiben Phoebe gyermekét látja, amint átveszi a trónt. A testület hisz neki, ha estig elhozza a Forrás igaz utódját. Phoebe rémálmaiban megszüli a babát, és a Látó elrabolja. Parancsára Óriásdémon érkezik, hogy elrabolja Phoebe-t, a Cole-t nem kedvelő Paige-et pedig bezárja.
4x22-Phoebe-Spell.jpg És most merre? 2002. Május 16. 88 4.22
Phoebe a TV-ben egy parafenoménen keresztül meghallja, ahogy Cole a segítségét kéri. Megjelenik a végzet angyala, és felajánlja a lányoknak, hogy amiért megölték a Forrást, választhatnak a boszorkánykodás és a normális élet között. Paige nemet mond, de Phoebe-nek különösen tetszik az ötlet, végül gondolkodási időt kapnak. Darryl figyelmezteti őket, hogy egy FBI ügynök figyeli őket, aki lehallgatja a házat. Paige eltereli a munkások figyelmét, Piper megfagyasztja az ügynököt, Phoebe lelkével pedig Cole után megy a démoni túlvilágba, ahol Cole állandó menekülésben él.

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!