Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

7.ÉVAD
Kép Cím Amerikai megjelenés ideje Rész
A Call to Arms Ölelő karok 2004. Szeptember 12. 135 7.01
Leo teljesen megváltozott, mióta kiderült, hogy Gideon, a bölcs a legármányosabb gonosztevők egyike volt. Állapota annyira kétségbeejtő, hogy Leo egy durva kirohanása után, a Bölcsek Tanácsa kénytelen figyelmeztetni a Bűbájosokat.
LadyGodiva.jpg Mellbevágó problémák 2004. Szeptember 19. 136 7.02
Paige éppen a Mágia Iskola bezárása ellen tiltakozik a Bölcsekkel szemben, amikor hatalmas robbanás rázza meg az épületet. Kiderül, hogy a diákok megidézték Lady Godiva-t és vele együtt, Lord Dyson-t is.
Cheaper by the Coven Hisztis tiniboszik 2004. Szeptember 26. 137 7.03
A Bűbájosok éppen Chris boszorkányavatására készülnek, amikor megjelenik a Nagyi. Piper aggódik emiatt, mert nem szeretné, hogy megismétlődjön ugyanaz, ami Wyatt szertartásán történt. Majd egy szörnyű varázslat tinédzser-lelkűvé változtatja a Halliwell lányokat...
7x04-Book.jpg A Fekete kalóz átka 2004. Október 3. 138 7.04
Amikor Paige véletlenül megismerkedik Black Jack Cutting kapitánnyal, egy 18. századi kalózzal, aki az Örök Fiatalság Forrását keresi, a kapitány a boszorkára irányítja az átkot, mely szerint Paige el kezd öregedni. Piper-en és Phoebe-n hát a sor, hogy megmentsék testvérüket.
7x05-Paige-Piper.jpg Halál Bt. 2004. Október 10. 139 7.05
Phoebe egyfolytában démonok után küldi a nővéreit, miközben ő képtelen eldönteni, hogy mihez is kezdjen Leslie-vel alakuló kapcsolatával. Paige, hogy megvédje az ártatlanokat, védő bűbájt bocsát rájuk, csakhogy ezzel óriási hibát követ el.
7x06-Sisters.jpg Ha feljön a kék Hold 2004. Október 17. 140 7.06
A lányok mellé az égiek új fényőrt jelölnek ki, aki azonban nem jelenik meg. Kiderül ugyanis, hogy fenevadak támadtak rá. Az égiek persze Leo-ra gyanakodnak, így a lányok, hogy tisztázzák, csapdába akarják ejteni a bestiákat.
Someone to Witch Over Me Őrangyalom,merre vagy? 2004. Október 31. 141 7.07
Brody ügynök különös tűzesetekre hívja fel a lányok figyelmét. Minden egyes alkalommal megmenekül egy ártatlan, de percekkel később életét veszti egy balesetben. Brody szerint ez nem véletlen.
7x08-Paige-Kyle.jpg Bűbájos film 2004. November 14. 142 7.08
Paige-et rendkívül felbosszantja egy törpe tanár, aki ki akarja dobatni az iskola könyvtárból a klasszikus műveket. A lány teljesen kétségbe esik, amikor a vitájuk után nem sokkal holtan találják a tanárt, akit egy pisztollyal lőttek le.
There's Something About Leo Kövesd Leo-t 2004. November 21. 143 7.09
Leo megpróbálja elmondani Piper-nek, hogy Avatar lett, és ezzel váratlan események sorát indítja el. Miközben Piper-nek segít a démonokkal való küzdelemben, Phoebe és Paige Brody-tól kér segítséget Leo megmentésében, csakhogy az Avatarok iránti gyűlölettől elvakult ügynök elindul egy bájitallal, mellyel Avatarokat lehet ölni és le akar számolni Leo-val.
7x10-KyraLeo.jpg Démonvédelmi program 2004. November 28. 144 7.10
Az Avatarok elküldik Leo-t, hogy védje meg a Látót, aki számukra fontos információ birtokában van. A lányok eleinte kifogásolják, hogy egy démonnal kell egy fedél alatt lakniuk, aki ráadásul egyre csak követelőzik, de Phoebe-vel hamarosan összebarátkoznak és együtt a nyomára bukkannak Sheridan-nek, akivel Darryl gyanúja szerint Brody valami szörnyűséget tett.
7x11-Piper-Phoebe.jpg Közönséges boszorkányok 2005. Január 16. 145 7.11
Zanku továbbra is azon mesterkedik, hogy hogyan végezzen a Bűbájosokkal. A lányok azonban valósággal a kezére játszanak, amikor Piper kicseréli az erejét Phoebe-vel, hogy ő is megtapasztalhassa azt a látomását, mely egy démonmentes világról szól. Zanku ekkor avatkozik közbe és a nővérek ereje földi halandókba száll...
World Changeover spell A nagy világmegváltás 2005. Január 23. 146 7.12
Úgy tűnik, hogy a Halliwell-lányok segítségével lassan megvalósul a Avatarok hőn áhított terve, és létrejön egy szép új világ... Eközben azonban Zanku továbbra sem tétlenkedik: elrabolja Brody ügynököt és szinte az őrületben kergeti őt gonosz tetteivel.
7x13-Book.jpg Szép új világ 2005. Január 30. 147 7.13
A lányok rettenetesen élvezik az új világot, még bulit is csapnak a nagy szabadság örömére. Csakhogy Leo gyanakodni kezd és rájön, hogy a tökéletes világból "csak" az emberek szabad akarata hiányzik. Ezért összefog Zanku-val, talán együtt sikerül meggyőzniük a Bűbájosokat arról, hogy vissza kell állítani a régi rendet.
7x14-Paige-Drake.jpg Kövesd a démont 2005. Február 13. 148 7.14
Paige új irodalom professzort keres, mivel a régit megölték egy regényben. A posztra ketten is pályáznak: Miss Donovan, a könyvtáros és egy fura jövevény, Drake, aki valaha démon volt, ám most már ember. A bohókás férfit egy gonosz varázsló üldözi, aki ki akarja belőle hozni a lelke mélyén lakozó gonoszt, hogy megkapja az erejét, Drake pedig ezáltal a pokolra jusson.
05iiyop.jpg A Fantom kabaré 2005. Február 20. 149 7.15
Leo és Piper világkörüli nyaralásra indulnak, miközben Phoebe és Drake visszatérnek egy XIX. századi mulatóba, hogy kiszabadítsák egy tűzeset áldozatainak lelkeit, akiket egy Gonosz nem enged továbblépni.
7x16-Piper-Cole.jpg Higgy a szerelemben 2005. Április 10. 150 7.16
Leót magukhoz rendelik az Égiek, hogy közöljék vele a büntetését. Választania kell az Égi élet és Piper szerelme között és, hogy a szívét kövesse, megfosztják emlékeitől és kidobják Texasban, az országúton. Közben Piper haldoklik, mivel egy tüske démon megmérgezte és testéből kilépve egy régi ismerőstől kap útmutatást.
LittleLeoAndPiper.jpg A babaházban 2005. Április 17. 151 7.17
Az erejétől megfosztott Leo unatkozik, ezért folyton pakol és rendezkedik és eléggé rosszul érzi magát, hogy Piper-nek kell megvédenie őt. Wyatt, hogy megoldja a problémát, bezárja szüleit a lányok gyermekkori babaházába. Szokás szerint azonban csak sokasodnak a problémák...
7x18-Box.jpg Rémségek kicsiny doboza 2005. Április 24. 152 7.18
Egy véletlen baleset folytán Pandora szelencéje egyenesen egy gonosz démon kezébe pottyan, aki kinyitván a dobozkát, az egész világra szomorúságot áraszt... Ezalatt Paige új munkája első fontos küldetését teljesíti, Leo pedig felcsap teljes-munkaidős apukának.
7x19-Piper-Phoebe.jpg Fura Phoebe 2005. Május 1. 153 7.19
Egy nagyhatalmú boszorkány cserél testet Phoebe-vel, amitől a lány furcsa dolgokat kezd művelni. Eközben Paige-nek sem úgy alakulnak a dolgai, ahogy azt eltervezte, ugyanis nem nyer támogatást egy számára roppant fontos ügyben.
7x20-Wyatt-Piper.jpg Képzeletbeli barát 2005. Május 8. 154 7.20
A kis Wyatt-nek új "barátja" akad, aki éppenséggel nem más, mint egy Vicus nevű démon. A láthatatlan barát pedig természetesen a fiú erejének megszerzésére pályázik. Piper varázslattal próbálja megérteni a kisbaba beszédét, de valamit nagyon elront, ugyanis felbukkan a jövőből a 25 éves Wyatt.
7x21-Sisters.jpg Jól áll neki a halál 2005. Május 15. 155 7.21
Phoebe egykori osztálytársa, akit a szeme láttára öltek meg, visszatér a halálból, hogy felelősségre vonja a lányt. Phoebe a bűntudattól sebezhetővé válik, miközben a zombie összefog Zankou-val, hogy megszerezze az Árnyak könyvét.
7x22-Sisters.jpg Valami boszorkányág 2005. Május 22. 156 7.22
Amikor a Bűbájosok megpróbálják elterelni Zankou figyelmét a Nexus-ról, egy óvatlan pillanatban a démonnak sikerül Phoebe megérző-képességét ellopnia. A nővérek rádöbbennek, hogy Zankou ellen így semmi esélyük, ezért meglepő és fájdalmas lépésre szánják el magukat.

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!