Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.02.25. 17:12, Kitti
Kulisszák mögött: Billie és Christy 3.

Sziasztok!! Ahogy azt tegnap említettem ma érkezik a kulisszás cikk következő része, aminek köszönhetően még több titkot tudhatunk meg a 8. évadról.

Annak ellenére, hogy elég sokat dolgoztak Kaley nagyszerű tapasztalatnak találta a munkát, és örült neki, hogy a lányokkal dolgozhatott. "Rose teljesen hisztérikus. Őrült és nagyon vicces. Mindig sikerült megnevettetnie," áradozott Kaley. "Holly pedig nagyszerű. Alkalmazkodó, jószívű és vicces is. Aztán ott van még Alyssa is. Annyira nyugodt, úgy tűnik, hogy szinte semmi sem zavarja. Sose lesz mérges.

Kaley másik munkatársa Marnette Patterson volt, aki az évad másik felében csatlakozott a csapathoz, és Christy karakterét kapta meg. Christy, Billie testvére volt, akit 15 évig tartottak fogva a démonok. A két lány egyből remekül kijött egymással. "Kaley és én azonnal jóban lettünk," mesélte Marnette. "Habár mindketten nagyon mások vagyunk, mégis mind a ketten Kaliforniában nőttünk fel és színészkedni kezdtünk. Azt hiszem ennek köszönhetően már a legelején kialakult egy szuper kapcsolat kettőnk között. Mi voltunk az 'Új' emberek a csapatban. Közös jeleneteink voltak, és jó érzés ennyire kötődni a másik emberhez, főleg, ha sok időt kell együtt töltenetek.

Ahogyan Kaley is, Marnette karakterét is a csatorna hozta be a sorozatba. Határozottan kijelentették, hogy neki Christy Jenkins karakterét kell alakítania, annak ellenére, hogy Brad Kern nem támogatta az ötletet. "A csatorna nagyon határozott volt, a szereplők kiválasztását illetően. Tudták, hogy kit akarnak és ragaszkodtak hozzá," ismerte be Brad. "Nem voltam benne biztos, hogy Marnette lesz a megfelelő személy erre a karakterre, akit démonok neveltek fel. Azonban el kell mondanom, hogy nagyszerű munkát végzett, pedig nem volt egyszerű kialakítani a megfelelő külsőt a számára, hiszen nagyon csinos lány."

folyt köv.

FORRÁS: CHARMED DVD MAGAZIN 58. SZÁM