Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

Új kvízverseny és csatlakozz te is Holly szülinapi meglepetéséhez

2015.11.22. 15:24, Kitti

Ahogy említettem ma duplázunk, így szeretnék meghirdetni még egy kvízversenyt. Ugye szokás szerint az oldal Facebook oldalán kerül majd megrendezésre ez a kvízverseny, és ismételten egy eredeti angol nyelvű Charmed DVD-t lehet majd nyerni. A verseny Január 17-én kerül majd megrendezésre este 7-kor. Aki szeretne részt venni csak legyen ott, nem kell előre jelentkezni. A szabályok ugyanazok mint mindig, 15 kérdés lesz, aki elsőnek helyesen válaszol mind a 20 kérdésre az nyer.

Valamint Twitteren szerveződik egy kis project Holly szülinapjára, aki szeretne csatlakozzon bátran! Minden évben közös erővel részt veszünk valami féle projectben, amivel meglepjük Hollyt. A lényege, hogy mivel Holly lelkes támogatója a Sea Shepherdnek, ezért létrehoztak egy alapot, amit lehet támogatni. Hangsúlyozom, hogy ez is csak egy lehetőség, aki szeretne az alábbi linken tud részt venni a projectben: Kattints Természetesen Holly tudni fog arról, hogy ha valaki segített, hiszen lesz egy lista nevekkel és az ő nevére jött létre ez az alap. Ha bármi kérdésektek van a témával kapcsolatban és valaki csatlakozni szeretne a dologhoz, írjatok bátran. Hangsúlyozom nem kötelező, ez csak egy kis lehetőség.