Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

CONVENTION BESZÁMOLÓ

Úgy gondoltam idén is összefoglalom nektek egy kicsit a hétvégi eseményeket, hiszen nagyon sok minden történt a rendezvényen. Szombaton reggel megérkeztünk a Palais De Congres épületébe, ami már természetesen ismerős volt a számomra, mivel tavaly is itt kerül megrendezésre a Convention. Először a jegyeket kellett regisztrálni, megkaptuk a karszalagot, az ajándékcsomagot és természetesen minden jegyet. Nekem volt fotós jegyem Hollyhoz kettő, egy Shannennel, volt egy közös fotóra is jegyem (Holly és Shannen duó) és egy Drew Fullerrel, valamint volt még 5 autogram jegyem, kettő Hollyval, egy Shannennel, egy Drewval ésegy Jenniferrel is.

A nap természetesen a nyitó ceremóniával kezdődött, ahol felvonultak a színészek és köszöntötték a közönséget. Ezek után indult az autogram osztás. A jegyem szerint az összes autogramot Szombaton kell megkapnom, így sorba álltam én is. Rengeteg ember volt. Először Jennifernél kerültem sorra. Nagyon kedves volt, az egyik Charmed képregényem írta alá, lapozgatta és nézegette. Ezek után következett Drew Fuller, szintén nagyon rendes volt, éppen szakállat növeszt és minden lánytól megkérdezte, hogy jól áll-e eki, vagy inkább szedje majd le. Én azt javasoltam, hogy ne maradjon. :) A következő autogramot már Hollytól kaptam, ő szintén a képregényt írta alá nekem, elég sokáig nézegette :) Amikor pedig meglátta, hogy nekem írja gyorsan aláírta és már oda is jött, hogy megöleljen, és azt mondta, hogy jó ismét találkozni velem. A következő aláírást Shannenről kaptam, ő is a képregényt írta alá, egy picit furán nézett rá, és viccesnek találta. :)

Ezek után kezdődtek a fotózások és a panelbeszélgetések. Finola érkezett az első panelhez, úgy volt, hogy Jennifer is csatlakozik hozzá, de nem így történt. Nekem a panel közben el kellett mennem fotózásra, akkor fényképezkedtem Drew Fullerrel. Ezek után következett az ebéd szünet,a folyosón kellett enni, sajnos sehová nem tudtunk leülni, viszont a színészek mindeközben ott mászkáltak a folyosón közöttünk, természetesen a biztonsági őrökkel. A szönet után folytatódtak a fotózások, nekem következett a duó fotó, ami hatalmas élmény volt, Holly és Shannen nagyon viccesek együtt.

a fotózások közepette egy új panel kezdődött, Brian, Drew és Dorian panel. Nagyon jó beszélgetés volt, a rajongók is bátran kérdezgettek. Közben viszont ezt a panelt is félbe kellett szakítani, mert mennem kellett fotózásra, Hollyval és Shannennel. Beálltam, hogy majd Shannennel elkészül a kép, erre mikor majdnem sorra kerültem át kellett állni Hollyhoz, mert ott már kevesebben voltak. átálltam, szóltam, hogy vele két fotó is van. Meglett az egyik, a másiknál pedig megbeszéltük Hollyval, hogy hogyan is álljunk be a képhez. Ezek után át kellett állnom Shannen sorába és természetesen kivárni a sorom ismételten,de nem baj, megérte. :)

Következett egy újabb panel, Hollyval és Shannennel, ez szintén egy nagyon jó beszélgetés lett. A panel végén a lányoknak készítettünk egy kis meglepetés így páran, akiket ismernek Twitterről. Pólókra nyomtattak betűket és a pólókban egymás mellé állva kiraktunk egy mondatot, melyet a színészek is nagyon jól ismernek és ez a meglepetés nagyon jól sikerült, Shannen annyira meghatódott, hogy elsírta magát és odajött mindenkit egymás után megölelni és megpuszilni, majd Holly is odajött és tőle is kaptunk ölelést. 

A party ezek után következett, sajnos nem vettem részt rajta, mert elég drága volt a jegy, de pár ismerősöm ott volt és azt mondták, hogy egész jól sikerült, mert még táncolhattak is a szereplőkkel.

   

A Vasárnap ismételten autogram osztással kezdődött, a második autogram jegyem erre a napra osztottam be, hiszen az előző napi képet szerettem volna, ha alá írja nekem Holly. Amikor kézhez kapta a képet már rögtön tudta, hogy kinek kell írni, nagyon aranyos volt. Ezek után folytatódtak a fotózások, majd 1 óra felé kezdődött a Holly - Brian Panel, mely szintén nagyon jó élmény volt, erről is készült videó, melyet majd megoszotk veletek. Az ebéd szünet után pedig ismételten fotózások következtek és panelek. Drew és Dorian indított, őket Finola és Jennifer követte, nagyon sok érdekes dolgot árultak el ők is, majd Shannen és Paul Watson (Sea Shepherd) panel beszélgetése zárta a napot, ez is hatalmas élmény volt. Köszönjük nekik!

A záróceremónia elég rövid volt, a vendégek elköszöntek és ezután mindenki elindult begyűjteni a képeket. Hatalmas élmény volt a rendezvény, tényleg hatalmas köszönet a rendezőknek, nagyon várjuk a követkeező Conventiont is!