Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

2.szám

Cím:No rest for the Wicca

Tartalom:Amíg a bűbájosok próbálják rendezni új életüket,addig az Alvilágban hatalmas erők készülnek felszabadulni,hogy megszabaduljanak a nővérektől.Mindeközben Paige elfogadja új helyzetét,és rádöbben,hogy a tanítás nem is olyan könnyű feladat.Phoebe és Piper elmennek Brittany Reynolds temetésére,az első ártatlan,akit megmentettek,ahol csak azt találták,hogy a halála rettenetes volt.Bryttany idősként halt meg.A lányok gyanítják,hogy démon áll a háttérben,de nem tudják,hogy ki lehet,hiszen Javnát már elűzték.Phoebenek hatalmas látomása lesz,és látja,hogy az összes ártatlan,akit eddig megmentettek veszélybe kerül,és a Bűbájosok élete is.

 

Érdekeségek:

-Ez az első szám,ami megmutatja,hogy hogyan is működik Phoebe és Piper ereje a képregényben.

-Javna visszatér.

-Wyatt és Chris most fiatalabbnak tűnnek,mint a képregény előző számában.Most jelennek meg a rendes korukban.

-Rose twitteren retweetelte a borítólinkjét,ahol a lányok ruha nélkül vannak,és az erdőben levelek fedik be őket.Holly erre még viccesen válaszolt is twitteren: "Különös,én nem emlékszek erre a jelenetre" Míg Rose csak azt írta ,hogy HOT.

-Paige azt írja,hogy xoxo,ezt azért csinálták így,mert Rose is gyakran írja ezt twitteren.

Képek: - Katt a képre,ha nagyobb méretben szeretnéd látni

 

 

Borítók: -Katt a képre,ha nagyobb méretben szeretnéd látni

Letöltése:

HAMAROSAN!