Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.02.26. 12:01, Kitti
Kulisszák mögött: Billie és Christy 4.

Sziasztok!! Már hozom is a cikk befejező részét. Remélem, hogy mindenki élvezte, hogy ismét bepillanthattunk egy kicsit a háttér munkálatokba. Rengeteg ilyen cikkem van még amit szeretnék majd lefordítani nektek. Személy szerint nekem is tetszenek ezek a cikkek, hiszen számomra is új és érdekes információkat tartalmaznak.

Marnette nagyon örült, amiért csatlakozhatott a csapathoz. "Nagy öröm csatlakozni egy nagy sikerű sorozathoz. Azoknál a sorozatoknál, ahol előzőleg dolgoztam mindig egy ötlettel kezdtünk, a Bűbájos boszorkáknál viszont nagyszerű volt részese lenni egy szuper befejezésnek," mesélte. 

Habár Christyt a testvére ölte meg az utolsó epizódban, Marnette mégis meghatónak találta Christy halálát. "Nagyon szomorú volt. Kaley is nagyon szomorúnak érezte magát, én pedig átéreztem az ő szomorúságát," mesélte. "Szerencsére azért nem volt szörnyű halála Christynek. Rendben volt. Csináltam már pár őrült dolgot a képernyőn. Meg kellett ölnöm embereket, vagy engem öltek meg, megfojtottak, vagy kiégették a szemem - tehát az, hogy csak úgy köddé váltam az utolsó részben igazán szép módja volt."

Marnette úgy érezte, hogy a Bűbájosok mindörökké című epizód méltó befejezést adott a sorozatnak. "Összefoglalta az összes évadot," mondta. "Úgy gondolom Brad Kern remekül végezte a munkáját. Ismerte a rajongókat és tudta, hogy mit szeretnének, és persze azt is, hogy mi a legjobb a sorozatnak.Úgy gondolom, hogy a legtöbb rajongónak tetszett a finálé."

FORRÁS: CHARMED DVD MAGAZIN 58. SZÁM