Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

PRESCOTT MANOR

Ebben a bejegyzésben szeretném nektek egy kicsit részletesebben bemutatni a Prescott Manort. Lehet, hogy páran már ismeritek, esetleg rendeltetek is tőlük, de egy biztos a két fiú nagyon ügyesen dolgozik és próbálják tovább vinni és életben tartani a Charmed emlékét. 

Book of Shadows- DEC 2016 Mini Book of Shadows Book of Shadows Journal

A Prescott Manor nagyon szuper Árnyak könyve utánzatokat készít. Ezeket több méretben árulja, természetesen ettől függően változtatja az árakat is. A legnagyobb könyv körülbelül 250.000 Ft-ba kerül, amely tartalmazza az Árnyak könyve minden oldalát. Eredeti olasz bőrből készítették és 334 oldal található benne.

A kis könyv már nem kerül annyiba, az ára csak 26000ft, és több mint 300 oldal található benne.

Scrying Crystal Scrying Map Scrying Crystal (Purple)

Mint ahogy azt már tudjuk a lányok mindig a kristály segítségével keresték meg a gonosz erőket. A Prescott Manor ezeket a különlegességeket is elkészítette nekünk, és szintén megvásárolhatjuk weboldalukon őket. A kristályt és a térképet körülbelül 12000ft-ért szerezhetjük be.

Haunted Painting (Light Up) Witch Hunter Amulet Valkyrie Pendant

A következő termékek szintén nagyon egyediek, egyszerűen sehol máshol nem lehet őket megvásárolni. Emlékeztek még a 2. évadra, ahol a festmény egyszerűen beszippantotta a lányokat? Igen, a fiúk elkészítették ezt a festményt is, melynek ára körülbelül 15000 Ft. Továbbá itt van még ez a szuper boszorkány vadász amulett, vagy a valkűrök amulettje is, ami szintén elérhető a weboldalukon.

Symbol of Strength Framed Photo Spirit Board (March/April 2016) Kit's Collar

Nem szerettem volna kihagyni ezt a három másik terméket sem a bemutatásból. Természetesen a szellemtábla a sorozat egyik elengedhetetlen kelléke, és ha valaki mindig is szeretett volna egyet, az most itt beszerezheti, körülbelül 110.000Ft-ért. Ezek a termékek azonban nem mindig elérhetőek , úgyhogy folyamatosan figyelni kell a Prescott Manor oldalát, vagy esetleg Facebook oldalát, ahová mindig feltöltik az új híreket nekünk.

Nagyon szuper kis termékekről van szó, nem igaz? Ez csak egy kis részlet volt, amit szerettem volna nektek bemutatni, a többi terméket megtalálhatjátok a Prescott Manor oldalán, ahol meg is vásárolhatjátok őket. Az árakat angol fontban adták meg, mivel egy angol cégről van szó, ezért érdemes átszámolni mielőtt valaki vásárolni szeretne.

A képekért köszönet: prescottmanor.co.uk