Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkRendelj jegyetHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL

Az oldal 2008. október 26-án nyílt meg. Voltak kisebb-nagyobb szünetek, de ezeket leszámítva a honlap 2008. óta folyamatosan működik. Zárás még nem volt és nem is lesz. Nézz körül nyugodtan, hiszen itt mindent megtalálhatsz a sorozatról! 

Főszerkesztő: Kitti
Nyitás: 2008. Október 26.
Téma: Charmed - Bűbájos Boszorkák
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Egyéb kódok: Glamour-factory és LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X, PhotoShop
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezem!

 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

Kulisszák mögött: Az utolsó epizód titkai - 3. Rész

2017.12.29. 14:13, Kitti
http://charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883014_61.jpg

Érkezik is a megkezdett kulisszás cikk harmadik része, ami remélem, hogy mindenkinek tetszeni fog majd. Hamarosan szeretnék szervezni egy kvízversenyt és az elmúlt héten sikerült beszereznem pár ritkaságot a gyűjteményembe, amiről szeretnék majd képeket feltölteni a Galériába. Na de most érkezzen hát a cikk folytatása, amire már sokan vártatok.

Az epizód csúcspontja pedig az volt, hogy Piperéknek sikerült helyet cserélniük démoni hasonmásaikkal és sikerült elpusztítani őket a babaházzal együtt. Johansen feladata volt, hogy mindez megelevenedjen a képernyőn. "Csak fel akartam robbantani a babaházat és ennek pedig számtalan módját ismerem," emlékezett vissza. "Felvetődött az ötlet, hogy megkérjem az egyik SFX emberünket, hogy tegye tele az egészet robbanó dolgokkal, majd fotó-szonikus kamerával sorban felvesszük az egészet. Elmagyaráztam nekik, hogy egy olyan Függetlenség Napja jelenetet képzelek el és azt akarom, hogy úgy nézzen ki az egész, mint amikor felrobbantották az Empire State Buildinget abban a filmben.

A különleges effektek felelőse Randy Cabral és csapata fantasztikus munkát végzett a robbantás során. Tetszett a rajongók reakciója amit olvastam az interneten később: 'Istenem, felrobbantották.' A nézők remélem örülni fognak, ha megtudják, hogy a babaháznak semmi baja. Kettőt is készítettünk belőle, és amikor a robbantásra került a sor, az elsőt szépen félretettük és a másolatot robbantottuk fel.

Valamint érdemes megemlítenem, hogy ennél a jelenetnél, ha megállítod egy pillanatra a lejátszódat a kamera átmegy egy kicsit a füstön és a babaház belsejében a mini kanapénál láthatod, hogy a nagypapa órája még mindig egyben van. Ez egyfajta belső humor akart lenni. A Bűbájos boszorkák sorána nagypapa óráját számtalanszor összetörték már így arra gondoltunk egy kicsit vicces lenne ha most állva maradna."

Johansen utolsó epizódjában a  The Jung and the Restlessben az álmok elkezdenek valóra válni... "Ha rendszeresen követed a sorozatot, akkor tudhatod, hogy az utolsó évad során a Jenkins nővérek a lányok életének részévé váltak. Ebben a részben Christy meggyőzi Billiet, hogy a lányokat tegyék bele egy álomvilágba, hogy rájöhessenek mi is a legbelső vágyuk. Azt szerettük volna, hogy ez az álomvilág teljesen különbözzön a valóságtól, így Kris Krosskove és én együtt kezdtünk el dolgozni ezen, hogy hogyan is nézhetne ki ez a világ, miben lehetne más. Végül egy ködös, kékes hátteret képzeltünk el, így a lányok kicsit 'földöntúliként' jelennek meg, de mégsem annyira, hogy az zavaró legyen a nézők számára."

Johansen elárulta, hogy várja a következő sorozatot, melyen dolgozhat, azonban a Charmed minidg is különleges helyet foglal majd a szívében. "A Charmed az új karrierem kezdetét jelentette. Csodálatos emlékeim vannak és ezek egész életemben velem lesznek."

FORRÁS: XPOSE MAGAZIN