Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Paige Matthews

PAIGE MATTHEWS

Ő a két bűbájos elfeledett féltestvére, aki Patty mama és fényőre, Sam szerelméből született. Amikor egy újságban olvassa a számára teljesen ismeretlen Prue Halliwell halálhírét, ő is úgy érzi, hogy gyászol,ezért elmegy a temetésre. Ott találkozik Piperrel és Phoebe-vel. Kiderül, hogy féltestvérek, és Paige is varázserővel rendelkezik, így csatlakozik a boszikhoz - most újra teljes a hármak ereje.

 Amikor a kislány megszületett, Patty, a boszorkák anyja elvitte őt egy apácához, és a gondjaira bízta, hogy megóvja őt a rá leselkedő démonoktól. Csak annyit kért, hogy a kislánynak P-vel kezdődő nevet adjanak.

Az árva Paige-t Matthewsék fogadták örökbe, és szerető családban nevelték fel. A kislány nagyon ragaszkodott a nevelőszüleihez, de a szeretetét valamiért mégsem tudta kimutatni. Belül pedig nem tudta elfojtani lázadó személyiségét. Nevelőszülei is hasonlóképpen voltak vele: nagyon szerették, de nem tudtak vele bánni, túl nehéz eset volt (de mit is várnánk egy boszitól?). Problémás lányként sokat lógott a suliból, cigizett, sőt még drogozott is. Élete akkor változott meg gyökeresen, amikor szülei meghaltak egy autóbalesetben, Paige is a kocsiban volt, de mélyen szunnyadó varázserői ekkor egy rövid időre működésbe léptek, és megmentették az életét. A lánynak fogalma sem volt arról, minek köszönhette csodálatos menekülését, hosszú évekig nem tudta magát túltenni a történteken.

Új fejezetet nyitott életében, amikor elkezdett fősulira járni: szociális munkásnak készült, hogy segíthessen a rászorulókon. Paige a 4. évadban szociális munkásként dolgozott,de később annyira lekötötte a varázslás, a bájitalfőzés, általában a boszorkányság, hogy otthagyta az állását. Gyorsan beletanult ő is a bűbájosok feladataiba, és hamarosan ugyanolyan tehetséges boszinak bizonyult,mint nővérei. A 6. évadban minden féle munkát vállalt, többek között láthatjuk őt futószalag mellett munkásként, telefonos kisasszonyként,  sőt Phoebe asszisztenseként is. Egy év múlva átveszi a varázslóiskola vezetését, de amikor fényőrré válik,és rábízzák első védencét, átadja az igazgatói teendőket Leonak.

 Mivel Paige félig fényőr, születésekor megkapta a fényőrök tulajdonságait. Képes teleportálni, és különféle megérintett tárgyakat, embereket is magával ragadhat. Persze, amíg nem uralta teljesen az erejét, addig érte néha egy-két meglepetés!

Emellett, Prue-hoz hasonlóan,tárgyakat mozgatott, és telekinetikus képességeivel térítette el a rádobott fegyvereket, tűzgömböt. Ugyancsak fényőrjellemző az alakváltás képessége, amelyet később fedez fel magában. Gyógyítani - mivel félig boszorkány - jó darabig csak más fényőr segítségével tud. Később azonban felfedezi magában a szeretet erejét, amely megadja Paige-nek a gyógyító hatalmat.

A lányak először vér szerinti apjával, Samuellel kellett tisztáznia kapcsolatát. Amikor megbocsátott neki, és boldog, hogy megismerte, végre nyitottá vált az igazi szerelemre. Sokáig mégsem sikerült rátalálnia a tökéletes pasira. Először az 5. évadban próbálkozik komolyabban egy Nate nevű zenésszel. De Paige vágyik rá, hogy Nate igazán elfogadja őt , ezért szerelmét egy igazságbűbáj  hatása alatt kifaggatja, hajlandó lenne-e egy boszorkánnyal járni. Ekkor kiderül, hogy a férfinak felesége és gyerekei vannak, ezért a lány kiadja az útját.

A 6. évad elejn ismerkedett meg Richard Montanával. Ő a sorozatban a lány első komolyabb kapcsolata. Paige-hez hasonlóan, a férfi is  boszorkány, de rossz karmája elválasztotta egymástól a szerelmeseket.

A lány következő kapcsolata Kyle Brody FBI-ügynök, aki elfogsdta Paige boszorkány voltát. Sajnos, kapcsolatuk rövid életűlesz: Kyle-t hamarosan megölték,  és a lány nehezen heverte ki a férfi elvesztését.

Végül rátalált az igazira Henry Mitchell rendőrtiszt személyében: összeházasodtak és gyermekeik is születtek. Paige boldog családanya, és rátalált az igazi hivatására is. Fényőrként vigyázza védenceit és a többieket.

FORRÁS: HOLLYWOODI VARÁZSLAT CÍMŰ KÖNYV

  

ÉRDEKESSÉGEK
 • Paige lett Wyatt keresztanyukája.
 • Jó volt kémiából a középsuliban.
 • Nagyon jól énekel.
 • Paigenek és Pruenak is egy rendőr volt a nagy szerelme.
 • Paige az egyedüli bűbájos, aki félig Angyal is.
 • Fél a bezártságtól.
 • Nagyon jól olvas a Tarot kártyákból és kitűnő előérzetei vannak.
 • Paige is gonosz volt előző életében, akárcsak Phoebe.
 • Paige az egyedüli nővér, aki nem járt a jövőben, csak a múltban.
 • Ő volt az egyedüli bűbájos, akit nem láthattunk kisgyermekkorában, csak babaként, tiniként és felnőttként.
 • A 4. évad legelső részében láthatjuk, hogy Paigenek van egy Oscar nevű kismadara, azonban miután a Forrás elpusztította többet nem is hallottunk róla.
 • A meghallgatáson Paige szerepére meghallgatták még Eliza Dushkut, Sarah Brownt, Susan Wardot és Charisma Carpentert is
 • Paige a legmagasabb a lányok közül.
 • Rose az elején úgy tudta, hogy Paige csak egy évadon keresztül fog szerepelni és az 5. évadban távozik majd.
SMINK ÉS RUHÁK

Paige akárcsak idősebb testvére Piper a halványabb színeket kedveli. Azonban ő az erősebb színeket kedveli, hiszen ajkát rendszeresen pirosra vagy sötét lilára festi.

Paige stílusa nagyon sokat fejlődött az évek során. A 20-as évei elején láthattuk ahogy igazi party lány kinézete volt és provokatívabb ruhákat kedvelte. Kedvelte a rózsaszín, piros, és zöldes árnyalatokat. Később azonban láthatjuk, hogy egyre visszafogottabb lett a stílusa, kevésbé viselt kivágott felsőket és egyre többször láthatunk rajta farmert is. Ekkor már leginkább sárga, rózsaszín és kék árnyalatokat kedvelte. Később már láthatjuk, hogy kosztümöket visel és a sötétebb színeket helyezi előtérbe.

EGYÉB ADATOK - MUNKAHELYEK, SZERELMEK, ALAKVÁLTÁSOK

Képességei: telekinetikus teleportálás, fényőri képességek.

Foglalkozás: szociális munkás, fényőr. Paige először a South Bay Social Services irodában kezdett dolgozni mint asszisztens, később pedig előléptették és szociális munkás lett belőle.  Később azonban nehezen tudta összeegyeztetni bűbájos állásával, ezért kilépett. Ezután talált néhány ideiglenes állást magának. Dolgozott kutyasétáltatóként, gyümölcsöket csomagolt, titkárnőként és időseket is gondozott. Később megtalálta igazi hivatását, hiszen elkezdett a Varázssuliban dolgozni mint igazgató. Miután otthagyta ezt az állását is Fényőr lett belőle és minden idejét a védenceinek és családjának szentelte.
 
Csillagjegye: Oroszlán
 
Szerelmei: Shane: Paige-t legelőször Shane barátnőjeként láthattuk. A férfivel még elég kezdetleges volt a kapcsolata, de sajnos a Forrás miatt ennek a kapcsolatának elég hamar vége lett. Glen Belland Paige régi ismerőse volt régebben randiztak párszor. Amikor visszajött Ausztráliából a férfi felfedezte, hogy Paige boszorkány és elfogadta mindezt. Glen azonban nem Paige-t választotta, hanem Jessicát és őt vette feleségül. Következő komolynak ígérkező kapcsolata Nate Parkerrel volt, a nő el akarta neki árulni, hogy boszorkány, ezért az igazság varázslatát használta, melynek hatására kiderült, hogy a férfi nős és gyermekei vannak... Kyle Brodyval 2004-ben ismerkedett meg. Kyle utálta az Avatárokat és megölték őt. a Férfi ezután Fényőr lett, majd a képregény alapján kiderül, hogy Égi lett belőle. Henry Mitchellel Paige a 8. évad során ismerkedett meg, kapcsolatuk az elején nem indult zökkenőmentesen, később azonban sikerült kezelni a problémákat. 
 
Gyermekei: egy lány ikerpár és ifjabb Henry Mitchell