Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Super Megafest Beszámoló

Hol is kezdhetném... Azt előre el kell mondanom, hogy egy amerikai Convention teljesen más mint egy európai. De mindjárt ki is fejtem nektek, hogy miért gonolom ezt. A program Pénteken délután 4-kor kezdődött. Holly még ekkor nem volt, hiszen akkor utazott Bostonba. Amint regisztrálták a jegyeinket már be is mehettünk. Körbenéztünk, természetesen nagyon sok különféle sorozatokkal és képregényekkel kapcsolatos dolgokat láthattunk, és ezek nagy részét meg is lehetett vásárolni.

Ezután pedig miközben sétálgattunk megláttuk Briant. Azért is mondom, hogy ez teljesen más mint az európai Convention, hiszen teljesen egyedül volt. Nem volt 4-5 testőr, aki figyelte volna minden lépésünket. Ezen annyira meg is lepődtem, hogy először nem is mertem oda menni hozzá. Inkább várni szerettem volna egy kicsit. Ekkor tovább sétáltam, gondoltam teszek még egy kört a teremben mielőtt oda mennék hozzá, azonban egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy ott sétálgat mögöttem, ő is nézelődött, hiszen nem akadályozta senki és semmi. Ezek után már vettem a bátorságot és oda mentem hozzá. Itt lehetőségünk adódott arra, hogy beszélgessünk vele, volt időnk mesélni neki különféle dolgokat. Sokat beszélgettünk arról is, hogy ez mennyivel másabb mint az európai rendezvények és a szrvezők is sokkal rendesebbek. Volt lehetőségünk képet készíteni vele az autogrammos asztalnál is, persze fizetni kellett érte, de nem kellett több tízezret fizetni érte. 

   

Másnap már délelőtt 11-kor indultak a programok és Holly is szerencsésen megérkezett. Kicsit késésben volt, így később is kezdődött az autogram osztás. Őt már jobban védték, de az ő testőre nagyon jófej volt, el lehetett vele is beszélgetni. És ami a legfontosabb, hogy nem kellett autgram jegyet venni azért, hogy beszélhessünk vele, bármikor oda lehetett menni hozzá a nap folyamán ha kérdésünk volt, vagy egyszerűen csak mondani szerettünk volna nekik valamit. 

Szombaton 1 óra körül kezdődött a panel, ahol a rajongók kérdéseket tehettek fel nekik, ők pedig válaszoltak és közben pedig sok emléket felelevenítettek a forgatásokról. A panel után nem sokkal kezdődtek a fotózások. Először a Brianes fotók készültek el, majd indultak a duo fotók Hollyval és Briannel, végül pedig Hollyval készíthettünk képet. Ezek az úgynevezett 'profi' képek, azért írom így, mert valamiért mindig borzalmasan festek rajtuk... Szóval, ezek a képek sem kerültek annyiba mint európában, egyszerűen kevesebb haszonnal is beérték a szervezők. Ennek a legtöbben nagyon örültünk, hiszen így több képet is sikerült vásárolni, arról meg már nem is beszélve, hogy a belépő is negyed annyiba került.

Éppen ezért Vasárnap úgy döntöttem, hogy csináltatok még két képet, és természetesen még Hollyval is váltottam pár szót, mielőtt vége lett volna az eseménynek. Ezen a napon már nem volt panel, és délután 4-5 óra felé vége is lett az eseménynek. Azt kell mondanom, hogy hatalmas élmény volt, és szerintem az itteni convention szervezők nyugodtan tanulhatnának tőlük, hiszen kevesebb szabállyal és nagyobb szabadságot adva a színészeknek és rajongóknak sokkal élvezhetőbbé válik egy ilyen nagyszerű rendezvény.