Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Andy Trudeau

 

ANDY TRUDEAU

Trudeau nyomozó először egy sorozatgyilkos utáni hajsza közben botlik bele a három testvérbe. Prue-ba korábban szerelmes volt, és a váratlan találkozás nyomán újra fellobban benne a láng. Ám kapcsolatuk rövid életű. Miután kiderül, a férfi nem tudná elképzelni, hogy egy boszorkánnyal élje le az életét, a boszi szakít vele. Többé nem próbálkoznak komolyabb kapcsolattal. A nyomozó mégis csatlakozik a boszikhoz a démonok elleni harcban. Igyekszik megőrizni a lányok titkát, ezért még saját társa, Darryl Morris előtt is folyamatosan hazudni kényszerül. Prue valójában titokban továbbra is szereti a nyomozót, és mikor a férfit megöli egy démon, önmagát vádolja, amiért nem tudta megmenteni. Későbbb találkozik a férfival egy másik dimenzióban, ahol megvallja neki, mennyire szereti, a férfi pedig biztosítja, hogy nem ő tehet a haláláról.

ÉRDEKESSÉGEK
  • Andy főszereplőként jelent meg az első évad során.
  • Eredetileg Chris Boydnak szánták Andy karakterét az Unaired Pilotban.
  • Andy megjelenik a Képregényekben is.
  • Nem lehet tudni, hogy T. W. King miért is hagyta el a sorozatot, de három teória is van ezzel kapcsolatosan. Az első, hogy nem igazán voltak jó kapcsolatban Shannen Dohertyvel és Shannen nagyon örült a férfi távozásának. A második, hogy King nagyobb szerepet szeretett volna magának a sorozatban, de a producerek ezt másképp gondolták. A harmadik pedig az, hogy King egyszerűen csak tovább akart lépni és más műsorokban szerette volna magát kipróbálni.
  • T. W. King mellett Brian Krauset és Kerr Smitht is meghallgatták a szereplőválogatáson Andy karakterére.

Andy Kid1 Andy Kit1

GYERMEKKOR

Andy valószínűleg az 1970-es években született, pontos dátumot sose kaptunk. Gyermekkorában egy utcában lakott a Halliwell lányokkal. 1975-ben összetalálkozott a jövőből érkezett Prueval, Piperrel és Phoebevel. A láynok ekkor jöttek rá, hogy kiskorukban még volt erejük és Prue úgy gondolja, hogy Andy éppen ezért gyanakszik rájuk annyira. Prue és Andy a középsuliban jöttek össze az 1980-as években. Nemsokkal később a fiú a szüleivel együtt elköltözött San Franciscoból, majd 1998-ban tért vissza.

Andy916

ANDY A KÉPREGÉNYBEN

Andy megjelent a Charmed képregény 9. számában ( The Heavens Can Wait ). A képregény szerint Andy találkozott Prueval a nő halála után. Azonban az már nem derült ki a képregényből, hogy mi lett Andy sorsa miután Pruet visszaküldték a Földre.