Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Patty Halliwell

" Tudom, hogy minden okkal történik. Ebben hiszek. És tudom, ha egy ajtó becsukódik, egy másik kinyílik." - Patty Hallwell.

Patricia (Patty) Halliwell a Warren vérvonal egyik erős boszorkánya volt és a bűbájosok édesanyja. Hozzáment Victor Bennetthez. A házassága azonban nem jól sikerült, ezek után pedig volt egy titkos kapcsolata Fényőrével, Sammel, akitől született egy csodálatos kislány, Paige. 1978. Február 28-án tragikusan meggyilkolta egy démon. 

Halála után is figyelte lányait és a család őrzője volt, néha pedig meglátogatta lányait is. Patty a fagyasztás képességét birtokolta, amikor pedig várandós volt Phoebevel, akkor pediglátomásai is voltak. Patty számos oldalt írt az Árnyak könyvében is.

Patty 1950. Április 5-én született. Nemsokkal születése után Penny keresztelőt tartott, hogy megvédje kislányát a gonosz lényektől, azonban a Nekromanta elrontotta a keresztelőt. Penny szerencsére felkészült volt, elbánt a démonnal és a keresztelő rendben lezajlott.

Felnőtt korában Patty egy intelingens és erős boszorkány lett. Az Égiek Sam Wildert rendelték mellé, akivel elég közel kerültek egymáshoz.1960-ban ismerkedett meg Victor Benettel, aki üzletember volt, és édesanyja tiltása ellenére is szerelmes lett.

ÉRDEKESSÉGEK
  • Patty 20 évvel korábban halt meg mint Penny, Patty 1978-ban, Penny pedig 1998-ban.
  • Patty is megjelent szinte minden évadban, kivéve a 6. évadban. Eredetileg ott is kapott volna egy epizódot, azonban Finola elfoglalt volt, így nem tudta elvállalni, ezért átírták Pennyre.
  • Patty a halála után soha nem mutatta, hogy aktív erejelenne, nem úgy mint Pattynek, azonban igézetet tudott mondani.
  • Pattyt kétszer láthattuk, hogy használja fagyasztás képességét. Egyszr, amikor Samet fagyasztotta meg a második évadban, egyszer pedig a 8. évadb során, amikor Leot fagyasztotta meg. Pipert természetesen nem tudta megfagyasztani, hiszen ő lánya és ő is boszorkány.
  • Patty-t egyszer Alyssa Milano játszotta még a legelső epizódokban és egy ismeretlen színésznő, ezután adták Finolának a szerepet.