Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

WITCHES VS VAMPIRES CONVENTION BESZÁMOLÓ

Hol is kezdhetném... Először is engedjétek meg, hogy elmondjam hihetetlenül szerencsésnek érzem magam amiért részt vehettem ezen a fantasztikus rendezvényen. Szeretném megköszönni a szervezőknek és természetesen a színészeknek is ezt a csodálatos hétvégét.

De kezdjük az elején. Március 18-án Pénteken érkeztünk meg párommal a Francia fővárosba, nem volt ismeretlen a hely, hiszen korábban már két Conventionon is részt vettem. A Péntek este leginkább azzal telt, hogy elmentünk találkozni néhány ismerőssel és bejelentkeztünk a hotelbe, azonban gondolatban már felkészültem a Szombatra, hiszen tudtam, hogy nagy nap lesz. Másnap korán reggel már indultunk is, hiszen regisztrálni kellett a jegyeket, erre reggel 8 órától volt lehetőségünk. Miután megkaptuk a karszalagot és az extra jegyeket elfoglaltuk helyünket a teremben. Sajnos idén nem ugyanott rendezték meg a Conventiont ahol tavaly is, ezért az elrendezésre azt kell mondanom, hogy borzalmas volt. Mivel a színpad alig volt magasabban mint a székek, ezért esélytelen volt bármit is látni már körülbelül az ötödik sortól. Nem ültem annyira hátül, inkább középen, viszont a paneleknél ez nem túl szerencsés elhelyezkedés volt sajnos. Nem sok mindent láttam belőle, nem is vagyok tól magas, viszont a kivetítőnek köszönhetően tudtam követni az eseményeket.

Az egész a nyitóceremóniával indult Szombat reggel 10-kor. Holly, Shannen és Charisma egy kicsit késtek, így ők később jöttek fel a színpadra köszönteni a közönséget. Ezek után kezdődhetett is az autogram osztás. A jegyem alapján az elsők között mehettem be, így szerencsém volt, mert nem kellett sokat várni. Idén Hollytól és Shannentől kértem autogramot. Először Shannennél kellett sorba állni, ez alkalommal a Badass című könyvét szerettem volna, da aláírja nekem. Nagyon kedves volt, váltottam vele pár szót, azonban nem sokat, hiszen még nagyon sokan álltak mögöttem. Ezek után Holly következett, aki szintén nagyon aranyos volt, megismert és egy öleléssel köszöntött. Jó volt ismét találkozni vele. Váltottunk néhány szót, de sajnos itt sem volt sok időnk, mert nagyon sokan voltak akik még sorban álltak.

Az autogram osztás után volt egy kis szabad időnk, ugyanis csak 12-kor kezdődött a Charmed Panel. Nem tudom elégszer hangoztatni, hogy mennyire hálás vagyok a Guest eventsnek a lehetőségért, viszont úgy gondolom a szervezésnél kicsit jobban oda kellene tenni magukat, hiszen nagyon sok volt az úgynevezett "üresjárat" amikor semmi program nem volt, de mégis ott kellett lenni, leginkább a késések miatt. Hiszen volt, hogy elég sokat késtek például a panelekkel már a legelején. Így volt ez a legelső Charmed Panelnél, fél órával később kezdték, viszont a tervezett program szerint fejezték be. Az első panel egyébként fantasztikus volt, a színészeknek tehettünk fel kérdéseket, akik válaszoltak rá. Feltöltöttem erről néhány videót, nézzétek meg őket bátran.

Ezek után kezdődhettek a fotózások, 3 fotóm volt Szombatra. Az első a Ted - Shannen duo fotó volt, elég sokan álltunk sorba és amikor sorra kerültem az egész nagyon rövid időnek tűnt. Olyan volt mintha egy másodperc lett volna az egész. És lényegében tényleg nem is volt több hiszen itt nem volt idő beszélgetni a színészekkel két szót sem, haladni kellett, hogy mindenki sorra tudjon kerülni.

Ezek után következett a fotózás Hollyval, de előtte volt egy kis szünet, mindenki megebédelhetett. Hollynál is elég sokan álltunk sorba. A jegyek alapján kategóriákba voltunk besorolva, hogy mikor ki következik a fotózások során. Én voltam a C kategória, viszonlyag gyorsan sorra kerültem. Itt már több lehetőségünk volt, Holly egyből felismert itt is és kedvesen köszöntött, majd el is készült a fotó. Az események elég gyorsan pörögtek, utána már állhattam is sorba a Shannen fotózásra. Elnézést, hogy ennyiszer leírom, de aki nem volt ott, az nem hiszi el, hogy mekkora pörgésben voltak a szervezők, hogy minden időben történjen és mindenkinek meglegyen a fotója. Az elkészült képeket a Galériában tekinthetitek meg, oda töltöttem fel őket.

   

Lényegében erről szólt a Szombat, ezek után már csak az elkészült képekre kellett várni, közben pedig ment a Buffy panel, azonban én úgy láttam nem volt annyira sikeres mint a Charmed. A panel után este 6 körül be is fejeződtek a programok, mindenki mehetett, hiszen a party csak később kezdődött. Igen, idén már részt vettem az esti partin is. Elég sokba került, viszont nagyon megérte. Este 8 körül indult az egész, beengedtek minket, meg is vacsoráztunk, majd 9 körül érkeztek a vendégek. Minden egyes vendég eltöltött pár párcet az asztalunknál és elbeszélgettünk velük. Szintén hatalmas élmény volt, ennek este 11 körül lett vége. Ekkor már indultunk is vissza a szállodába, hiszen reggel korán kellett kelni, mert indultak a programok.

Vasárnap reggel is egy gyors nyitással kezdtünk, természetesen már itt is csúszás volt, dehát sajnos el kellett fogadni a dolgot. Buffy panellel indult a nap és autogram osztással. Én már Szombaton megkaptam az autogramokat, úgy volt, hogy már csak a Holly-Shannen duo fotózáson kell részt vennem, azonban akkor úgy döntöttem, hogy be szeretnék menni a Holly meeting roomra is. Ez egy 34 perces beszélgetés volt Hollyval, természetesen extra pénz volt, viszont nagyon kevesen voltunk és tudtam tőle kérdezni én is. Nagyon izgalmas nap volt, a csúszásoktól eltekintve, délután került sor a Holly-Shannen duo képre is, pedig korábban kellett volna meglennie. Na de nem panaszkodhatom, hiszen végül meglett a kép! A záró ceremónia előtt rendezték meg a Vasárnapi Charmed panelt, ami hatalmas sikert aratott. Ahogy a felvételeken is láthattátok nagyon jó volt a hangulat, Holly és Shannen pedig táncoltak. Eszméletlen jó mozgásuk van, érdemes megnézni a felvételeket.

Ezek után következett a záró ceremónia, ahol pedig bejelentették, hogy jövőre sajnos nem lesz Charmed Convention, viszont azóta már kiderült, hogy 2018-ra terveznek egyet, szóval nem kell aggódni, csak egy év marad ki.

folyt köv.