Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2016.11.10. 12:05, Kitti

Sziasztok!! Tegnap megtaláltam azt a felvételt, amit már régóta szeretnék elhozni, és megmutatni nektek, ami egy kicsit bevisz minket a kulisszák mögé. Többször próbáltam már én is feltölteni a saját DVD-ről, de valamiért nem támogadta a youtube. Most viszont örülök, hogy megtaláltam, így végre megoszthatom veletek is.

A felvételen mesélnek arról hogyan készítenek el különféle sminkeket, például a démonoknak, vagy ha valaki megsérül azt hogyan tudják megoldani. Bemutatják még többek között a lányok ruhatárát is, hogyan öltözködnek ők a sorozatban. Elárulják, hogy természetesen ez sok mindentől függ. Például ha randira mennek, akkor természetesen más ruhát kell nekik viselni, mintha csak a gyerekekkel vannak elfoglalva, vagy éppen ha esküvőn vesznek részt. És persze ezen felül próbálják a ruhákat a karakterekhez igazítani.

Mesélnek még nekünk a különleges effektekről, és természetesen a kaszkadőr mutatványokról is, hiszen ezekre is nagy szükség volt kedvenc sorozatunknál. Elárulták, hogy az utolsó előtti epizód elkészítése nagy kihívást jelentett, hiszen több mint 200 vizuális effektet használtak és persze felrobbantották a házat.