Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

8.ÉVAD
Kép Cím Amerikai megjelenés ideje Rész
8x01-LeoPiperPaige Egy új élet küszöbén 2005. Szeptember 25. 157 8.01
A Halliwell lányok temetésére sokan összegyűlnek, de Paige elégedetlen, mert őt kevesen gyászolják. Mivel Wyatt-et és a kis Chris-t teljesen összezavarja szüleik folyamatosan változó külseje, így felöltenek egy állandót, miközben a családtagok az igazi személyiségüket látják.
8x02-BillieDemons Aliz démon országban 2005.Október 2. 158 8.02
Billie, az újonc boszorkány nyomozni kezd a városban eltünedező tinédzserek után, miközben Paige folyamatosan szemmel tartja őt. Phoebe igyekszik közelebbről összeismerkedni Dex-szel, aki meggyőződése, hogy a jövendőbelije lesz.
8x03-PiperJail Fuss Piper, Fuss 2005. Október 9. 159 8.03
Piper meghallgatásra készül, hogy ezerrel belevesse magát az új életébe! Csakhogy kiderül, hogy rossz külsőt választott, ugyanis az eredetijét éppen gyilkosságért körözik. Piper-t így le is csukják, de Paige és Billie megtalálja Maya-t, a feltételezett gyilkost és kicserélik vele.
8x04-Sisters Született háziboszik 2005. Október 16. 160 8.04
Billie a boszorkányság fogásait tanulja, Piper pedig nehezen illeszkedik be a tipikus anyák világába. Meg is gyűlik a baja egy tökéletes mamival, akiről azonban kiderül, hogy egy démon megszállta a testét és Wyatt segítségével akarja feltámasztani a Forrást, hogy a kisfiút gonosznak neveljék és korlátlan hatalomra tegyenek szert.
8x05-BillieMortal Bevetésen 2005. Október23. 161 8.05
A Nemzetbiztonságiak Billie-nél kérdezősködnek, mert azt remélik, hogy így információhoz juthatnak a Halliwell-ház újdonsült lakóival kapcsolatban. Eközben a lány kedveskedni akar Phoebe-nek, ám a szerelmi varázsige túl jól sikerül: Phoebe és Dex azonnal összeházasodnak.
8x06-Photo Öld meg Billie-t 2005. Október 30. 162 8.06
Billie-nek - egy démon hatására - eszébe jut gyermekkora legfájdalmasabb időszaka, amikor elveszítette a nővérét, s rájön, hogy gonosz démonok rabolták el Christy-t. Eközben a Halliwell-házat valósággal ellepi az újságírók hada, akik mind arra kíváncsiak, hogy a három boszorkának miért állt érdekében megjátszani a saját halálukat.
8x07-BillieWilliams A fényképész 2005. Npvember 6. 163 8.07
Paige elhatározza, hogy visszatér egykori civil foglalkozásához és újra szociális munkásként fog dolgozni. Ám egyszer csak felbukkan a vérszerinti apja, Sam és a Bűbájosok segítségét kéri a fényképész-démonnal szemben. Eközben kiderül, hogy Phoebe mégsem terhes, ráadásul Dex-szel is szakítanak.
8x08-PaigeHenry A nemek harca 2005. November 13. 164 8.08
Murphy ügynök a lezáratlan akták felderítésével bízza meg a Bűbájosokat. Billie eközben talál egy övet, s amikor azt magára veszi, az szuperképességekkel ruházza fel: a lány valóságos női szuperhőssé válik. Ám Billie egy idő után teljesen kifordul magából, igazi feminista harcossá válik, olyannyira, hogy még Leo-t láthatatlanná teszi.
8x09-Blood Dr. Jekyll és Miss Halliwel 2005. November 20. 165 8.09
Amikor egy démonnak sikerül kiszabadulnia az őrizet alól, Murphy ügynök ismét a Halliwell-lányokhoz fordul segítségért. A nővérek rájönnek, hogy titokzatos vírus tizedeli a démonokat, akik előtte azonban hatalmas erő birtokába kerülnek és nincs előttük semmilyen akadály.
8x10-LeoPiperDead Viszlát Leo! 2005. November 27. 166 8.10
A Halál Angyala jelenik meg a Halliwell-házban és kiderül róla, hogy Leo-ért jött. Piper teljesen kétségbeesik és a testvéreivel együtt megpróbál mindent megtenni azért, hogy Leo elkerülje a végzetét. Leo megmentésére találnak is alternatív megoldásokat, amelyekhez azonban át kell jutniuk az Égieken és az Avatárokon is.
8x11-Sisters Mr. & Mrs. boszorkány 2006. Január 8. 167 8.11
Piper minden erejével azon van, hogy megpróbálja feldolgozni Leo hiányát, miközben Phoebe úgy érzi, hogy végre ki kellene alakítania a saját életét, a nővérei nélkül. Billie vacsorára hívja a szüleit, hogy minél többet megtudjon Christy-ről, ám az új erejével bérgyilkosokká változtatja őket, amit egy démon persze azonnal ki is használ. Eközben Paige randevúra megy Henry-vel.
8x12-PaigeHenry Patthelyzet 2006. Január 15. 168 8.12
Paige, Billie és Henry kellemetlen szituációba keverednek, amikor a bankban járva egy rabló túszul ejti őket. Persze a Bűbájosoknak a helyzet megoldása alapvetően nem okozna problémát, de varázserejüket ezennel nem vethetik be, hiszen mindenütt biztonsági kamerák szegeződnek rájuk.
8x13-Dollhouse
Isten hozott ismét a babaházban! 2006. Január 22. 169 8.13
Phoebe megtalálta álmai otthonát, ezért elköltözik a Halliwell-házból. Paige ezalatt éppen nagy bejelentésre készül Henry-nek, miszerint ő egy valódi boszorkány. Felbukkan három démonlány, akik egyesével elfogják a Bűbájosokat, és mindhármukat bezárják a babaházba. Majd beállnak a nővérek helyére, s tervük pedig az, hogy így szerezzék meg a Hármak erejét.
8x14-041-piper.jpg 12 Dühös Zen 2006. Február 12. 170 8.14
Piper olyan jelek után kutat, amelyekkel talán meg lehetne menteni Leo-t, amikor a kínai zodiákusok segítségére kell sietnie, mert démonok próbálják megszerezni a misztikus jogart. Phoebe nagyon élvezi az új életét a saját lakásában, s úgy dönt, házavató bulit rendez. Paige bevezeti Henry-t a mágia világába, mialatt Billie végre megtanulja kontrollálni az erejét, és újra találkozhat az elveszett testvérével.
8x15-BillieChristy Christy utolsó megkísértése 2006. Február 19. 171 8.15
Billie végre rátalál az immár tizenöt éve eltűnt nővérére, Christy-re. Ám a démonok nem adják egykönnyen a lányt, és egyre veszélyesebb támadásokat intéznek a Halliwell-ház lakói ellen. Eközben felbukkan egy férfi, akit a sors Paige férjének rendelt, amit persze az újdonsült szerelmespár nem vesz túl jó néven.
8x16-Paige&Henry Ara para 2006. Február 26. 172 8.16
Piper úgy dönt, hogy eljegyzési partit rendez Paige-nek és Henry-nek, ám a párnak ettől kissé inába száll a bátorsága. Phobe eközben arra lesz figyelmes, hogy egy különös férfi követi őt, akiről aztán kiderül, hogy nem más, mint Kupidó, akinek eltökélt szándéka az, hogy Phobe ismét higgyen a szerelemben.
8x17-BillieChristy Ifjonc tanoncok 2006. Április 16. 173 8.17
Miután Paige és Henry összeházasodtak, nászútra indulnak, ezért Phoebe és Piper megfogadják maguknak, hogy ez idő alatt semmiképpen sem zavarják meg az ifjú párt. Kupidó minden erejével azon van, hogy Phoebe szívét szerelemre nyissa, amiről kiderül, hogy valóban nem könnyű feladat, ezért múltbéli utazásra küldi, hogy a lány újra átérezze, milyen is szeretve lenni.
8x18-CoopPhoebe Lehull a lepel 2006. Április 23. 174 8.18
Amikor Phoebe végre hajlandóságot mutat rá, Kupidó segít neki kiválasztani a megfelelő társat. Ám a lánynak azt el kell döntenie, hogy földi halandóval, vagy inkább mágikus lénnyel szeretne élni. Amikor azonban Phoebe a halandó ember mellett határoz, Kupidó Coop szívébe tőrként hasít a felismerés, miszerint beleszeretett a Bűbájosba.
8x19-BilliePaige Álmok útján 2006. Április 30. 175 8.19
Piper és Phoebe azon törik a fejüket, hogy vajon milyen módon juttathatnák vissza Leo-t az életbe. Ehhez azonban - bár nehéz szembenézniük a ténnyel - mindenképpen le kell győzniük Christy-t, Billie-vel együtt.
8x20-SistersUnderworld A feje tetejére állt világ 2006. Május 7. 176 8.20
Christy továbbra is azon mesterkedik, hogy Billie-t meggyőzze arról, hogy a Bűbájosok önző módon kizárólag csak saját magukkal foglalkoznak. Ennek bizonyítására pedig gonosz tervet eszel ki és varázslattal áll elő.
8x21-Halliwells
Öld meg Billie-t 2. 2006. Május 14. 177 8.21
Billie végre rátalál az immár tizenöt éve eltűnt nővérére, Christy-re. Ám a démonok nem adják egykönnyen a lányt, és egyre veszélyesebb támadásokat intéznek a Halliwell-ház lakói ellen.
Penny Patty and Piper.jpg Bűbájosok mindörökké 2006. Május 21. 178 8.22
A Halliwell-házban történt robbanásban Phoebe, Paige és Christy az életét vesztette. S miközben Piper a testvérei hiányától szenved, a sors fintora, hogy Leo-t éppen most kapja vissza. Kiderül azonban, hogy Billie is túlélte a robbanást, ezért Piper és Leo egy mindent megváltoztató tervet eszelnek ki.

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!