Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Leo Wyatt

LEO WYATT

Leo Wyatt  egy fényőr azaz varázslatos képességekkel megáldott halott. Ő ugyanis gyógyítómester volt a második világháborúban, de meghalt. Mivel sok jót tett, az Égiek úgy döntöttek, hogy fényőrré kiálltják ki a szellemét és az lesz a feladata, hogy a "Bűbájosok"-at védelmezze mágikus erejével. Lement hát a Földre és ezermesterként beférkőzött a lányok életébe. Pipernek nagyon megtetszett Leo és komoly kapcsolatba került vele. Mikor már annyira szerették egymást, úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Ezt az Égiek persze nem nézték jó szemmel. Az esküvő napján elrabolták Leot, de Piper addig könyörgött nekik míg visszaengedték. Végül boldog házasok lettek és három gyerekük is született: Wyatt , Chris és Melinda.

KÉPESSÉGEI

Teleportálás, telepátia, gyógyítás, energiagömbök, energiavillámok, láthatatlanság, lebegés

ÉRDEKESSÉGEK
  • Brian Krause eredetileg nem is Leo szerepére jelentkezett, hanem Andy Trudau karakterére, amire nem őt választották ki.
  • A képregény 12. számában Leo megszerzi a repülés képességét.
  • Leo második kisfiát a nagyapjáról nevezte el Christopher Wyattről.
  • Leo már volt egyszer házas Piper előtt, a felesége Lillian Wyatt.
  • Amikor Brian Krause kilépett a sorozatból a 8. évadban 12 epizód erejéig, a stáb egy búcsú bulit rendezett neki.
  • A Charmed forgatása előtt Holly és Brian már ismerték egymást, ezért Holly elárulta, hogy nagyon fura volt a csókjeleneteknél, mert olyan volt mintha a testvérét kellene megcsókolnia.
  • Leo már a '60-as években ismerte a Nagyit
MEGJELENÉS
  • Haj: Leonak a '60-as években még szőke haja volt, az első évadban viszont már rövid barna, a második évadtól azonban még rövidebb frizurát választott magának és egészen a harmadik évad végéig láthatjuk, hogy szőke volt. A 4. évadtól az 5. évad végéig már sötétebb és rövidebb a haja. Egészen a 8. évadig rövidebb frizurával jelent meg és a 8. évad során ismét szőkésebb frizurával láthatjuk. Az évad végén azonban ismét rövidebb frizurával tűnik fel.
  • Ruhatár: Leo leginkább pólót, inget és farmert visel. Égiként sárga köpenyt kellett hordania a 6. és 7. évad során.