Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Penny Halliwell

PENNY HALLIWELL

Penelope (Penny) Halliwell, a lányok nagymamája, P. Baxter és Gordon Johnson lánya. Négyszer volt férjnél, a legjelentősebb Allen Halliwell volt, akinek megszülte egyetlen lányát Patty Halliwellt, aki a Bűbájosok édesanyja lett később.

Penny telekinetikus képességeket birtokolt és a Warren vérvonal egyik legerősebb boszorkányai közé tartozott. Rengeteg varázsigét írt és rengeteg főzetet készített, melynek receptjét beleírta az Árnyak könyvébe unokái nagy örömére.

Penny 1937 Június 23-án született Bostonban egy hotelszobában. A korai években Penny béke szerető, "virág-gyermek" volt, és nagyon naív természetű. Az 1960-as években férjével Allennel csatlakoztak a San Franciscói hippi közösséghez és egy varázs bulit is rendeztek. Penny azonban nem tudta, hogy a legjobb barátnője Robin gonosz és el fogja őket árulni egy warlocknak, aki később megöli majd Allent. Penny ekkor változik meg, és ekkor válik nagy démonölő boszorkánnyá.

Penny ezek után elkezdte kialakítani a saját kovenjét, a barátai és családja segítségével, valamint nem varázserővel rendelkező barátok is csatlakozhattak. Ilyen volt Gail is, aki azt állította a Nagyiról, hogy ő volt a legjobb képességekkel rendelkező boszorkány.

Penny négyszer házasodott, azonban hatszor volt eljegyezve, de egyik kapcsolata sem alakult jól. A halála előtt nem olyan sokkal szerette volna megvédeni az unokáit, ezért készített egy bájitalt, ami megfosztja őket az erejüktől. Félt, hogy a lányok sosem lesznek majd képesek jó testvérként viselkedni, és hitte, hogy ők nem arra születtek, hogy folyamatosan démonokkal harcoljanak. Mielőtt azonban oda tudta volna adni a bájitalt a lányoknak szívrohamot kapott és leesett  a lépcsőn.

A lányok halála után megkapták varázserejüket és képesek voltak igazi testvérként viselkedni. Ezután többször megidézték a Nagyi szellemét, hiszen sokszor volt szükségük segítségre. 

ÉRDEKESSÉGEK
  • A családfán az szerepel, hogy Penny 1937-ben született, ami lehetetlen lene, hiszen a lánya Penny 1950-ben született, és ez azt jelenti, hogy Penny akkoriban még csak 13 éves volt. Tényleg olyan korán szült volna?
  • A családfa több szempontból is hibás, hiszen azt írta, hogy Penny Jack Halliwell felesége volt, aki 1964-bern halt meg, Penny pedig 1968-ban.
  • Penny nem engedte Pipernek, hogy megváltoztassa a vezetéknevét, ugyanis azt mondta, hogy a családban a lányok mindig megtartják a vezetéknevüket, azonban ez nem igaz. Ő Penny Johnson volt régebben és Allen Halliwell vezetéknevét vette át.
  • A családfa azt írta, hogy Pennynek volt egy fiú testvére is, amit maga Penny cáfolt meg, hiszen amikor Wyatt megszületett azt mondta, hogy ő az egyedüli fiú gyermek a családban.
  • Penny képes volt feloldani Piper fagyasztó képességét, ezt láthattuk az első évadban, amikor a kis Piper megfagyasztotta a kis Andyt, Nagyi pedig segített neki.
  • Penny szerepelt az összes évadban.