Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2016.12.25. 16:05, Kitti
Kulisszák mögött: The Women of Charmed 2.

Érkezik is a héten megkezdett kulisszás videó, vagyis a Women Of Charmed folytatása. Nézzük, hogy miket is árultak még el nekünk a lányok a forgatásokról.

A felvételen elárulják nekünk, hogy hónapokig tartott, mire sikerült elkészíteniük egy új epizódot. A videó során Holly, azaz Piper karakteréről mesélnek nekünk egy kicsit részletesebben.

Shannen elárulta, hogy Holly és ő egy ügynökséggel dolgoztak akkoriban és amikor Shannen megkapta a forgatókönyvet, akkor már Holly is megkapta azt. Aaron Spelling pedig úgy gondolta, hogy Holly tökéletes lenne Piper szerepére. Shannen szerint is illet ez a szerep Hollyhoz, hiszen ő tud komoly is lenni, de megismerhettük már komikus oldalát is több jelenetben.

Constance M. Burge elárulta, hogy ő meg volt elégedve Hollyval, és úgy gondotla tökéletesen fogja majd Pipert alakítani, és ismerjük be igaza lett. Holly mesél még nekünk Piper karakteréről, úgy gondolja, hogy néha egy kicsit kimerítő volt ezt a karaktert alakítania.

Összefoglalva mindenki azt mesélte az itnerjú során, hogy Holly tökéletesen illet a karakterhez és igazán ügyesen oldotta meg még a nehéz jeleneteket is.

2016.12.25. 15:43, Kitti
Címkék: Galéria
Galéria Bővítés

A Galéria bővítése egy olyan dolog, amit már elég régóta tervezgettem, de valahogy mindig lecsúszott a napirendünkről. A karácsonyi pihenő alkalmából azonban beiktattam és olyan albumokat töltöttem fel, amik még eddig üresen álltak. Például felkerültek a rendezvényekhez a 2014-es Charmed Convention képek, vagy a 2014-es FedCon képek, valamint a 2012-es London Film And Comic Con képek is. Természetesen ezeket linkeltem az oldalon belül is a megfelelő modulokhoz is. Valamint felkerültek azok az autogramok is, amiket én kaptam a sorozat szereplőitől. Természetesen még nem mind, de már dolgozom rajta, illetve egyéb extra autogramokat is találtok majd az albumon belül.

2016.12.25. 12:28, Kitti
Címkék: karácsony
Boldog Karácsonyt!!

Sziasztok!! Szeretnék minden kedves látogatómnak Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánni!! Remélem jól telnek az ünnepek, egyetek, igyatok és legyetek a családdal. Azonban ne feledkezzetek meg az oldalról sem, hiszen érkeznek az ünnepi frissítések is. Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!!

2016.12.23. 22:08, Kitti
Címkék: Háttérmunka
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! Így karácsony előtt úgy gondoltam a modulokkal foglalkozom majd még egy picit, a Szereplők menüponton belül dolgoztam és alakítgattam néhány dolgon. Az ünnepi frissítéseket még nem tudom hogy lesznek, készülök egy pár meglepetéssel nektek az biztos, szóval legyetek résen, és az ünnepek alatt is látogassátok a weboldalt, ha tehetitek.

2016.12.22. 20:32, Kitti
Kulisszák mögött: The Women of Charmed

Sziasztok!! Egy nagy kulisszás videó első felét hozom ma el nektek, melynek címe The Women of Charmed. Igazán szuper kis videót láthatunk, melyben a lányok nyilatkoznak és mesélnek egy kicsit a sorozatról és karaktereikről.

A felvétel első felében bemutatják nekünk a már jól ismert sorozatot, valamint egy-két baki jelenetet is láthatunk. Holly elárulja, hogy amint rájöttek, hogy fiatalabbak is kedvelik a sorozatot igyekeztek mindig valami kis családi 'üzenetet' csempészni az epizódokba, vagy olyan üzenetet amik értékeket közvetítenek.

Az írók és a sorozat készítői igyekeztek úgy létrehozni a sorozatot, hogy három nővérről szóljon, akik történetesen boszorkányok és nem boszorkányokról, akik testvérek. Shannen mesél nekünk Loriról is, aki a pilot epizódban, aki Phoebet alakította, majd személyes okok miatt visszautasította a szerepet. Elárulta még nekünk azt is, hogy Alyssával mennyire más lett az egész sorozat dinamikája és maga a sorozat is.

A sorozat pedig hamarosan nagy siker lett, két epizód után berendelték a teljes első évadot. Aaron Spelling pedig arról a pillanatról is mesél nekünk az interjú során, amikor ezt elmondta a lányoknak, ők pedig nagyon örültek ennek.

2016.12.21. 20:35, Kitti
Új Charmed képregény borítók

Sziasztok!! Úgy tűnik a Dynamite csapata nem a levegőbe beszélt, nem tétlenkednek egy másodpercig sem, határozottan sokat dolgoznak a hamarosan megjelenő Charmed képregényeken. Már el is készült néhány új borító, amit bleedingcool.com weboldalon keresztül meg is osztottak velünk. 

Ahogy azt legutóbb is említettem a képregényeket már meg lehet rendelni, azonban most már akciósan az amazon.com weboldalán is.

A borítóképeket feltöltöttem a Galériába is, amit az alábbi link segítségével tekinthettek meg nagyobb méretben: charmed.sosugary.org

Ezekről a képregényekről annyit szeretnék elmondani, hogy szerintem érdemes őket megvásárolni, a Zeenescope által megjelent verzió igazán érdekes volt, jó lehetőség abban az esetben, ha valaki gyakorolni szeretné egy kicsit az angolt, valamint nagyon jó kis történetet hoztak létre, és bízom benne, hogy a Dynamite esetében is ilyen példát láthatunk majd.

2016.12.20. 21:58, Kitti
Címkék: Háttérmunka
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! Ma is a háttérben dolgozgattam egy kicsit, több modulnál is kicseréltem a képeket és természetesen az elrendezésen is módosítottam néhány helyen. Elég sok modul van, ezért türelem, sok idő mire mindet sikerül átnéznem és kicserélnem a képeket is.

A héten pedig ismét benézünk majd picit a kulisszák mögé, szeretnék majd egy új videót bemutatni nektek, és ha minden jól megy ez holnap sikerül majd.