Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

DREW FULLER

Drew Fuller 1980 Május 19-én született Andrew Alan Fuller néven Athertonban, Kalifornia államban, amerikai színész és modell.

Élete:

Drew 1980 Május 19-én látta meg a napvilágot Atherton városában, Kalifornia államban, ám a gyermekkorát Newport Beach élte meg, van egy húga, Hilary. Orosz és skót származású. Mivel szülei igen nagy sport õrültek, apja minden reggel szörfözik, Drew gyakorlatilag a sebesség bûvöletében nõtt fel. Nagyon szeret zongorán játszani, snowboardozni, teniszezni, kosárlabdázni, szörfözni, sziklát mászni, persze ha van rá ideje. Van egy Chad nevû cicája és egy Pink nevû madara, aki a Pink Floyd nevû csapat után kapta a nevét. Barátnõje volt Carin Kingsland (1999), a Black Sash sztár Sarah Carter (2003-2004)és Stephanie Ware (2004-2005).

Karrier:

12 éves volt amikor felfedezte egy ügynök, miután az UCLA címlapjára tette a család egyik barátja. Drew és a családja azonban ekkor úgy döntött, hogy a fiú még túl fiatal ahhoz, hogy bekerüljön a modellvilágba, így elhatározták, hogy várnak pár évet. Négy évvel késõbb, helyes fiú lévén belecsöppent a modell világba, majd gyorsan top modellé vált, olyan tekintélyes kampányok oldalán, mint Tommy Hilfiger, P and CM. Megnyerõ külseje könnyedén segítette és megjelent számos reklámban bemutatva a J.Crew, Subway-t. Olyan cégek reklámjaiban szerepelt, mint a Toyota (Britney Spearsel együtt szerepelt) vagy a Pepsi.

Első szerepét mint színész 1999-ben kapta a Partners sorozatban, ahol csak egy epizód erejeig volt látható, majd 2000-ben szerepet kapott a Voodoo Academy című horror-filmben, ahol Paul St, Clair szerepét alakította.

2001-ben ismét egy kisebb szerepben volt látható a One című filmben ahol Cole szerepe volt ráosztva, ám első igazi filmbeli szerepét a Vámpírok klánja című drámai horror-filmben kapta, de a nagy áttőrést a Búbvájos Boszorkák sorozat hozta meg számára ahol Chris Halliwell-t alakította 25 epizód erejéig Holly Marie Combs, Rose McGowan, Alyssa Milano és Brian Krause oldalán.

2006-ban Jason Stevensként tért vissza a The Ultimate Gift című alkotással, majd 2007-ben Jessica Simpson és Luke Wilson oldalán volt látható a Szédítően szőke című filmben mint Billy, ezt követoen megkapta Trevor LeBlanc szerepét az államokban nagy sikerrel futó Katonafeleségekben ahol szereplése 2011-ben véget is ért.

2008-ban olyan alkotásokban volt látható mint a Loaded – itt Brendan szerepében volt látható, Jesse Metcalfe és Chace Crawford oldalán, majd a The Circuit című alkotásban megkapta Kid Walker szerepét Michelle Trachtenberg oldalán.

2010-ben már főszereplőként volt látható a The Kane Files: Life of Trial című amerikai akciófilmben, jelenleg a The Story of Bonnie and Clyde című alkotáson foljnak az utolsó simitások, ahol Hilary Duff és Kevin Zegers oldalán kapott helyet.

Drew kedvencei:

Színe: zöld
Étele: sushi, vegetáriánus, indiai ételek
Videójátéka: a Splinter Cell és a TopSpin Tennis.
Könyve: a A DaVinci kód (The DaVinci Code), Lullaby és a Harcosok klubja (Flight Club).
Színészei/színésznõi: Ed Norton, Daniel Day Lewis, Brad Pitt, Johnny Depp, Angelina Jolie, és Cate Blanchette.
Rendezõi: David Fincher, Tony Scott, Jim Sheridan, Bryan Singer, Christopher Nolan, and Michel Gondry, Luc Besson, és Darren Aronofsky.
Filmjei: Tiszta románc (True Romance), Lány A Hídon (Girl On a Bridge), Isten városa (City of God), Harcosok klubja (Fight Club), Ferris Buellar's Day Off, eredeti Star Wars, és az Amerikai história X (American History X).
Sorozata: Kés/Alatt (Nip/Tuck), The Office, Narancsvidék (The O.C), és a Simpson család (The Simpsons), Lost, Dexter.
Charmed részei: Kerge város (Spin City), Phoebe, a háziszellem (I Dream Of Phoebe), és Az osztálytalálkozó (Hyde School Reunion).
Zene:David Bowie, a Kings Of Leon és Tricky.
Weboldalak: IMDb.com, Apple Trailers, ESPN.com, Motogp.com, DailyBeast.com
Legjobb / legrosszabb Gimnázium Tárgy: Történelem / Matematika
Hobbi: Jóga, golf, kosárlabda, és szörfözés.

Forrás: http://starity.hu/sztarok/drew-fuller/eletrajz/