Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Buckland Aukciós Ház

A Buckland egy aukciós ház, amely Prue Halliwellt alkalmazta másfél évig. Ez idő alaktt számtalan démon és warlock támadta meg itt. Prue egy specialistaként dolgozott itt aukciós darabok azonosítsán és hitelesítésén. Rex Buckland alkalmazta őt, aki az alapító fia volt. Amit Prue nem tudott, az az, hogy néhány Warlock akik a Forrásnak dolgoztak megölték az igazi Rexet és átvették a helyét, csak úgy mint Rex segítője Hannah Webster.

Az első trükk akivel megpróbálták átverni Pruet Matthew Tate kiszabadítása volt, egy warlock, akit a Bűbájosok őse Melinda Warren zárt be egy nyakláncba. Azonban a tervük nem jött össze, ugyanis a lányok Melinda segítségével ismét bezárták a warlockot.

Rex és Hannah ezek után egy új tervet eszeltek ki Prue ellen, méghozzá egy tiara ellopásával szerették volna megvádolni és megzsarolni, hogy Prue nevének tisztázása érdekében adják át az erejüket a lányok. Azonban a lányok ügyesen megoldották a helyzetet és végül Hannah Rexet ölte meg, a Forrás pedig Hannaht pusztította el, amiért elbuktak.

Rex és Hannah halála rávilágított mindenkit arra, hogy a cég a csőd szélén áll, ezért Claire Pryce lett az új igazgató. Claire majdnem kirúgta Pruet, amiért 'családi vészhelyzetekre' hivatkozva túl sokat hiányzott.

Az évad végén a Buckland új kezekbe került, Mr Cauldwell lett az új igazgató. Ekkor csatlakozott a csapathoz az internetes értékesítések mestere Jack Sheridan. Pruet először nagyon bosszantotta Jack és az, hogy semmi sem érdekelte a férfit, azonban később túltette magát ezen és randizni kezdtek. 

Prue a második évad során lépett ki és fotós karrierjére szerettet volna koncentrálni.

  • A Buckland név Raymound Bucklandtől származik, aki egy angol amerikai író, és a wicca és okkultizmus témájában írt.
  • A Buckland külső része valójában egy Los Angeles-i apartman hátulja, melyet Renaissance Towerként ismernek a városban.