Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Billie Jenkins

 

BILLIE JENKINS

Fiatal, igyekvő boszorkány, aki nemrégiben ébredt tudatára annak, hogy varázserővel rendelkezik. Fekete bőrruciban és parókában harcol a démonok ellen, hogy senki ne ismerje fel. Ahol a bűbűjosok még régi boszorkánypraktikákkal próbálkoznak, ott ő már a modern tehnika vívmányait használja. Az ártatlanokat például már nem kristály segítségével, hanem a laptopja GPS-berendezésével kutatja fel. Varázsereje a telekinézis, mint korábban Prue Halliwellnek. Először Paige találkozik Billivel, aki öntudtalanul fényőrét hívta segítségül, de mégsem kért a támogatásból, és faképnél hagyta a boszorkányt. Majd nagy bajba kerül, démonok ejtik foglyul. A bűbájosok ekkor a megmentésére sietnek. Majd egyezséget kötnek: ha Billie hajlandó harcolni a démonok ellen, akkor a testvérek megtanítják a mágia használatára. A boszorkány nehéz gyermekkori emlékekkel küzd: amikor kicsi volt a démonok elrabolták a nővérét, Christyt. Billie megszállottan keresi elveszett testvérét .Egy démontól végül megtudja, hogy nővére elrablóját Reinhardtnak hívják, és egy magasabb erő bérelte fel a feladatra. Amikor Billie végre rátalál Christyre, rá kell ébrednie, hogy testvére a rossz oldalon harcol. Mivel a lány nagyon kötődik testvéréhez, inkább szembe szegül a bűbájosokkal, hogy Christy mellett maradhasson.

ÉRDEKESSÉGEK