Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

KÉPREGÉNY 17. SZÁM

Cím: Family Shatters

Tartalom: Egy látzólag ártatlan találkozás lesz nagy hatással a lányok ,mivel Rennek tervének utolsó drabkája is a helyére kerül. Piper, Phoebe és Paige egy olyan látogatóval kénytelenek foglalkozni, aki a múltból jött és lerombolhatja a jövőjüket.

Érdekességek:

-Eredetileg ennek a képregénynek a Carefully what you Witch for címet akarták adni, azonban észrevették, hogy ez majdnem ugyanaz, mint a 2. évad egyik részének (Carefully what you wish for).

-Sokan úgy gondolják, hogy a borítón levő kéz, az Prue kezét jeleníti meg amint épp a telekinézis erejét használja. Ez többek között az is alátámasztja, hogy a borítón találhatók még képek az Árnyak könyve egyes oldalairól is, és ezeken olyan varázsigék láthatók, amelyek Prue-hoz kapcsolódnak.

-Prue és Paige ebben a számban találkoznak először!!!

-Ez az első olyan rész, amelyben minden Bűbájos gyerek használja az erejét.

-Ebben a számban, Paige azt mondja Prue-nak, hogy nem tudja annélkül teleportálni, hogy nem ér hozzá, ez azonban különös, hiszen a sorozatban már többször volt arra példa, hogy Paige nem ért hozzá az illetőhöz és mégis elteleportálta.

Képek: KATT a képre a nagyobb méretért!

Borítók:

379px-I17 - Cover AF