Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

Comic Conn 2018 Panel

2018.07.04. 15:15, Kitti
Címkék: Videó Holly Brian
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883014_61.jpg

Sziasztok!! Sikerült végre ideiglenes netet szereznem, így már érkezik is egy új videó az előző héten megrendezett Comic Conn nevű rendezvényről. (Az én redenzvényemről is hamarosan érkeznek majd képek, már dolgozom rajta és feltöltöm őket a Galériába nektek.)

Addig is itt ez a szuper Holly - Brian Panel. Mindenkinek jó szórakozást!

  • Hollyék elárulják, hogy nem is sejtették az elején amikor elolvasták a forgatókönyvet, hogy a sorozat ennyire sikeres lesz.
  • Hollyt először Phoebe szerepére hallgatták meg, Briant pedig Andy szerepére. Természetesen utólag Brian már örül, hogy nem Andy szerepét kapta meg, hiszen akkor gyorsan el kellett volna hagynia a sorozatot.
  • Holly az Ocean's Eleven premier vetítésén jött rá, hogy Julia Roberts is nyomon követte a sorozatot.
  • Brian elárulta, hogy a legtöbb visszajelést csak évekel később kapták, amikor találkozhattak a rajongókkal a Conventionok keretein belül. Los Angelesben nem igazán foglalkoztak úgy velük az emberek, hiszen rengeteg színész él abban a városban, viszont amikor elutaztak, akkor döbbentek rá, hogy mekkora hatással is volt a sorozat az emberekre.
  • Beszéltek egy kicsit a rebootról is, Holly véleményét már ismerhetjük korábbról, Brian pedig elárulta, ha a CW azt szeretné, hogy a reboot valóban sikeres legyen, akkor az eredeti szereplőket is bele kellene vinni a sorozatba, ugyanis enélkül nagyon nehéz lesz nekik sikereket elérni.