Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.03.02. 17:03, Kitti
Címkék: technikai gondok
Technikai gondok

Sziasztok!! Sajnos adódott néhány technikai gondom az internettel, ezért nem tudtam eddig jelentkezni. Most mobilnetről vagyok, de erről ugyebár nem a legjobb frissíteni. Elméletileg ma vagy holnap sikerül megjavítaniuk a problémát és akkor ismét tudok frissíteni. Elnézést ezért a kis kellemetlenségért. Reméljük sikerül megoldani a gondot, ha nem akkor szolgáltatót fogok váltani. Így vagy úgy, de a hétvégén érkeznek a frissítések! Köszönöm a türelmeteket!

2017.02.27. 20:46, Kitti
Alyssa Milano a Weinstein Company's Pre-Oscar Vacsorán

Sziasztok!! Alyssa tegnap részt vett a The Weinstein Company's Pre-Oscar Vacsorán, ahol készült róla néhány kép, ezeket hoztam most el nektek. Sajnos eddig nem sok képről van szó, de amint lesz több mindenképpen elhozom majd nektek, és persze reméljük, hogy felvétel is lesz majd az eseményről.

   

 

2017.02.26. 12:01, Kitti
Kulisszák mögött: Billie és Christy 4.

Sziasztok!! Már hozom is a cikk befejező részét. Remélem, hogy mindenki élvezte, hogy ismét bepillanthattunk egy kicsit a háttér munkálatokba. Rengeteg ilyen cikkem van még amit szeretnék majd lefordítani nektek. Személy szerint nekem is tetszenek ezek a cikkek, hiszen számomra is új és érdekes információkat tartalmaznak.

Marnette nagyon örült, amiért csatlakozhatott a csapathoz. "Nagy öröm csatlakozni egy nagy sikerű sorozathoz. Azoknál a sorozatoknál, ahol előzőleg dolgoztam mindig egy ötlettel kezdtünk, a Bűbájos boszorkáknál viszont nagyszerű volt részese lenni egy szuper befejezésnek," mesélte. 

Habár Christyt a testvére ölte meg az utolsó epizódban, Marnette mégis meghatónak találta Christy halálát. "Nagyon szomorú volt. Kaley is nagyon szomorúnak érezte magát, én pedig átéreztem az ő szomorúságát," mesélte. "Szerencsére azért nem volt szörnyű halála Christynek. Rendben volt. Csináltam már pár őrült dolgot a képernyőn. Meg kellett ölnöm embereket, vagy engem öltek meg, megfojtottak, vagy kiégették a szemem - tehát az, hogy csak úgy köddé váltam az utolsó részben igazán szép módja volt."

Marnette úgy érezte, hogy a Bűbájosok mindörökké című epizód méltó befejezést adott a sorozatnak. "Összefoglalta az összes évadot," mondta. "Úgy gondolom Brad Kern remekül végezte a munkáját. Ismerte a rajongókat és tudta, hogy mit szeretnének, és persze azt is, hogy mi a legjobb a sorozatnak.Úgy gondolom, hogy a legtöbb rajongónak tetszett a finálé."

FORRÁS: CHARMED DVD MAGAZIN 58. SZÁM

2017.02.25. 17:12, Kitti
Kulisszák mögött: Billie és Christy 3.

Sziasztok!! Ahogy azt tegnap említettem ma érkezik a kulisszás cikk következő része, aminek köszönhetően még több titkot tudhatunk meg a 8. évadról.

Annak ellenére, hogy elég sokat dolgoztak Kaley nagyszerű tapasztalatnak találta a munkát, és örült neki, hogy a lányokkal dolgozhatott. "Rose teljesen hisztérikus. Őrült és nagyon vicces. Mindig sikerült megnevettetnie," áradozott Kaley. "Holly pedig nagyszerű. Alkalmazkodó, jószívű és vicces is. Aztán ott van még Alyssa is. Annyira nyugodt, úgy tűnik, hogy szinte semmi sem zavarja. Sose lesz mérges.

Kaley másik munkatársa Marnette Patterson volt, aki az évad másik felében csatlakozott a csapathoz, és Christy karakterét kapta meg. Christy, Billie testvére volt, akit 15 évig tartottak fogva a démonok. A két lány egyből remekül kijött egymással. "Kaley és én azonnal jóban lettünk," mesélte Marnette. "Habár mindketten nagyon mások vagyunk, mégis mind a ketten Kaliforniában nőttünk fel és színészkedni kezdtünk. Azt hiszem ennek köszönhetően már a legelején kialakult egy szuper kapcsolat kettőnk között. Mi voltunk az 'Új' emberek a csapatban. Közös jeleneteink voltak, és jó érzés ennyire kötődni a másik emberhez, főleg, ha sok időt kell együtt töltenetek.

Ahogyan Kaley is, Marnette karakterét is a csatorna hozta be a sorozatba. Határozottan kijelentették, hogy neki Christy Jenkins karakterét kell alakítania, annak ellenére, hogy Brad Kern nem támogatta az ötletet. "A csatorna nagyon határozott volt, a szereplők kiválasztását illetően. Tudták, hogy kit akarnak és ragaszkodtak hozzá," ismerte be Brad. "Nem voltam benne biztos, hogy Marnette lesz a megfelelő személy erre a karakterre, akit démonok neveltek fel. Azonban el kell mondanom, hogy nagyszerű munkát végzett, pedig nem volt egyszerű kialakítani a megfelelő külsőt a számára, hiszen nagyon csinos lány."

folyt köv.

FORRÁS: CHARMED DVD MAGAZIN 58. SZÁM

2017.02.24. 20:50, Kitti
Címkék: Modulok Menüpontok
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! Ma is és persze tegnap is a moduloknál tettem egy kicsit rendet, méghozzá a Cikkeknél, valamint az interjúknál került átalakításra 1-2 modul. Sajnos még van pár régebbi modul, amit még nem sikerült átnézni, de rajta vagyok az ügyön.

Holnap pedig érkezik a megkezdett cikk fordításának folytatása. Tudom, hogy Billie és Christy nem tartoznak éppen a legnépszerűbb karakterek közé a sorozatban, de úgy gondoltam azért a cikk érdekes és rengeteg információt megtudhatunk belőle.

2017.02.21. 20:31, Kitti
Kulisszák mögött: Billie és Christy 2.

Sziasztok!! Már hozom is a hétvégén megkezdett cikk folytatását. A Charmed magazinban megjelent írásban Billieről és Christyről árulnak el nekünk néhány titkot. Jó szórakozást mindenkinek!

Kaleyt elég gyorsan kapta meg Billie karakterét. "Volt egy találkozóm Brad Kernnel, igazán nagyszerű találkozó volt," - emlékezett vissza. "Nagyon jól kijöttünk egymással már a legelején. Amikor felhívtak a találkozó után felhívtak már csak annyit kérdeztek, hogy 'Igen vagy Nem?' És még azon a héten már mehettem is a promóciós fotózásra a lányokkal. Elég gyorsan ment."

Ahogy a legtöbb új embert, Kaleyt is meglepetésként érte, hogy ennyire kedvesen fogadták a forgatásokon. "Nagyon könnyű volt beilleszkedni. Nem volt időm idegeskedni," mesélte. "Legelőször Hollyval találkoztam. Majd bementem a sminkszobába, ahol Alyssa várt, és nagyon aranyos volt. Körülvette az a sok ember. Én pedig teljesen rosszul lettem és nagyon ideges voltam.... Ő pedig csak odajött, megölelt és megpuszilt, majd azt mondta: 'Kaley, örülök, hogy itt vagy velünk!' Aztán pedig Rose jött be, akivel egyből elkezdtünk viccelődni és nevetgélni, körülbelül tíz percig. Nagyon klassz emlék volt."

Ezek után már persze mondadunk sem kell, hogy Kaleynek nagyon jó kapcsolata lett a lányokkal és persze az összes többi emberrel is a csapatban. "A családomnak éreztem őket, és nagyon közel kerltünk egymáshoz," mesélte a színésznő. Habár szerette a munkát a hosszú napok és a vezetékes kaszkadőr mutatványok elég nagy kihívást jelentettek a számára. "Rengeteget dolgoztunk. Elég valótlannak tűnt az egész," magyarázta Kaley. "Az első hónapokban elég sok kaszakdőr mutatványban kellett résztvenni. Azt gondoltam, hogy könnyű lesz, de nem volt az. Sokszor kellett köteleken lógni. Elég kemény munka volt."

folyt köv.

FORRÁS: CHARMED DVD MAGAZIN 58. SZÁM