Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.02.19. 17:28, Kitti
Címkék: Képregény Charmed
Charmed képregény 3. szám

Tudom, hogy még a legelső szám se jelent meg hivatalosan, de máris megkaptuk a 3. kiadás hivatalos borítóját. Vagyis jobban mondva három változat is készült hozzá, ezeket töltöttem fel nektek a Galériába: www.charmed.sosugary.org A képregényt Erica Schultz írta.

Charmed képregény 3: Mivel a lelkek elkezdenek felszaporodni az alvilágban, egyre több démon érkezik a mi világunkba. A bűbájosok azt gyanítják, hogy Djall áll a támadások mögött, és elhatározzák, hogy kivizsgálják és bebizonyítják a dolgot. Vajon kitalálják hogy mit kell teniük, vagy az utolsó támadás áldozataivá válnak?

FORRÁS: charmedcomicfan11.jimdo.com

2017.02.19. 11:06, Kitti
Kulisszák mögött: Billie és Christy

El szeretnék kezdeni egy új kulisszás cikket, amely nem éppen a sorozat legnépszerűbb karaktereiről szól, vagyis a Jenkins testvérekről. Ismerjétek meg ti is Kaley Cuocot és Marnette Pattersont. A cikk több részletben fog felkerülni.

Lehet, hogy rengeteg a természetfeletti esemény a Charmedben, azonban a sorozat mégis leginkább a családról szól. Éppen ezért az alkotók úgy gondolták a nyolcadik évad során, hogy a bűbájosoknak érdemes lenne egy olyan testvérpárral találkoznia, akiknek hasonló a végzetük. Habár a Jenskins lányok csak ketten vannak, az erejük azonban mégis hasonló a Halliwell lányok erejéhez. Billie karakterét Kaley Cuoco alakította. "Ez a sorozat leginkább a testvérekről szól," mesélte. "Ez az amit szeretek benne. Nőkről szól. Nem sok sorozat mondhatja ezt el magáról - erős nőkről szól. Az ő sorozatuk. Általában a férfiak mindig nagyobb erővel rendelkeznek. Szeretem, amikor a lányokrúghatják szét a fenekeket."

A nyolcadik évad során Billie karakterét kimondottan a WB parancsára hozták be.  "Kaleyt a csatorna megbízásából hoztuk be a sorozatba." mesélte Brad Kern. "Ezt az új rendszert azért akarták bevezetni, hogy lehetőséget adjanka a 9. évad számára, vagy esetleg egy spin-off sorozatnak." Azonban Brad elég nehéz feladatot kapott, hiszen nagyon kevés pénzből kellett bevezetnie egy új karaktert, és ennek köszönhetően ki kellett írniuk Brian Krauset a sorozatból. 

Leo elvesztése nem igazán tetszett Brad Kern számára, azonban így lehetőséget kaphattak az új karakterek a sorozatban. "Kaley egy igazi áldás volt. Annak ellenére, hogy rengeteget veszekedtünk a csatornával a változtatások miatt, megkaptuk Kaleyt és egyszerűen remek volt vele dolgozni," mesélte Brad.

"Volt egy új boszorkányunk, akinek köszönhetően új veszélyeket, kalandokat és egy teljesen új történetszálat kaptunk. Ez a karakter segített egy kicsit a lányoknak is, hiszen kevesebbet kellett dolgozniuk. Nem kérdeheted őket, hogy dolgozzanak heti öt nap 14 órákat nyolc éven keresztül."

folyt köv.

FORRÁS: CHARMED MAGAZIN 58. SZÁM

2017.02.19. 10:46, Kitti
Címkék: Kvízverseny
Kvízverseny - Nyerj te is triquetra nyakláncot és Charmed könyvet

Sziasztok!! Elnézést, de a napokban ismét elkpatam valami fertőzést, így nem igazán tudtam gép közelébe kerülni. Most viszont itt is vagyok és érkezik is a meglepetés amit említettem.  A nagy népszerűségre való tekintettel szeretnék rendezni egy új kvízversenyt, melynek nyereménye egy triquetra nyaklánc és egy eredeti Charmed könyv lesz. A nyertes választhat, hogy angol vagy magyar nyelvű könyvet kér.

Mivel most dupla nyereményünk lesz, ezért a kérdések sem lesznek egyszerűek. A kvízverseny Április 30-án kerül megrendezésre, este 7:00-kor a weboldal Facebook oldalán. Nem kell előre jelentkezni a játékra, csak legyetek ott és aki előbb válaszolja meg helyesen a kérdéseket az nyer.

2017.02.15. 20:51, Kitti
Címkék: Modulok
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! Ma arra eszméltem rá, hogy elég régen foglalkoztam már a modulokkal, így arra gondoltam erre szánom rá az időt egy kicsit. Rengeteg modul van, így minden alkalommal amikor átnézek egy-egy menüpontot sikerül néhány hibát találnom, amit ki is javítok. Néha erre is rá kell szánni az időt, a hétvégére viszont készülök nektek egy kis meglepivel.

2017.02.14. 18:09, Kitti
Címkék: Alyssa Milano
Új képek Alyssáról

Sziasztok!! Feburár 4-án Alyssa részt vett a Rolling Stone Live: Houston presented by Budweiser and Mercedes-Benz rendezvényen, ahol kaptunk néhány képet róla. Kerestem felvételeket is, azonban eddig még nem találtam, ha esetleg találok majd a későbbiek folyamán, akkor elhozom majd nektek.

Addig is itt vannak ezek a szuper képek, Alyssa remekül fest rajtuk. A kis képekre kattintva megtekinthetitek a többi képet is a Galériában.

   

2017.02.12. 19:16, Kitti
Még több kép

Sziasztok!! Tegnap kaptunk még több képet az előző heti eseményről. A Revelations hivatalos Facebook oldalán azt említették, hogy ma még lesz több kép is, meg akartam várni és ezért is jöttem ilyen későn, azonban eddig még nem tettek fel többet. Ha esetleg felkerülne még több kép vagy videó, akkor mindenképpen elhozom majd nektek a következő héten.

A képeket pedig a kis képekre kattintva tekinthetitek meg.