KÖVETKEZŐ EPIZÓD

BŰBÁJOS BOSZORKÁKHol?: Fox csatorna & Prime csatorna
Hanyadik évad? 1 & 6
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
 
KÖVETKEZŐ SZÁM

CHARMED KÉPREGÉNYSZÁM: 05.
MEGJELENÉS IDEJE: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION

PALERMO COMIC CONKi? Holly Marie Combs
Hol? Olaszország
MIKOR? 2017. Szeptember 22-24.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.

P3 CONVENTIONKik? Holly, Rose
Hol? Franciaország
Mikor? 2017. Nov. 25-26
Franciaországban már korábban is tartottak hivatalos Charmed rendezvényeket, ez alkalommal a Xivents csoport szervez rajongói találkozót, és ennek köszönhetően találkozhatunk kedvenc szereplőinkkel Párizsban.

 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL

Az oldal 2008. október 26-án nyílt meg. Voltak kisebb-nagyobb szünetek, de ezeket leszámítva a honlap 2008. óta folyamatosan működik. Zárás még nem volt és nem is lesz. Nézz körül nyugodtan, hiszen itt mindent megtalálhatsz a sorozatról! 

Főszerkesztő: Kitti
Nyitás: 2008. Október 26.
Téma: Charmed - Bűbájos Boszorkák
Szolgáltató: G-Portál
Design: Kitti
Egyéb kódok: Glamour-factory és LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X, PhotoShop
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezem!

 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

FedCon beszámoló

Hol is kezdhetném... Mindig öröm látni Holly-t és Shannen-t, ez alkalommal sem történt másképp. Pénteken reggel érkeztünk meg párommal a Düsseldorfi repülőtérre. A repülőtérről körülbelül 5 perc sétára volt a Maritim Hotel, ahol megrendezésre került a FedCon rendezvény. Sajnos csak Pénteken tudtam részt venni a rendezvényen, szombaton délután már indult is vissza a repülő. Pénteken először is megkaptuk a programot arra a napra vonatkozóan. Hollyval a fotózás 17:30-kor a Holly - Shannen beszélgetős panel pedig 18:45-kor kezdődött, és ennyi programot kaptunk arra a napra. 17:30-kor sorba álltam a fotózáshoz, természetesen nagy izgalommal vártam, hogy sorra kerüljek és mikor oda értem Holly két kézzel integetett, majd megölelt , kedvesen köszönt és a nevemen szólított. Felismert, mivel elég sokat írok neki Twitteren. :) Majd elkészült a fotó. :) Ezután már nem kellett sokat várni a panelre, ahol a rajongók feltehették kérdéseiket. Én inkább úgy döntöttem, hogy felveszem videóra, így nem kérdeztem tőlük, na de majd legközelebb. Nagyon jó volt őket látni ismételten, azt sajnáltam, hogy Shannen-el nem készülhetett közös kép, mivel az ő fotózása Szombaton volt, de majd legközelebb erre is sort kerítünk.

Az eseményről a képeket felteszem a Galériába, ott meg tudjátok nézni őket.