Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Charmed Convention 2014

2014. Március  15-én és 16-án megrendezésre kerül a legelső Charmed Convention Franciaországban, Párizsban.

A jegyek árai:

"Démon" belépő,ez a legolcsóbb jegy 149 euro,ezzel 2 napig be lehet menni az eseményre,benne van egy meglepetés és a lehetőség,hogy autogrammos illetve fotós jegyeket vegyen mindenki.

"Angyal" belépő a következő, ennek az ára már 249 euro, ez szintén tartalmazza a 2 napi belépést, a meglepetést, 3 autogrammot és 1 fotót valamelyik szereplővel.

"Boszorkány" belépő már egy kicsit drágább, ezt 329 euro értékben lehet megvásárolni,viszont ez már tartalmaz 2 napi belépést, egy meglepetést, 3 autogrammot és 3 fotót a színészekkel.

Minden jegynél lehetőség van kiegészítő jegyek vásárlására,mint például fotók a szereplőkkel és autogrammok.

A jegyek sajnos elég drágák,de ha valaki nagyon szeretne találkozni kedvenceivel,akkor megéri. A jegyeket itt rendelhetitek meg: KATT

Az eseményen részt vett Holly Marie Combs, Shannen Doherty, Drew Fuller, Wes Ramsey, Dorian Gregory és Brian Krause. Részt vettem a rendezvényen, és szeretném veletek megosztani az élményeimet, ezért írtam egy kis beszámolót.

ELOVASOM A BESZÁMOLÓT

Az eseményről készítettem néhány képet is, ezeket a Galériában találjátok meg, valamint készült néhány videó felvétel is, amelyeket én készítettem, ezeket ismegtekinthetitek.

Íme néhány kép:

Ha még több képet szeretnél látni nagyobb méretben, akkor nézd meg a Galériában, oda töltöttem fel őket: KATT

Hamarosan még több kép és videó fog felkeülni az eseményről.