Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

3.ÉVAD
Kép Cím - Katt a címre,ha többer szeretnél tudni Amerikában ekkor jelent meg Rész
3x01-Sisters.jpg  Az Államügyész 2000. Október 5. 45 3.01
Piper még mindig nem érkezett vissza, ezért Prue-nak és Phoebe-nek kettesben kell felvennie a harcot a gonosz erőkkel szemben. Ez esetben egy sorozatgyilkossal hozza össze őket a sors, akit démonok, az úgynevezett Őrzők irányítanak. Az államügyész kérésére szemtanúként részt vesznek a vádemelésben, de hiába, a vádlott kiszabadul. Amikor azonban a gyilkost újra elkapják, a lányok felszámolják a démonok szövetségét az időközben visszatért Piper-ral együtt.
3x02-Phoebe-Sign.jpg Napfogyatkozás 2000. Október 12. 46 3.02
Piper és Leo esküvőjét titokban kell megtartani, mert ha a Tanács megneszeli, akkor elszakítják őket egymástól. Csakúgy, mint azt a két szerelmest, akiket egy gonosz varázsló bagollyá, illetve farkassá változtatott a lány iránt érzett viszonzatlan szerelme miatt. Megindul hát a versenyfutás az idővel. Mielőtt lemegy a nap, az esküvőt meg kell tartani és az átkot meg kell törni. Ebben a lányok segítségére siet a napfogyatkozás.
3x03-Phoebe-Prue.jpg  Egyszer volt,hol nem volt 2000. Október 19. 47 3.03
A lányok gyermekkoruk mesevilágába, a tündérek és trollok párharcába csöppennek. Egy kislány, Kate megmenti a tündér-királylányt a trolloktól, akik emiatt üldözőbe veszik őt. A Halliwell testvéreknek szükségük van a bennük rejlő gyerekre ahhoz, hogy ezzel a feladattal is meg tudjanak birkózni.
3x04-Phoebe-Broom.jpg Minden boszorkák éjszakája 2000. Október 26. 48 3.04
Mindenszentek előestéjén a boszorkák néhány ellensége visszatér a száműzetésből. A harcok közben azonban a lányok egyszer csak visszakerülnek a múltba, hogy megmentsenek egy gyereket, aki a jövő, és különösen a lányok jövője szempontjából meghatározó lesz. A 17. század azonban nem éppen a boszorkányok paradicsoma.
3x05-PiperLeo.jpg Démonok és emberek 2000. November 2. 49 3.05
A lányok házába betörnek. A többiekkel ellentétben, Prue a démonokra gyanakszik, és nem is alaptalanul, hiszen a Triád Balthazoron kívül egy másik démont is küldött a legyőzésükre. Cole Turner azonban folyton megakadályozza őt a célja elérésében és végül még Prue csapdájába is besétál. Kiderül azonban, hogy a betörő mégsem egy démon volt, hanem egy mániákus, aki el is rabolja imádottját, Prue-t, hogy megszabaduljon tőle.
3x06-EmpathyConnection.jpg  Az érző 2000. November 9. 50 3.06
Prue, Belthazor hamis jeleit követve eljut egy démon érzőhöz, aki ténylegesen átéli mások szenvedését. Prue egy igézettel átveszi tőle ezt a képességet, nem tudván, hogy mi vár rá. A megszabadított démon, bosszúvágytól hajtva kutat egy pap, Thomas atya után, aki megátkozta őt ezzel a képességgel.
3x07-Tri.jpg Testvérviszály  2000. November 16. 51 3.07
Colet-t fenyegeti a Triád, ha nem pusztítja el a Bűbájosokat, akkor leszámolnak vele. Rájön viszont, hogy egyre szerelmesebb Phoebe-be. A lányok viszont tudják, hogy egy Belthazor nevű démon vadászik rájuk és szerezni akarnak egy darabot a húsából. Megtámadja őket Belthazor, és az összecsapás során végül sikerül szerezni egy húsdarabot nekik belőle. A sebesült Belthazor visszaváltozik Cole-á, de még sikerül elöbb elteleportálnia, így a lányok előtt nem lepleződik le....
3x08-Phoebe-Cole.jpg Belthazor 2000. December 14. 52 3.08
A Bűbájosok a Belthazor elleni végső küzdelemre készülnek, de útjukat keresztezi egy démon, aki szintén Belthazor-t üldözi. Az ellenségek összeállnak egy még nagyobb ellenség legyőzésére. Belthazor emberi alakja szenved a Piper ejtette sebtől, ami le is leplezi őt Leo előtt, a gyógyítás közben. Phoebe-t azonban elvakítja a szerelem, és nem akarja meglátni az igazságot...
3x09-Sisters.jpg Palackba zárt szellem 2001. Január 11. 53 3.09
Egy alkimista létrehozza a tökéletes lelket, aki cseppet sem hálás módon elhagyja gazdáját és más testbe költözik. Piper-ébe, aki éppen az érettségi találkozójára készül. De két testben nem fér meg egy lélek, így a gyengébbiknek, Piper lelkének pusztulnia kell. Az idő sürget, csakhogy Piper nem jelezhet a testvéreinek. Fura magatartása azonban rávezeti őket a baj okára.
3x10-Victor-Prue.jpg Ha eljő a jégkrémes 2001. Január 18. 54 3.10
Prue-nak deja vu érzése támad, amikor meghallja egy jégkrémes kocsi dallamát. Majd meglát egy kislányt, aki követi a hangot, s ő is elindul Phoebe-vel együtt. A kislány hirtelen eltűnik a titokzatos autóban, amit túlvilági erők uralnak. A Bűbájosak követik a járművet, és egy csodálatos világban találják magukat, ahol nincs más, csak hó, játszóterek meg erdők. Ám hamarosan rájönnek, hogy ez az igazi gonosz erő!
Blinded by the Whitelighter Fényörzők klubbja 2001. Január 25. 55 3.11
Ördögi terv készül megvalósulni... Egy Aames nevű démon magába gyűjti az elpusztított boszorkányok és egyéb lények erejét, hogy végső célját, a fényőrzők erejét is elnyerve, teleportálhasson a fenti világba. A démon legyőzéséhez a lányok még egy fényőrzőt kapnak, a kissé fontoskodó Natalie személyében, aki egy időre fel is váltja Leót.
Wrestling with Demons Modern Faustok 2001. Február 1. 56 3.12
Furcsa gyilkosság-hullám söpör végig a városon. Az elkövetők démonná átképzett emberek, akik ezzel róják le tartozásukat problémáik megoldásáért a Forrásnak. Az egyik ilyen modern Faust, Prue egykori barátja, Tom, akit a lány minden áron ki akar menteni a gonosz karmai közül. Végső kétségbeesésében ő is szerződik az ördög földi helytartójával, Mr. Kellman-nal, s ha győznek a ringben, Tom szabaddá válik. De az ördög szavában soha ne bízz meg!
3x13-Sisters.jpg Menyasszony,vőlegény 2001. Február 8. 57 3.13
Nemcsak Leó-nak van nősülési szándéka. Egy warlock Prue-t akarja feleségül venni, hogy a házasság kötelékében való egyesülésük után Prue ereje az övé lehessen. A ceremóniát levezető papnő azonban keresztülhúzza a számításait. Ő ugyanis ravaszabb tervet eszelt ki. Prue gonosszá formálásával gonosszá teszi a húgait és az Árnyak Könyvét is. Az ördögi terv már megvalósulni látszik, hiszen Piper és Phoebe odáig is el merészkednek, hogy megöljék Leó-t.
3x14-Prue-Cole.jpg Feltámad a vadnyugat 2001. Február 15. 58 3.14
Phoeben egy régi vadnyugati városba tett látogatása után különös stigmák jelennek meg. A várost egy ott történt igazságtalanság miatt elátkozták, ezért újra és újra ugyanazt a napot kell átélniük. Phoebe-n az áldozat sebei jelennek meg, ami már komolyan veszélyezteti az életét. Ezért a két ellenség, Prue és Cole összefognak és visszatérnek a régi Vadnyugatra, hogy megmentsék Phoebet.
3x15-Wedding.jpg Az esküvő 2001. Február 11. 59 3.15
Végre felvirradt a nagy nap Piper életében: Az esküvője napja. A babona azonban némi árnyékot vet rá, mert Piper isteni beavatkozásnak tekinti, ha még egy hiba becsúszik. Ez a hiba pedig nővére, Prue, aki testéből kilépve asztrális-síkon éli másik életét egy motoros bárban, s a rendőrség szerint még gyilkos is. Motoron érkező fehér hercege megmenti őt a rendőrség karmaiból, de Piper esküvőjét tönkreteszi. Megindul a hajsza, hiszen a Nagyi csak éjfélig adhatja össze a jegyespárt: vissza kell téríteni Piper-t eredeti szándékához és az asztrál Prue-t pedig saját testébe.
3x16-Prue-Sad.jpg Elragad a halál 2001. Március 15. 60 3.16
Cole házvezetőnőjét brutálisan meggyilkolják. A rendőrség Cole-t gyanúsítja, akinek Phoebe-n keresztül próbálnak a nyomára bukkanni, ezért Phoebe-t figyelik. Prue egy furcsa árnyat vesz észre a Phoebe-t követő rendőrnő nyomában, amit azonban egyedül csak ő lát. A lányok körében teljes a tanácstalanság, hogy ki lehet a gyilkos és hogy ki vagy mi lehet az árny?
Pre-Witched Boldog békeidők 2001. Március 22. 61 3.17
A lányokat egy warlock üldözi, de érdekes módon, mintha nem akarná bántani őket, csak meg akarná öletni magát. Ez meg is történik, többször is, de a warlock újra és újra visszatér. A lányok nem értik, miért nem tudják elpusztítani, mígnem egy halott boszorkánytól megtudják, hogy a warlock korábban macska volt, kilenc élete van, ám ha kilencszer meghal a következő újholdig, halhatatlanná válik, és valószínűleg az életükre tör.
3x18-Prue-Box.jpg Bűnös város  2001. Április 19. 62 3.18
A lányok egy titokzatos doboz birtokába jutnak. A doboz a hét főbűnt tartalmazza, ami az emberek hasonló tulajdonságait felfokozva önpusztításba kergeti az áldozatot. A doboz tulajdonosa megtámadja a Bűbájosokat és Leót is. Prue-nak a kevélység, Pipernak a falánkság, Phoebe-nek a bujaság, míg Leónak a lustaság jut. A lányok és Leo, mivel a bennük zajló folyamatokkal nincsenek tisztában, tobzódnak a bűnökben egészen addig, amíg Prue egy kockázatos akciója alatt rá nem jön, mi történik velük.
3x19-Prue-Leo-Piper.jpg A testvériség 2001. Április 26. 63 3.19
Cole újra felbukkan, de nem sokáig élvezheti Phoebe társaságát, mert egykori "bandája" a Testvériség valami nagy dobásra készül. Épp ezért Cole újra csatlakozik hozzájuk, hogy kiderítse a tervüket. Azonban a gyanakvó démonokat nehéz meggyőzni a hűségéről, így arra is nehéz rájönnie, mire készülnek.
3x20-Piper-with-Leo's-death-certificate.jpg Nincs visszaút 2001. Május 3. 64 3.20
A démonok világában rekedt Cole-t mentora igyekszik visszaformálni Belthazorrá. Különböző feladatokra jelöli ki őt, hogy elidegenítse őt szerelmétől, Phoebe-től. Cole-nak meg kell szereznie egy medál két felét, ráadásul meg kell ölnie őrzőjüket, két boszorkányt is. Az első esetben Cole felülkerekedik Belthazoron, azonban a másodikban Phoebe szeme láttára végez áldozatával.
3x21-Book-Cole.jpg A Banshee 2001. Május 10. 65 3.21
Egy különleges démon, a Banshee járja az utcákat emberi fájdalomra vadászva. Hogy a lányok a nyomára bukkanhassanak igézetet használnak, ami balul sül el, mert Prue kutyává válik. Még nagyobb baj az, hogy a Banshee sikolya a boszorkányokat Banshee-vá változtatja át, amit Phoebe meg is tapasztalhat. Ebből az állapotából csak egy ember, Cole szabadíthatja ki.
3x22-Prue-Piper.jpg A vég 2001. Május 17. 66 3.22
Egy különlegesen erős démon, Shax állja a lányok útját. Csak a "hármak erejével" lehetne legyőzni, ami nem teljes, mivel Phoebe a démonok világába ment, hogy megmentse Cole-t. Azonban Shax-nél is nagyobb veszély fenyegeti a Bűbájosokat: a televízió. A lányok lelepleződtek, amit csak úgy lehet jóvá tenni, ha visszaforgatják az időt.

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!