Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

BRIAN KRAUSE

Brian Krause 1969 Február 1-én született Brian Jeffrey Krause néven amerikai színész.Legismertebb szerepe Leo Wyatt a WB teleíziós csatornán 1998 és 2006 között futó Bűbájos boszorkák című sorozatban.

El Toro-ban, Kaliforniában született, Alice és Jeff fiatalabb gyermekeként. Bátyja Patrick. Brian Dél-Kaliforniában nőtt fel. Tíz éves korában karatézni tanult, az El Toro-i középiskolában érettségizett 1987-ben. Majd a Orange Coast College-ban folytatta tanulmányait, a tanulás mellett focizott is. Már középiskolás korában elhatározta, hogy színész lesz. Az iskolában dráma tagozatra járt. Milla Jovovich oldalán jött a nagy áttörés a Visszatérés a kék lagúnába című filmben. Még egészen fiatalon, 1998-ban kapta meg Leo Wyatt szerepét a Bűbájos boszorkák-ban, és azóta folyamatos a sikere. Feleségül vette Beth nevű barátnőjét, 1996-ban kisfiuk született. Később elváltak tartós kapcsolata azóta nincs.

Jelenleg több filmje is készüloben van, köztük a There for Hop film is amleyben Britney Spears mellett szerepel, 2010-ben pedig vendégszereplőként tűnik majd fel a Castle sorozatban.

Aktív évek: [1991] – napjainkig
Híres szerepei: Leo Wyatt (Bűbájos boszorkák)

Forrás: http://starity.hu/sztarok/brian-krause/eletrajz/