Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Cole Turner

COLE TURNER
Cole Turner anyja démon, apja pedig halandó, így hát két különálló szmélyisége van: egyrészt ő Cole, az ügyvéd,másrészt viszont ő Belthazor, a hatalmas, erős démon, akit azért küldtek az alvilágból a földre, hogy elpusztítsa a hármak erejét. A sorozatban először a harmadik évadbanbukkan fel: beleszeret Phoebe-be, és a lány sem közömbös a jóképű ügyvéd iránt. Ez után képtelen lenne ártani a boszorkánynak,és helyettük megbízóit öli meg. Ezzel elárulja az alvilágot, és egyre több gonosz lény tör a vesztére. Phoebe segít neki, hogy leszámoljon démoni énjével, Belthazorral, és megszabaduljon a benne lakozó gonosztól. De kisvártatva újra fel kell vennie démoni alakját, hogy a lányokon segíthessen. A Forrás ellen folytatott harcban Cole győz. Csakhogy, aki megöli a Forrást, az örökli annak erejét és gonoszságát, így ő válik a gonosz új forrásává. A férfi megint kettős életet él: egyrészt ő az alvilág nagyhatalmű uralkodója, másrészt a mit sem sejtő lányokkal együtt üldözi gonosz alattvalóit. Összeházasodnak Phoebe-vel, de a sötétség papja adja össze őket, ezért a lány egyre közelebb kerül a gonosz oldalhoz. Ám testvérei a segítségére sietnek, és megmentik. Cole később többször is megpróbálja meggyőzni Phoebe-t, hogy megjavul, de a boszi már nem hisz neki. Így a férfi teljesen átáll a gonosz oldalára, s végül Phoebe arra kényszerül, hogy elpusztítsa szerelmét.
 
FORRÁS: Hollywoodi varázslat című könyv
ÉRDEKESSÉGEK
 • Ausztráliában született,és egy farmerreklámban szerepelt először modellként.
 • Kétszer nősült,és kétszer vált el.
 • Járt Shannen Dohertyvel is.
 • 2000 június 9.-én született meg kislánya Madison Elizabeth.
 • 57 részen keresztül szerepelt a Bűbájos boszikban.
 • Los Angelesben lakik.
 • Főszereplő volt a Megérzés című filmben Sanrda Bullock oldalán.
 • Cole karaktere visszatér a Charmed képregényekben is.
 • Cole volt az első olyan démon, akiben volt jószándék a sorozatban.
 • Az 5. évadban kiderült, hogy Cole legnagyobb félelme az, hogy gonosz lesz, ironikus, hogy ez volt Phoebe legnagyobb félelme is.
 • Cole sosem találkozott a Bűbájosok gyermekeivel.
MEGJELENÉS
 • Cole külseje nem változott annyit az évek során mint a lányok, vagy Leo külseje. Azonban van néhány apró változás, amit érdemes megemlíteni. A 3. évadban leginkább öltönyt, elegáns ruhákat hord, úgy öltözködik akárcsak egy ügyvéd. A 4. évadban sem változott sokat a külseje, egészen addig amíg ő lett a Forrás. Ezek után megviseltnek látszik, és látható, hogy a Forrás átveszi az irányítást. Miután elpusztították a Forrást és Cole ismét megjelent szakállat hord és hosszabb volt a haja is. Az 5. évadban visszatér a 3. évados külseje, habár a haja egy kicsit rövidebb lett. A 7. évadban pedig még rövidebb hajjal láthatjuk.