Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

Julian a Charmed rebootról

2018.08.08. 03:52, Kitti
Címkék: Julian McMahon
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1533639123_08.jpg

Sziasztok!! Julian McMahon néhány nappal ezelőtt nyilatkozott a Charmed reboottal kapcsolatban és bevallotta, hogy ő eddig nem is hallott róla.

"Nem igazán tudtam, hogy mi történik, mert őszintén szólva egy kicsit a homokba dugtam a fejem."

Mesélte Julian, aki elárulta még nem keresték meg azzal kapcsolatban, hogy szeretne-e szerepelni a rebootban, de sok sikert kíván az új sorozat csapatának.

"Nagyszerűen hangzik a dolog. Az eredeti sorozat fantasztikus volt és büszke vagyok rá, hogy a részese lehettem. És a világért sem cserélném el semmiért. Ha ekészítenek egy rebootot egy ilyen nagysikerű sorozattal kapcsolatban és jó módon közelítik meg, akkor hatalmas közönséget érhetnek el. Nagy közönsége van a soroaztnak. Szeretem a lányokat és szerettem a karakteremet is. Tehát ha úgy gonoldolják, hogy létre tudnak hozni valami hasonlót, amit az emberek legalább annyira élveznek, mint az eredetit, akkor le a kalappal előttük."

FORRÁS: news.avclub.com