Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.03.17. 15:15, Kitti
Érdekességek a harmadik évadról

Sziasztok!! Úgy gondoltam, hogy feldobjuk egy kicsit ezt a mia napot és hozok nektek néhány érdekességet a harmadik évaddal kapcsolatosan. Remélem mindenkinek tetszeni fog, jó olvasgatást!

  • A harmadik évadhoz tartozó DVD 2005. November 15-én jelent meg az USA-ban és Kanadában. (1-es régiós lemezek) A világ többi pontján ezzel szemben később, Szeptember és Október környékén adták ki a lemezeket. (2-es régiós lemezek)
  • Az 1-es és a 2-es régiós lemezek különbőzőek, habár színben megyegyeznek, a képek mégis eltérőek a borítókon.
  • A nyitózenéhez a lányokról új felvételeket készítettek, valamint ez alkalommal már Julian is megjelenik a főcímnél.
  • Brian Krause volt az egyedüli férfi karakter, aki minden epizódban megjelent ebben az évadban.
  • Ez az utolsó évad amikor a lányok ereje is megjelenik a nyitózenében közvetlenül a nevük előtt.
  • Ebben az évadban jelenik meg először James Read mint a lányok édesapja, Victor Bennett. Readet eredetileg Prue egyik szerelmének karakterére választották ki, majd meggondolták magukat a készítők.
  • Shannen Doherty két epizódot is rendezett ebben az évadban, az egyik A Vég, a másik pedig a Feltámad a Vadnyugat című epizód volt.