KÖVETKEZŐ EPIZÓD

BŰBÁJOS BOSZORKÁKHol?: Fox csatorna & Prime csatorna
Hanyadik évad? 1 & 6
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
 
KÖVETKEZŐ SZÁM

CHARMED KÉPREGÉNYSZÁM: 05.
MEGJELENÉS IDEJE: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION

Charmed 20Ki? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause
Hol? Birmingham
MIKOR? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL

Az oldal 2008. október 26-án nyílt meg. Voltak kisebb-nagyobb szünetek, de ezeket leszámítva a honlap 2008. óta folyamatosan működik. Zárás még nem volt és nem is lesz. Nézz körül nyugodtan, hiszen itt mindent megtalálhatsz a sorozatról! 

Főszerkesztő: Kitti
Nyitás: 2008. Október 26.
Téma: Charmed - Bűbájos Boszorkák
Szolgáltató: G-Portál
Design: Kitti
Egyéb kódok: Glamour-factory és LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X, PhotoShop
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezem!

 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Adok-Veszek Charmed
[2-1]

2014.10.31. 08:39 Idézet
Bűbájos boszorkák rajongók figyelem!!!!
 
ELADÓ egy EREDETI Charmed/ Bűbájos boszorkák autógramm kártya! Egyenesen Amerikából az akkori autógramm címükről jött! A kártya kicsit már megviselt, a hátoldalán látszik, hogy egykor füzetbe volt ragasztva, de a lányok Alyssa Milano, Holly Marie Combs és Rose Mcgowan fotója illetve aláírása tisztán látszik!
 
A termék nem alkuképes! Mivel már nem köt le a sorozat így megválnék tőle, eredetileg a könyvekkel együtt akartam eladni, de a nagy pakolások során csak most sokkal később került elő! Nem névreszóló!!!
 
Átvehető a 4es 6os villamos bármelyik megállójában, illetve a metró vonalak bármely megállójában. POSTA NINCS! 
 
CSERE NEM ÉRDEKEL! 
 
A hátulját is lefotóztam, hogy lássátok teljes állapotában.
 
Rajongóknak kötelező! De sajnos csak egy szerencsésé lehet majd! 

3000ft 
 
Képet ide nemtudom hogy tudnék betenni, de akit érdekel annak tudok küldeni!!!
 
 
 

2014.10.19. 20:05 Idézet
Kitti

Egy ismerősöm, Kriszti megkért, hogy adjam el neki a képen látható Árnyak könyvét. A könyv ára 5000 ft. Lényegében egy olyan könyvről van szó, ami üres volt, ő pedig beleírta a varázsigéket. Akit éérdekel a könyv, vagy esetleg több információt szeretne, az kérem adja meg a chatben email elérhetőségét én pedig továbbítom majd Krisztinek, aki felveszi majd a kapcsolatot.


[2-1]