Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.02.21. 20:31, Kitti
Kulisszák mögött: Billie és Christy 2.

Sziasztok!! Már hozom is a hétvégén megkezdett cikk folytatását. A Charmed magazinban megjelent írásban Billieről és Christyről árulnak el nekünk néhány titkot. Jó szórakozást mindenkinek!

Kaleyt elég gyorsan kapta meg Billie karakterét. "Volt egy találkozóm Brad Kernnel, igazán nagyszerű találkozó volt," - emlékezett vissza. "Nagyon jól kijöttünk egymással már a legelején. Amikor felhívtak a találkozó után felhívtak már csak annyit kérdeztek, hogy 'Igen vagy Nem?' És még azon a héten már mehettem is a promóciós fotózásra a lányokkal. Elég gyorsan ment."

Ahogy a legtöbb új embert, Kaleyt is meglepetésként érte, hogy ennyire kedvesen fogadták a forgatásokon. "Nagyon könnyű volt beilleszkedni. Nem volt időm idegeskedni," mesélte. "Legelőször Hollyval találkoztam. Majd bementem a sminkszobába, ahol Alyssa várt, és nagyon aranyos volt. Körülvette az a sok ember. Én pedig teljesen rosszul lettem és nagyon ideges voltam.... Ő pedig csak odajött, megölelt és megpuszilt, majd azt mondta: 'Kaley, örülök, hogy itt vagy velünk!' Aztán pedig Rose jött be, akivel egyből elkezdtünk viccelődni és nevetgélni, körülbelül tíz percig. Nagyon klassz emlék volt."

Ezek után már persze mondadunk sem kell, hogy Kaleynek nagyon jó kapcsolata lett a lányokkal és persze az összes többi emberrel is a csapatban. "A családomnak éreztem őket, és nagyon közel kerltünk egymáshoz," mesélte a színésznő. Habár szerette a munkát a hosszú napok és a vezetékes kaszkadőr mutatványok elég nagy kihívást jelentettek a számára. "Rengeteget dolgoztunk. Elég valótlannak tűnt az egész," magyarázta Kaley. "Az első hónapokban elég sok kaszakdőr mutatványban kellett résztvenni. Azt gondoltam, hogy könnyű lesz, de nem volt az. Sokszor kellett köteleken lógni. Elég kemény munka volt."

folyt köv.

FORRÁS: CHARMED DVD MAGAZIN 58. SZÁM