Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

London 2012
Holly-val először Szombat reggel 9 körül találkoztam a fotós részlegnél. Felismert Twitter-ről,és nagyon kedves és aranyos volt. :) A fotós részlegnél nagyon nagy volt a sor,itt nem osztottak sorszámot, és csak addig lehetett Holly-val találkozni,amíg elkészült a kép.
A következő találkozó az autogramm részlegnél volt,ahol szintén nagyon kedves volt mindenkivel. Beszélgetett a rajongókkal,mindenkit kedvesen üdvözölt. Itt már egy kicsit több időt tölthettünk vele. Sorszámot osztogattak, és amikor valaki sorra került egyből kérdezték a nevét,hogy névre szóló autogrammot kapjanak. Természetesen az auogramm nem volt ingyen még mielőtt sorra került volna valaki beszedték a pénzt tőle. (20 font körülbelül 7 ezer ft volt) Holly mind a két nap rengeteg autogrammot osztott ki,nap végére szerintem eléggé elfáradhatott.
 
Vasárnap szintén összefutottam vele egy pár percre a Gála után,és ismételten felismert,büszke vagyok,hogy a rajongója lehetek!!! 
 
Szombaton találkoztam Brian-el is,aki szintén kedves és nagyon,nagyon rendes volt. Mindenkivel beszélgetett,képet készített,és kedvesen üdvözölte a rajongókat! Én az esemény vége felé mentem oda hozzá, bár én nem vettem meg a fotós jegyet megkérdeztem tőle,hogy csinálhatunk-e egy közös képet és beleegyezett.
 
LEÍRHATATLAN ÉLMÉNY volt,Köszönöm Holly-nak és Brian-nek,és természetesen a rendezvény szervezőinek,akik lehetővé tették,hogy ez a nagyszerű esemény létrejöjjön!
 
Az eseményről több képet megtekinthettek a Galériában!
 
 
  Videók: