Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Piper és Leo

Piper és Leo kapcsolata az egyik leghosszabb szál a sorozatban, és a rajongók nagy kedvence. Nézzük is, hogy miken kellett nekik keresztülmenni az évek során és hogyan érték el, hogy egy pár lehessenek,

  


1.évad Valamikor 1998-ban, az Égiek Leónak adták a legnagyobb feladatot, hogy legyen a Bűbájosok Fényőre. Eleinte nem beszélhetett a lányoknak erről,e zért szerelőnek adta ki magát - Piper és Phoebe is érdeklődött a csinos szerelő után, és végül versengeni kezdtek, hogy felhívják magukra a férfi figyelmét. Miután Prue elmondja az igazság igézetét Piper megteszi az első lépést és megcsókolja a férfit. Azonban,amikor Leo túl közel kerül Piperhez, az Égiek elküldik őt. A Fényőrök nem szerethetnek bele boszorkányokba. Később azonban mégis visszaküldik őt, ekkor azonban Phoebe rájön, hogy ki is Leo valójában. Leo nem tudja, hogyan is mondja el Piper-nek, hogy ki is ő valójában, azonban, amikor egy Árnyőr megsebesíti őt, akkor Piper is rájön az igazságra. A lányt sokkolja a hír, hogy Leo is varázslény, és mérges is, hogy így kellett megtudnia. Azonban Leo élete veszélyben van, és Pipernek kell őt megmentenie az erőcsere igézetével. Végül sikerül rájönnie, hogy a férfi erejének kulcsa a szeretet, és így meg tudja őt gyógyítani.

  

2.évad Mivel Leo elment, ezért Piper úgy gondolja, hogy ideje magát túltenni rajta, és megismerkedik a szomszéd Dannel, azonban még mindig érez valamit Leo iránt. Piper megbetegszik, elkapja az oroya láz, Leónak nem szabadna segítenie, azonban mégis megteszi, ezért büntetésként elveszik az erejét, de a lány állást ad neki a P3-ban. Leo valentín napi kártyát küld a lánynak, és Piper legszívesebben odaszaladna hozzá, de nem teszi. Később kiderül, hogy ők már a múltban is szerették egymást. Pipernek döntenie kell,hogy Leót vagy Dant választja, és ez nagyon nehéz számára. Nem biztos az érzéseiben, de végül Leo mellett dönt. A lány szakít Dannel és elkezd randizni Leo-val. A férfi egyre több időt tölt a házban, és Phoebe is Prue is azt szeretné, ha ők is találnának egy ennyire tökéletes férfit.

  

3.évad A 3. évad eleje arról szól,hogy Piper és Leo szeretnének valahogy összeházasodni, de úgy, hogy az Égiek ne tudjanak erről. Megtartják a kézfogót, azonban az Égiek tudomást szereznek a dologról, és elteleportálják Leót. Piper ekkor sztrájkolni kezd, hogy nem ment meg több ártatlant, egészen addig, amíg vissza nem kapja Leót. Végül rájön, hogy sokkal fontosabb egy ártatlan megmentése, ezért az Égiek is engedékenyek lesznek, és adnak nekik egy esélyt. Végre normális párként együtt lehetnek, és összeházasodhatnak. Az esküvőn természetesen közbe jön valami, de végül megtarthatják a várva várt álomesküvőt.

  

4.évad Piper nagyon nehéz időkön megy keresztül Prue elvesztése miatt, de Leo mindenben mellette áll, és segíti őt. Már a gyermekvállaláson gondolkoznak, de Piper fél, hogy baja eshet a kicsinek, ezért Paige visz nekik egy műanyag babát, hogy azon gyakoroljanak. A műanyag baba nem igazán válik be, de nem sokkal ezután a szerelmesek eldöntik, hogy kisbabát szeretnének. És a 4. évad utolsó részében kiderül, hogy Piper kisbabát vár.

  

5.évad Piper és Leo már nagyon várják kisgyermekük érkezését, és ők egy kislányra számítanak. Azonban akadnak egyéb problémáik is, hiszen Leo túlságosan el van foglalva Fényőr állásával, és nem igazán tud odafogyelni Piper terhességére. A baba, hogy megtanítsa őket egymásra figyelni kicseréli az erejüket, és Leo-nak adja át a terhességi tüneteket. Az évad közepén Piper életet ad Wyatt Mathew Halliwellnek. Az évad végén Titánok támadnak a lányokra,é s megjelenik Chris a jövőből, aki addig manipulálja a dolgokat, míg Leo végül Égi lesz és el kell hagynia Pipert. A szerelmesek elbúcsúznak egymástól, és a férfi próbálja könnyíteni Piper fájdalmát, azonban Chris elküldi őt a Valhallába.

  

6.évad Leo varázslata nélkül Piper egy picit megváltozik, túlságosan optimista lesz, és úgy látszik, hogy könnyen túltette magát az egészen. Testvérei tudják, hogy valami nincs rendben és segíteni szeretnének neki. Piper elveszti a memóriáját, és elkerül a Valhallába, azonban ahogy meglátja Leótt előtörnek a emlékei és csatlakozik a Valkűrökhöz. Phoebe és Paige ráveszik Pipert, hogy nézzen szembe a problémával. A nőnek sikerül is, és megpróbálja magát túltenni a dolgokon. Leo azonban továbbra is vigyáz rájuk, habár a lányok új Fényőre Chris lesz, akiről kiderül, hogy nem más, mint Piper és Leo második fia, és azért tért vissza a jövőből, hogy Wyatt nehogy gonosszá válljon. Mivel Piper és Leo most külön vannak, ezért Chrisnek kell ismét összehoznia őket, hiszen, ha nem jönnek össze, akkor Chris sem születik meg. Végül a szerelmesek egymásra találnak egy éjszaka a szellemsíkon, és Piper pedig terhes lesz. Leo azonban erről semmit sem tud, hiszen visszamegy az Égiekhez, és csak 6 hónap múlva értesül arról, hogy Piper kisbabát vár. Ekkor tudja meg, hogy Chris az ő fia, és a fiú valamiért nagyon haragszik rá. Az évad végén a lányok megismerkednek Gideon-al, a Varázsiskola vezetőjével, aki fenyegetésnek tekinti Wyatt-et, és meg akar tőle szabadulni. Piper már  a kórházban van, amikor kiderül, hogy Gideon gonosz, Leo próbálja megmenteni mind a két fiát, azonban a felnőtt Chris meghal. Viszont jól tudja ,ha megváltoztatja a jövőt, akkor Chris nem így fog meghalni. És ez sikerül is neki, legyőzi Gideont, és ezzel megmenti a családját.

 

 7.évad  2 hónap telt el a 6.évad óta,de Piper és Leo között nem mennek a legjobban a dolgok. Piper el van foglalva a gyerekekkel és a háztartással, Leo pedig Barbast üldözi, amiért segített Gideonnak. Mindeközben Barbas ráveszi Leo-t, hogy öljön meg egy még egy Égit. A férfi előtt fura repülő arcok jelennek meg, melyek teljesen összezavarják. A lányok segíteni szeretnének Leónak, ezért készítenek neki egy bájitalt, amivel segítenek neki visszatalálni a helyes útra. Azonban a férfi álmában megjelenik Alpha, az avatár és ráveszi Leót, hogy csatlakozzon hozzájuk. Leo először nem beszélhetett feleségének az avatárokról, de Piper tudta, hogy van valami a háttérben. Miután a lányok is megismerik az avatárokat és segítenek utópia megteremtésében Leo látja, hogy ez nem az, amit szerettek volna, ezért feláldozza magát. A lányok végül összefognak Zankouval, és ezzel vissza tudják hozni Leót is. Azonban az Égiek tanácsa nem bocsát meg könnyen és a férfi büntetést kap az Égiektől. Elszakítják Pipertől, a gyermekeiktől, és elveszik minden emlékét. Leonak vissza kell találnia a családjához, vagy az Égiekhez, a választást rábízzák, azonban az Égiek mégsem tisztességesek annyira, és megpróbálják befolyásolni Leót. Piper eközben életveszélybe kerül, és Cole segítségével Leót hívja segítségül. Cole rávezeti, hogy bízzon meg a szerelmében. Leo meghallja, hogy Piper a segítégére szorul és végül úgy dönt, hogy mégse lesz Égi. Ismét emlékszik a családjára és már boldogok lehetnek, ő lesz a varázsiskola vezetője.

File:Portrait.jpg

8.évad Ebben az évadban is veszélybe kerül Piper és Leo szerelme. Méghozzá azért mert Leónak meg kellene halnia. Azonban Piper minden követ megmozgat, hogy ezt elkerülhesse és végül a Végzet Angyala elviszi addig a férfit, amíg nem ér véget a nagy harc. Ez motiválja Pipert, hogy visszakaphassa a férjét. Miután megtörtént a nagy küzdelem, és Phoebe és Paige meghaltak, Leo visszatért, azonban vissza kellett menniük a múltba, hogy megmenthessék Phoebe-t és Paiget. Az utazás során találkoznak jövőbeli énjükkel is és rájönnek, hogy boldogan fognak élni.

 

9.évad - A képregény Pipernek és Leónak megszületik harmadik gyermekük, Melinda. A férfi még mindig a varázsiskolában dolgozik, azonban egy nap különös ajánlatot kap az Égiektől...

 

A jövő A 8. évad végén megmutatták, hogy mi is lesz 50 év múlva a szerelmesekkel. 9 unokájuk lesz, azt nem tudni, hogy mennyi küzdelem vár még rájuk, de a lényeg, hogy a jövőben is szeretni fogják egymást.

File:3x01-CH301-0001.jpg