Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

A gonosz mégis megkaparintotta az Árnyak könyvét?

2018.08.11. 14:08, Kitti
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1533991920_35.jpg

Sziasztok!! A cut.com weboldalon megjelent egy cikk arról, hogy kinél is maradt az Árnyak könyve a sorozat után. Egy elég hosszú cikkről van szó, nem fogok mindent lefordítani, csak azt a részt, ami számunkra érdekes lehet.

Brad Kernt az elmúlt időszakban szexuális bántalmazással, diszkriminációval vádolták CBS-nél töltött ideje alatt. Azonban néhány évvel ezelőtt a Bűbájos Boszorkák című sorozaton dolgozott és eltulajdonított valamit, ami igazából nem is az övé.

Tavaly Decemberben Holly tweetelt arról, hogy Brad Kern elvitte az Árnyak könyvét és azt ígérte, majd közösen vigyáznak a könyvre, egyszer ő, egyszer pedig Holly. Mivel Kern soha nem osztotta meg a könyvet, ezért Holly felszólította, hogy aukcióra kellene bocsátani és a bevételt pedig jótékony célokra kellene fordítani, egy olyan szervezetnek adni, amelyik nőket támogat. Brad soha nem válaszolt erre a felkérésre.

Kern neve ismét szóba került a CBS-nél teremtett mérgező munkahelyi környezetet, így kedvenc bűbájosaink is megragadták az alkalmat, hogy vissza tudják szerezni a könyvet Brad-től.

"Az eredeti Árnyak könyvét Hollynak ígérték " - mesélte Alyssa a Cult-nak. "Brad-et szexuális bántalmazással vádolták, így ha nem adja oda Hollynak a könyvet, akkor  igenis aukcióra kellene bocsátania és Tarana Burke-nek a #MeToo alapítánynak átadni a bevételt. "

 

"Aggódom az eredeti könyv miatt és inkább kerülne jó kezekbe vagy egy nőket támogató szervezet elálverezné" - mondta Holly.

Decemberben a Variety oldalán megjelent egy cikk Brad-ről, ahol megvádoltk őt szexuális bántalmazással, diszkriminációval, rasszizmussal és ennek eredményeként pedig a CBS vizsgálatot indított. Visszatérve a Charmed forgatsára "ribancnak, szemétnek, elmebetegnek és őrültnek" nevezte kedvenc színészeinket. 'Mérgező munkahelyi környezetet kialakítva ezzel.' - mesélte William Schmidt co - executive producer. "Rengeteg helyen dolgoztam már, de ez volt a legrettenetesebb és legnyomasztóbb légkör - a nőknek pedig ennél is rosszabb volt.

"Amikor megláttam, hogy Holly arról Tweetelt, hogy a könyv Brad-nél van azt hittem ez valami rossz vicc lehet" - mondta Nell Scovell az írói és co - executive producer részlegről. "Ez a könyv adott erőt a lányoknak - és egy férfi magával vitte, mert úgy érezte, hogy megteheti."