Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.04.22. 21:51, Kitti
Címkék: Cikk
6 dolog, amit a Charmed megtanított nekünk az életről

Sziasztok!! A hiddenremote.com weboldalon megjelent egy új cikk a Charmedről. A cikk írója felsorolt nekünk 6 kiemelkedő dolgot, amit a Charmed megtanított nekünk az életről. Ezt a cikket szeretném most lefordítani nektek. Több részletben fog felkerülni a cikk a következő hét folyamán.

1. A család az első: Nem tagadhatjuk, hogy a Bűbájos boszorkák a családról szólt. A sorozat eredetileg 3 nővérről szólt, akik történetesen boszorkányok lettek. Nem álltak túl közel egymáshoz, legalábbis nem mind. Prue és Phoebe az első évad során ismerték meg jobban egymást és alakult ki a kötelék közöttük. 

Ez a felállás tökéletes volt a számunkra, hogy többet tudjunk meg a testvérekről és a családról. Az évek során a testvéri kötelék erős maradt és mindig feláldozták magukat a másik miatt. Majd az évek során a család növekedni kezdett. Az egyik testvér meghalt, majd megjelent a lányok féltestvére. Sajnos ezt a családi köteléket már nem lehetett elmondani azokra, akik nem vér szerint tartoztak a családhoz. Sőt, Darryl Morrist, aki már inkább családtag volt mint barát, sajnos gyakran használták őt csalinak, ezt pedig nem fogjuk megbocsátani az íróknak.

Egy dolog azonban biztos, a sorozat emlékeztetett minket, hogy a család az első. Nem számít mit csináltak a testvéreink. Mindig is különleges helyet foglalnak el a szívünkben.

 

2. Védd meg az embereket magad körül, ha megvan hozzá az erőd: Ez az egyik oka, amiért Prue volt az egyik kedvenc karakterem a sorozatban. Megtanította, hogy ha eljön az idő, akkor elég erős leszel hozzá, hogy azt tedd, ami helyes, még akkor is ha  a halál a vége.

Már a legelső naptól kezdve Prue mindig védte a testvéreit. Megtudhattuk, hogy mindez azért van, mert szinte neki kellett anyakáént viselkednie. Azonban nem csak a testvéreit helyezte sokszor saját maga elé. Minden ártatlan akivel találkozott fontos volt a számára.

Azonban ez a tulajdonság nem mindig a legjobb. Feláldozta magát annak a reményében, hogy megmentheti az ártatlant. A megérzései azonban nem mindig vezettek a megfelelő döntésekhez. 

Amikor Prue meghalt Piper vette át a védelmező szerepét a csoportban. Egy részben ez azért volt, mert ő volt a legidősebb testvér, másrészt pedig ez segített a karakter fejlődése során, hogy anya lehessen belőle. Piper nem tudta, hogy mit csinál, azonban tisztában volt vele, hogy meg kell védeni az embereket, ha megvan hozzá az erőd.

3. Rendben van, ha hibázol: Mindenkinek el kell kezdenie valahol. A lányoknak meg kellett tanulniuk a varázslatot minden féle segítség nélkül. Követték az Árnyak könyve tanácsait, és természetesen halott őseik tanácsait akkor és most. Sokszor hibáztak, de tanultak belőle.

Amikor Prue meghalt és Paige csatlakozott a csapathoz, neki már ott volt a két testvére akitől tanulhatott. Ez azonban nem védte meg őt a hibáktól. Például testet cserélt Phoebevel, szeméyles célra használta  a varázslatot és ennek persze voltak következményei.

Habár ezek a dolgok idegesítették Pipert és Phoebet mégsem kiabáltak vele sose. Nem szidták le azért, mert hibát követett el. Minden hibából lehet tanulni.

A Charmed megtanította, hogy rendben van, ha hibázunk. Csak analizálni kell a helyzetet, tanulni és tovább lépni. Nagyon sok hibát követtem már el én is az életem során, és mégsem bukásként éltem meg őket. Semmi kétség, hogy sok mindent tanulhatok és ezáltal jobb ember lehet belőlem.

folyt köv.