Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.08.23. 09:23, Kitti
Kulisszák mögött: A varázslat PART 3.

Sziasztok!! Elnézést, de volt egy kis munkahelyi balesetem így nem tudok olyan sokszor jelentkezni, ahogy szeretném, de most itt is vagyok és érkezik a megkezdett kulisszás cikk fordításának folytatása.

"Néha azért örülnék néhány olyan epizódnak, amikor kevesebb effekt van, csak hogy segítsen tartani az ütemet." mondta. "Beszélnék erről Braddel. Minden évben a 10. epizód volt a legnehezebb, ugyanis 10 hetet viszünk egybe általában, így amikor elérjük azt az epizódot, akkor nagyon kevés időnk van. Ha kevesebb effektet kapunk, akkor az nagyon nagy segítség, azonban ez nem igazán jellemző. Általában nagyon nehéz effekteket kapunk, hiszwn mindent elsöprő sikert akarunk és, hogy az emberek visszatérjenek. Kétélű kard ez."

150 órás Charmed tapasztalattal Chomsky elárulja, hogy a vízi démon jelentette a legnagyobb kihívást, de természetesen nagyon hálás a lehetőségért és az átélt kalandokért.

"A második évadban volt egy epizód, a Csak illúzió," emlékezett vissza. "Ez az epizód azért jelentett nagy kihívást, mert nem olyan volt mint más televíziós sorozat, itt mozi kivetítőkkel dolgoztunk, miközben felvettük az epizódokat. Ez azt jelentette, hogy a rendezőnek két nappal a forgatások előtt el kellett mennie a moziba és felvenni a mozis jeleneteket. Egy 7 napos forgatás következett, de csak 9 napunk volt az egész epizódra.

Az első két nap azzal ment el, hogy felvettük a mozis jeleneteket. A 7. nap végére csak négy órám maradt, hogy összevágjam a mozis jeleneteket az epizóddal. Nevetséges volt, hiszen elég rövid idő állt a rendelkezésemre.

folyt köv.

FORRÁS: CHARMED MAGAZIN 20. SZÁM