Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkRendelj jegyetHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL

Az oldal 2008. október 26-án nyílt meg. Voltak kisebb-nagyobb szünetek, de ezeket leszámítva a honlap 2008. óta folyamatosan működik. Zárás még nem volt és nem is lesz. Nézz körül nyugodtan, hiszen itt mindent megtalálhatsz a sorozatról! 

Főszerkesztő: Kitti
Nyitás: 2008. Október 26.
Téma: Charmed - Bűbájos Boszorkák
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Egyéb kódok: Glamour-factory és LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X, PhotoShop
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezem!

 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2016.12.02. 16:33, Kitti
Címkék: Modulok Menüpontok
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! Ismét itt az ideje egy kis modulozásnak. Ma leginkább a Charmed menüponton belül fogok dolgozni. Az az igazság, hogy akár hányszor körbe nézem a különféle modulokat, mindig találok valami alakítani valót ott is, ahol már átalakítottam párszor. Na de semmi gond, nekilátok, hiszen szeretném ha minél rendezettebb lenne az oldal, és minél könnyebben megtalálnátok rajta mindent, mivel már elég sok információt elolvashattok.

 

2016.12.01. 21:05, Kitti
Év honlapja verseny - TOP 20

Sziasztok!! Egy örömteli hírrel érkezem most, ugyanis neveztem a G-Portál Év honlapja versenyre, ahol idén is bejutottunk a 20 döntős weboldal közé. Tavaly 6. helyezést értünk el, bízom benne, hogy idén sikerül picit előbbre kerülni. Természetesen megteszek mindent, de bármi is legyen a végeredmény továbbra is lelkesen szerkesztem majd  az oldalt. 

A verseny része minden évben, hogy a 20 oldal közül lesz egy közönségdíjas weboldal is a nyertesek mellett. Arra kérlek titeket, hogy szavazzatok az oldalra és a G-Portál a szavazók között is értékes nyereményeket sorsol ki, tehát ti is nyerhettek. Voksaitokat az alábbi link segítségével adhatjátok le: SZAVAZOK Köszönöm mindenkinek, aki szavazni fog vagy már szavazott az oldalra.

2016.11.30. 20:47, Kitti
Címkék: Modulok

Sziasztok!! Úgy érzem eljött az ideje egy kis modulozásnak, van néhány elmaradt cikk és interjú, amit szeretném, ha a helyikre kerülnének még a mai nap folyamán, szóval rajta leszek a dolgon. A hétvégére pedig lesz néhány bővítés, és ha minden jól megy, akkor érkezik majd egy kis játék is, szóval legyetek résen!

2016.11.29. 20:14, Kitti

Sziasztok!! Elnézést, de ismételten nem volt internetem, a szolgáltató viszont kicserélte a routert, szóval úgy néz ki meg is van mi volt a hiba, és végre lesz internetem folyamatosan. Így a cserék is elmaradtak, de pótolni fogom a héten, és kiteszek mindenkit. Már érkezik is a Kulisszák mögött című rovatunk folytatása, vagyis  a Genesis második fele. 

A videóban mesélnek nekünk arról, hogyan is próbálták meg összehozni a varázslatot és az emberi kapcsolatokat. Próbálták kitalálni milyen démonokat hozzanak létre, miket tennének, és milyen hatással lenne ez a lányokra. 

Mesélnek még nekünk arról is, amikor Shannen kilépett a sorozatból, hiszen nem mindennapi, hogy az egyik főszereplőt elveszítjük, a sorozat pedig még öt évig folytatódik.

2016.11.26. 18:15, Kitti

Sziasztok!! Ismét ellátogatunk kicsit a kulisszák  mögé, ez alkalommal egy másik felvételt hoztam el nektek, ami szintén azon a bizonyos DVD extrán található meg.

A videón először mesélnek nekünk a kezdetekről, úgy gondolták, hogy nem csak három boszorkányról kell szólni a sorozatnak, mert akkor nem fog működni, hanem három lányról, akik testvérek és történetesen boszorkányok is. A WB először nem Hollyt szerette volna Piper szerepére, azonban a sorozat készítői annyira bíztak benne, és tudák, hogy rendben lesz, hogy azt mondták a WB-nek próbálják meg Hollyval felvenni a pilotot, és ha mégsem válna be, akkor a saját költségükre újra forgatják azokat a részeket amiben szerepelt. Ahogy a videóban is említik erre szerencsére nem került sor, hiszen Holly tökéletes volt Piper szerepére. (Már nem is tudnánk mást elképzelni, ugye?)

Elárulják nekünk, hogy két héttel a bemutatás előtt a csatorna elbizonytalanodott, és nem hittek benne, hogy ez a sorozat sikeres lehet. A készítők viszont kiálltak a sorozat mellett. Mesélnek nekünk egy kicsit a karakterekről. Prue volt ugye a legidősebb és a legszkeptikusabb az elején, majd természetesen ő lett a legerősebb. Piper a középső testvér, aki békét szeretett volna a testvérei között és próbálta mindezt elérni. Phoe pedig volt a legfiatalabb, aki könnyedén fogta fel a dolgokat, és közben próbálta megtalálni saját magát.

2016.11.23. 13:55, Kitti
Címkék: Modulok

Sziasztok!! A mai nap során a modulokkal szeretnék picit foglalkozni. Rengeteg átalakítandó dolog van még, és gondolom már észrevettétek, hogy a cserék is új ikonokat kaptak, illetve felszabadult három hely, jelentkezzetek bátran akár a chatben, vagy akár üzenetben.

Leginkább a Charmed menüponton belül szeretnék a modulokkal foglalkozni, néhány modulon belül új, friss képek lesznek, valamint egy pár elrendezést is át szeretnék alakítani, még nem biztos, hogy összejön úgy ahogyan szeretném, tehát ne lepődjetek meg, ha egy-két modul egy rövid ideig nem lesz elérhető, ugyanis dolgozom rajta.

2016.11.22. 15:52, Kitti

Sziasztok!! Ahogy azt Vasárnap említettem érkezik máris a megkezdett cikk fordításának folytatása. A mai nap során még nem sikerül a cikk végére érnem, lesz még egy része később a hét folyamán, a hétvégén pedig érkezik majd egy kulisszás cikk is. Jó szórakozást mindenkinek!

Habár a legtöbb színész irtózik a gondolattól, hogy hosszú távon lekösse egy sorozat, félnek attól, hogy mindig ugyanazzal a karakterrel fogják azonosítani, Holly azonban élvezte ezt a lehetőséget.

"Sokkal jobb egy olyan sorozat részese lenni, ami hosszú ideig megy a televízióban, mint egy rövid sorozatnak, amiből manapság elég sok van," ismerte be. "Hihetetlenül szerencsés vagyok, és a tudatában vagyok ennek, nem igazán kérhetnék többet. Különösképpen most, hogy a gyerekek már nagyobbak, és már nincs annyira szükségük rám. Mindig is megvolt bennem az a hajlam, hogy annyit dolgozzak amennyit csak lehet."

"Nagy része volt az életemnek, és nem is tűnik olyan sok időnek, hogy vége lett." mesélte Holly a Bűbájos boszorkák fontosságáról így tíz év után. "Még mindig az élvonalban van nagyon sok ember életében és tudatában, ezeken a rendezvényeken pedig arra jövök rá, hogy az emberek még mindig nézik."

Egy lány központú forgatócsoportból belecsöppenni egy másik dinamikus csapatba egy érdekes tapasztalatot jelentett Holly számára.

"Jó látni, ahogy ezek a lányok felnőttek az évek során, ugyanúgy ahogy azt mi is tettük a Charmed esetében," mondta. "Annyira éretten álltak hozzá a sorozathoz amennyire csak lehetett, és ez lenyűgözött engem, hogy ennyire elkötelezettek voltak a sorozat sikerével kapcsolatban. A sorozat széleskörű sikere az ő erőfeszítésüknek köszönhető, és annak, hogy mennyi energiát fektettek a karaktereikbe, és mennyi energiát fektetett I. Marlene King a történetbe. Összefoglalva nagyon jó volt, hogy részese lehetettem egy ilyen sikeres sorozatnak, a lányok pedig megérdemlik a dicsőséget."

Holly elmesélte, hogy ezeken a rajongói találkozókon mi számít normális tapasztalatnak a számára, most hogy találkozhatott a Pretty Little Liars rajongókkal is, úgy ahogyan a Charmed rajongókkal is.

"Nagyon szórakoztató," mesélte. "A Charmed és a Pretty Little Liars rajongók leszidtak, amiért nem szerepeltem sokat a sorozatban, mintha ez tőlem függött volna. Aztán ott vannak az igazi Pretty Little Liars rajongók, akik azt mondják: 'Te Aria anyukája vagy' - Ellát még csak nem is szólítják a nevén. És azt mondják: 'Nem is tudtam, hogy előtte szerepeltél egy boszorkányos sorozatban.' Én erre azt felelem: Tényleg? Pedig érdemes megnézni, nagyon szórakoztató.

folyt köv.