Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

CHARMED ERŐK

 

Ebben a menüpontban megismerhetitek, hogy ki milyen erővel rendelkezik a sorozatban, és megtudhattok néhány fontos információt az erőkről, valamint le is tölthetitek az erők hangját.

Saját írás! Folyamatosan bővül!

  • Asztrális kivetítés: Prue képessége. Ki tudja vetíteni saját magát a kívánt helyre. Prue megtanította az erő használatára testvéreit is.
  • Fagyasztás: Piper képessége, az édesanyjától örökölte. A molekulák lelassítását jelenti. Számos helyzetben kisegítette már Pipert a bajból.
  • Robbantás: Szintén Piper ereje. A 3. évadban már nem csak lelassítani tudja a molekulákat, hanem felgyorsítani is, így az adott tárgy felrobban. Ezzel a képességel Piper lett a legerősebb a 3 nővér közül.
  • Látomás: Másnéven pszichometria, vagy tisztánlátás. Amikor Phoebe megérint tárgyakat vagy embereket előre látja, hogy mi fog történni. Az erejét először nem tudta irányítani, de később szerzett némi irányítást felette.
  • Lebegés: Phoebe ereje. az a képesség, melynek segítségével felemelkedik a földről, és a levegőben akár a démon felé emelkedve legyőzi a gonoszt.
  • Teleportálás: Teleportálni a Fényőrök tudnak, vagy azok a boszorkák, akik félig Fényőrzők. Így nem csak Leo, hanem Paige, Wyatt és Chris is képes a teleportálásra. Tehát gondolnak egy helyre, és pillanatok alatt meg tudnak ott jelenni hatalmas kék és fehér fény kíséretében.
  • Gyógyítás: Szintén Fényőr képesség. Ha bárki megsérül képességük segítségével meg tudják őket gyógyítani pillanatok alatt. Fontos megjegyezni, hogy a Fényőrök halottat nem tudnak feltámasztani, csak a megsérülteken tudnak segíteni.
  • Telekinézis: Az a képesség, melynek segítségével tárgyakat tudunk mozgatni a gondolataink segítségével. Prue birtokolta ezt az erőt, és használta hozzá kezét és tekintetét is. Paige is ezt az erőt birtokolta, csak kicsit más formában.
  • Telekinetikus teleportálás: Tárgyak mozgatása teleportálás segítségével. Paige ereje.

Az Erők hangjainak letöltése